Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Majkowska']A tam, pomylić się z tłustym czartkiem nie grzech, zawsze można jeść pączki cały tydzień :evil_lol:[/QUOTE]

Bogdan i tak stwierdził, że mam jutro kupić pączki :diabloti:

[quote name='Yuki_']To już wolę makaron ze szpinakiem w sosie cztery sery :diabloti:[/QUOTE]

Szpinak :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Szpinak :loveu:[/QUOTE]

ja niedawno znalazłam przepis na szpinak, bo nigdy go nie jadłam...
i obecnie jem ten farsz i z makaronem i z krokietami.... szpinak podsmażany na masełku z czosnkiem, a później wymieszany z serem feta... o Boże, kocham, kocham, koooooocham :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Szpinak lubię, choć szkoda, że źle przyswajam...[/QUOTE]

Moje dziecię też :roll: Coś jego żołądek nie potrafi strawić do końca tego co zje :shake:

Posted

[quote name='Angi']a ja szpinaku jeszcze nie jadłam :p[/QUOTE]

To spróbuj ;)
Z czosnkiem, z jajkiem albo zapiekany z łososiem...:loveu: Do wyboru jest dużo opcji :)

Posted

Moje pamiętne wakacje w Sopocie w 2007 roku ;)
Każdego dnia chodziliśmy na obiad i na kolację na rybę. Każdy posiłek jedliśmy gdzie indziej, żeby popróbować ;)
Ostatniego dnia byliśmy w takiej restauracji, gdzie zamówiłam sobie łososia zapiekanego w szpinaku :loveu:
Nigdy nie jadłam tak pysznej ryby i tak pysznego szpinaku :loveu:
Potem powiedziałam, że jak byśmy poszli tam pierwszego dnia, to ja bym już tylko tam chodziła :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Fu, łosoś średnio mi leży.. a z lazanią mam złe skojarzenia :][/QUOTE]

To spróbuj z czymś innym :eviltong:
Tylko nie jakieś gotowce, typu pierogi ze szpinakiem itp., bo w takich gotowcach szpinak (według mnie) jest ohydny ;)

Posted

Szpinak jadłam pyszny u brata, z pieczarkami i mielonym mięchem chyba cielęciną ale nie wiem do końca oczywiście czosnek i z białkiem z jajka... pyszne było do tego makaron pene, ale w domu już nie potrafiłam zrobić takiego pysznego :(
Kupiłam jakiś inny szpinak i zajeżdżał mi szlamem :P

Posted

[quote name='Victoria']o kurde, na zawodach bede :P świat się skończy jak coś wygramy :lol:

ja tez nie xd

Witam nowego gościa :)

To może nie jedź na zawody :evil_lol:

Czas to zmienić ;)

[quote name='Yuki_']Dobranoc Magda ;)

O tej porze czytałam książkę :)

[quote name='Niufciak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5380_zps5fe84624.jpg
Torcik umie stać na jednej łapie :loveu:

Potrafi też latać: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5387_zpse1b052c8.jpg :D

[quote name='Baski_Kropka']Szpinak jadłam pyszny u brata, z pieczarkami i mielonym mięchem chyba cielęciną ale nie wiem do końca oczywiście czosnek i z białkiem z jajka... pyszne było do tego makaron pene, ale w domu już nie potrafiłam zrobić takiego pysznego :(
Kupiłam jakiś inny szpinak i zajeżdżał mi szlamem :P

Szpinak musi być kupiony świeży albo mrożony, ale całe liście, a nie mielony :roll:

[quote name='Yuki_']Dzień dobry! ;)

Doberek :)