Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam tiramisu na jutro :loveu: Leżakuje w lodówce i czeka na pożarcie :evil_lol:

I jeszcze zaszalałam i zrobiłam galaretkę z nóżek ;)
Dla tych co nie znają słowa galaretka, to oznajmiam, że to jest galet :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Zrobiłam tiramisu na jutro :loveu: Leżakuje w lodówce i czeka na pożarcie :evil_lol:

I jeszcze zaszalałam i zrobiłam galaretkę z nóżek ;)
[B]Dla tych co nie znają słowa galaretka, to oznajmiam, że to jest galet [/B]:eviltong:[/QUOTE]

Nie wiem dlaczego ale mam dziwne wrażenie że to było do mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Yuki_']Ty$ka, Figa jest kundelkiem. Dla niej chce kupić polzaciskowa albo taka jaka ma Magda ;)[/QUOTE]
Yuki, żeby nie zaśmiecać wątku linkami podaję u Waldka linka do bazarku, są tam m in 2 obróżki zaciskowe w fajnej cenie, zerknij jak jesteś zainteresowana.

Posted

faktycznie, coby nie demoralizować nie napiszę nic więcej :eviltong:

buahahahha ten Twój brat to dobry był :roflt:

[quote name='magdabroy']Na poprawę humoru ;)

[IMG]http://img1.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1384979297_vb1hy9_600.jpg[/IMG][/QUOTE]
mistrzostwo :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']galatem :diabloti:[/QUOTE]

:mdleje: Boże, spuść bombę, tylko się nie pomyl :diabloti:

[quote name='kalyna']faktycznie, coby nie demoralizować nie napiszę nic więcej :eviltong:

buahahahha ten Twój brat to dobry był :roflt:
[/QUOTE]

Dokładnie, bo się młodzi na czytają i będą brać przykład :diabloti:

Mój brat-jedyny w swoim rodzaju :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']W dzień to ja sprzątałam, gotowałam, niańczyłam dziecko itp. :eviltong:[/QUOTE]

ja w mieście byłam , posprzątałam , wyprałam , powiesiłam pranie i poszłam sie zdrzemnąć , ale oczywiście Kinia mi usiadła na brzuchi i robiła iha iha iha i myślałam że oszaleje , ale pozniej poszła na wuja fotel zrobiła sie cisza i zasnęłam hehe :diabloti: później sie obudziłam , patrze a ona rozbroiła cały portfel wuja :diabloti: stąd ta bloga cisza :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']a co to za minka ???[/QUOTE]

Bo się nie wyspałam :shake:
W nocy mnie tak gardło napier*alało (dosłownie :angryy:), że nie byłam w stanie przełknąć nawet syropu jak wstałam :roll:
Teraz jest lepiej, ale te nocne godziny były koszmarem :(

Posted

Buuuuu :roll: doskonale Cie rozumiem , pare dni temu miałam to samo , na gardło najlepszy jest Orofar max bo jest z antybiotykiem , środkiem znieczulającym .... ale nie wiem czy u siebie to dostaniesz ....