*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Ja lubię, ale jak to jest letni i cieplutki deszczyk :loveu: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']Ja lubię, ale jak to jest letni i cieplutki deszczyk :loveu:[/QUOTE] na to jeszcze trochę poczekasz :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Na poprawę humoru ;) [IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1384979297_vb1hy9_600.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Zrobiłam tiramisu na jutro :loveu: Leżakuje w lodówce i czeka na pożarcie :evil_lol: I jeszcze zaszalałam i zrobiłam galaretkę z nóżek ;) Dla tych co nie znają słowa galaretka, to oznajmiam, że to jest galet :eviltong: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']Zrobiłam tiramisu na jutro :loveu: Leżakuje w lodówce i czeka na pożarcie :evil_lol: I jeszcze zaszalałam i zrobiłam galaretkę z nóżek ;) [B]Dla tych co nie znają słowa galaretka, to oznajmiam, że to jest galet [/B]:eviltong:[/QUOTE] Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie że to było do mnie :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie że to było do mnie :diabloti:[/QUOTE] Wcale nie :diabloti: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 ależ skąd :evil_lol: a dla mnie galaretka to jest galaretka ! o ! :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 A galaretka z nóżek niby czym jest jak nie galaretką :eviltong: Quote
Majkowska Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Yuki_']Ty$ka, Figa jest kundelkiem. Dla niej chce kupić polzaciskowa albo taka jaka ma Magda ;)[/QUOTE] Yuki, żeby nie zaśmiecać wątku linkami podaję u Waldka linka do bazarku, są tam m in 2 obróżki zaciskowe w fajnej cenie, zerknij jak jesteś zainteresowana. Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']A galaretka z nóżek niby czym jest jak nie galaretką :eviltong:[/QUOTE] galatem :diabloti: Quote
kalyna Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 faktycznie, coby nie demoralizować nie napiszę nic więcej :eviltong: buahahahha ten Twój brat to dobry był :roflt: [quote name='magdabroy']Na poprawę humoru ;) [IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1384979297_vb1hy9_600.jpg[/IMG][/QUOTE] mistrzostwo :lol: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='dOgLoV']galatem :diabloti:[/QUOTE] :mdleje: Boże, spuść bombę, tylko się nie pomyl :diabloti: [quote name='kalyna']faktycznie, coby nie demoralizować nie napiszę nic więcej :eviltong: buahahahha ten Twój brat to dobry był :roflt: [/QUOTE] Dokładnie, bo się młodzi na czytają i będą brać przykład :diabloti: Mój brat-jedyny w swoim rodzaju :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']:mdleje: Boże, spuść bombę, tylko się nie pomyl :diabloti: [/QUOTE] Boże spuść bombę na tę trąbę :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Oczywiście trąbą jesteś Ty :eviltong: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Jo nie ! :eviltong: Piwka trza sie napić :cool3: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Spać mi się chce, a nie piwka :roll: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']Spać mi się chce, a nie piwka :roll:[/QUOTE] ja se w dzień trochę pokimałam :diabloti: ciężko było ale dałam radę :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 W dzień to ja sprzątałam, gotowałam, niańczyłam dziecko itp. :eviltong: Quote
łamAga Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='magdabroy']W dzień to ja sprzątałam, gotowałam, niańczyłam dziecko itp. :eviltong:[/QUOTE] ja w mieście byłam , posprzątałam , wyprałam , powiesiłam pranie i poszłam sie zdrzemnąć , ale oczywiście Kinia mi usiadła na brzuchi i robiła iha iha iha i myślałam że oszaleje , ale pozniej poszła na wuja fotel zrobiła sie cisza i zasnęłam hehe :diabloti: później sie obudziłam , patrze a ona rozbroiła cały portfel wuja :diabloti: stąd ta bloga cisza :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='dOgLoV']a co to za minka ???[/QUOTE] Bo się nie wyspałam :shake: W nocy mnie tak gardło napier*alało (dosłownie :angryy:), że nie byłam w stanie przełknąć nawet syropu jak wstałam :roll: Teraz jest lepiej, ale te nocne godziny były koszmarem :( Quote
łamAga Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Buuuuu :roll: doskonale Cie rozumiem , pare dni temu miałam to samo , na gardło najlepszy jest Orofar max bo jest z antybiotykiem , środkiem znieczulającym .... ale nie wiem czy u siebie to dostaniesz .... Quote
Recommended Posts