*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']A tam, pomylić się z tłustym czartkiem nie grzech, zawsze można jeść pączki cały tydzień :evil_lol:[/QUOTE] Bogdan i tak stwierdził, że mam jutro kupić pączki :diabloti: [quote name='Yuki_']To już wolę makaron ze szpinakiem w sosie cztery sery :diabloti:[/QUOTE] Szpinak :loveu: Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='magdabroy']Szpinak :loveu:[/QUOTE] Też kocham ale w wersji którą podałam wyżej. :loveu: Quote
kalyna Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='magdabroy']Szpinak :loveu:[/QUOTE] ja niedawno znalazłam przepis na szpinak, bo nigdy go nie jadłam... i obecnie jem ten farsz i z makaronem i z krokietami.... szpinak podsmażany na masełku z czosnkiem, a później wymieszany z serem feta... o Boże, kocham, kocham, koooooocham :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Ja szpinak zjem w każdej postaci :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Szpinak lubię, choć szkoda, że źle przyswajam... Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Ty$ka']Szpinak lubię, choć szkoda, że źle przyswajam...[/QUOTE] Moje dziecię też :roll: Coś jego żołądek nie potrafi strawić do końca tego co zje :shake: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 http://strefatajemnic.onet.pl/apokalipsa/koniec-swiata-22-lutego-nadchodzi-ra-gnaroek/7ed2v chyba nie dożyję urodzin :placz::evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Angi']a ja szpinaku jeszcze nie jadłam :p[/QUOTE] To spróbuj ;) Z czosnkiem, z jajkiem albo zapiekany z łososiem...:loveu: Do wyboru jest dużo opcji :) Quote
maxishine. Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Można jeszcze zrobić lazanie ze szpinakiem i z kurczakiem. Osobiście nie jadłam ale jest dziewczyna która uwielbia takie danie. Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 Moje pamiętne wakacje w Sopocie w 2007 roku ;) Każdego dnia chodziliśmy na obiad i na kolację na rybę. Każdy posiłek jedliśmy gdzie indziej, żeby popróbować ;) Ostatniego dnia byliśmy w takiej restauracji, gdzie zamówiłam sobie łososia zapiekanego w szpinaku :loveu: Nigdy nie jadłam tak pysznej ryby i tak pysznego szpinaku :loveu: Potem powiedziałam, że jak byśmy poszli tam pierwszego dnia, to ja bym już tylko tam chodziła :evil_lol: Quote
angineuuka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Fu, łosoś średnio mi leży.. a z lazanią mam złe skojarzenia :] Quote
*Magda* Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='Angi']Fu, łosoś średnio mi leży.. a z lazanią mam złe skojarzenia :][/QUOTE] To spróbuj z czymś innym :eviltong: Tylko nie jakieś gotowce, typu pierogi ze szpinakiem itp., bo w takich gotowcach szpinak (według mnie) jest ohydny ;) Quote
Victoria Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='magdabroy']http://strefatajemnic.onet.pl/apokalipsa/koniec-swiata-22-lutego-nadchodzi-ra-gnaroek/7ed2v chyba nie dożyję urodzin :placz::evil_lol: o kurde, na zawodach bede :P świat się skończy jak coś wygramy :lol: [quote name='Angi']a ja szpinaku jeszcze nie jadłam :p ja tez nie xd Quote
KT Arts Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5380_zps5fe84624.jpg Torcik umie stać na jednej łapie :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Szpinak jadłam pyszny u brata, z pieczarkami i mielonym mięchem chyba cielęciną ale nie wiem do końca oczywiście czosnek i z białkiem z jajka... pyszne było do tego makaron pene, ale w domu już nie potrafiłam zrobić takiego pysznego :( Kupiłam jakiś inny szpinak i zajeżdżał mi szlamem :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Victoria']o kurde, na zawodach bede :P świat się skończy jak coś wygramy :lol: ja tez nie xd Witam nowego gościa :) To może nie jedź na zawody :evil_lol: Czas to zmienić ;) [quote name='Yuki_']Dobranoc Magda ;) O tej porze czytałam książkę :) [quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5380_zps5fe84624.jpg Torcik umie stać na jednej łapie :loveu: Potrafi też latać: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5387_zpse1b052c8.jpg :D [quote name='Baski_Kropka']Szpinak jadłam pyszny u brata, z pieczarkami i mielonym mięchem chyba cielęciną ale nie wiem do końca oczywiście czosnek i z białkiem z jajka... pyszne było do tego makaron pene, ale w domu już nie potrafiłam zrobić takiego pysznego :( Kupiłam jakiś inny szpinak i zajeżdżał mi szlamem :P Szpinak musi być kupiony świeży albo mrożony, ale całe liście, a nie mielony :roll: [quote name='Yuki_']Dzień dobry! ;) Doberek :) Quote
maxishine. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Poproszę zdjęcia Tory z piłeczką :loveu: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Yuki_']Poproszę zdjęcia Tory z piłeczką :loveu:[/QUOTE] Za chwilkę ;) Quote
Recommended Posts