Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

już nie chcę,tak tylko waluta mnie kusiła:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

fajnie byłoby zarabiać w euro ,a wydawać w złotówkach:cool3:

Guest wolfheart
Posted

ile ja bym Lunie kupiła...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

zapewne tak :evil_lol: ale jest tyyyyyyyle rzeczy które muszę jeszcze mieć:diabloti: To dlatego ,ze Luna jest jedynaczką,gdybym miała więcej psów,pewnie każde miało by po jednej/dwie obroże, jedne szelki i porządną skórzaną smycz:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

chłopaków nie stroiłabym tak jak Lunkę,no ale dziewczynka to musi mieć garderobę:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

chyba mam staroświeckie podejście:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

najdelikatniejsze słowo jakie mi się narzuca to piz*a

Posted

Hejo z rana :D
aa z tymm jak tma jest to miałam na myśli tak ogólnie czy dobrze się mieszka i w ogóle ;) Ale u nas temat na razie zamknięty, ja całą sobą wyjeżdżać nie chce, poza tym mam jeszcze 2 lata studiów ;P Nie chciało mi się iść od razu to teraz się muszę przemęczyć ^^

Ja bym musiała mieszkać w Koblencji, ale jakoś w Czewie miałam problem się przystosować z dala od rodziny i przyjaciół, a co dopiero za granicą... ja jednak rodzinna dosyć jestem, poza tym uważam, że w chwili obecnej całkiem fajnie nam się żyje i taka pogoń za pieniądzem to nie jest wcale najlepsza... :)

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Hejo z rana :D
aa z tymm jak tma jest to miałam na myśli tak ogólnie czy dobrze się mieszka i w ogóle ;) Ale u nas temat na razie zamknięty, ja całą sobą wyjeżdżać nie chce, poza tym mam jeszcze 2 lata studiów ;P Nie chciało mi się iść od razu to teraz się muszę przemęczyć ^^

Ja bym musiała mieszkać w Koblencji, ale jakoś w Czewie miałam problem się przystosować z dala od rodziny i przyjaciół, a co dopiero za granicą... ja jednak rodzinna dosyć jestem, poza tym uważam, że w chwili obecnej całkiem fajnie nam się żyje i taka pogoń za pieniądzem to nie jest wcale najlepsza... :)

Wiesz co, ja ogólnie nie narzekam ;) Mi się mieszka fajnie, nigdy nie czułam się tu jakaś gorsza, bo jestem z Polski ;)
Dom, który kupiliśmy, to nasze 3 miejsce zamieszkania (wcześniej wynajmowaliśmy) i zawsze trafialiśmy na bardzo fajnych sąsiadów :)
Dobre tu są warunki socjalne i prorodzinne. I to mnie bardzo cieszy :)
Ja też jestem bardzo rodzinna i kiedyś każdy wyjazd z PL, kończył się łzami :placz:
Teraz, po tylu latach już się przyzwyczaiłam i jak wracamy, to się cieszę, że wracam do DOMU :p

[quote name='dOgLoV']http://img.wiocha.pl/images/a/7/a7dfd78750964f0dc9ad78b57d705916.jpg buahahahahaha co za macho :diabloti:

:evil_lol:

Dziś Lumpiasty kończy (oficjalnie) 10 lat :loveu:

Myślałam, że wychodzimy z Theosiem na prostą ;) Wczoraj jedna kupka i taka w miarę, więc już się cieszyłam :)
W nocy obudził się z płaczem i definitywnie coś go bolało :( Po 40min. niańczenia, noszenia, całowania, przytulania, dałam mu czopek i 15min. później zasnął :)
Za to dziś od rana kicha, kaszle i leci mu z nosa :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']
Dziś Lumpiasty kończy (oficjalnie) 10 lat :loveu:

Myślałam, że wychodzimy z Theosiem na prostą ;) Wczoraj jedna kupka i taka w miarę, więc już się cieszyłam :)
W nocy obudził się z płaczem i definitywnie coś go bolało :( Po 40min. niańczenia, noszenia, całowania, przytulania, dałam mu czopek i 15min. później zasnął :)
Za to dziś od rana kicha, kaszle i leci mu z nosa :mdleje:[/QUOTE]

oooo najlepszego Lumpek :new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Ojojoj biedaczek , pewnie i u was panuje grypa :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']oooo najlepszego Lumpek :new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Ojojoj biedaczek , pewnie i u was panuje grypa :roll:[/QUOTE]

Dziękuję w imieniu Lumpka :)

Właśnie mi młody zasnął na rękach i zaniosłam go do łóżeczka ;)
Coś go musi bardzo męczyć, bo po zarwanej nocy, spał dziś do 8. A teraz jeszcze nie ma 12, a on już śpi :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Dziękuję w imieniu Lumpka :)

Właśnie mi młody zasnął na rękach i zaniosłam go do łóżeczka ;)
Coś go musi bardzo męczyć, bo po zarwanej nocy, spał dziś do 8. A teraz jeszcze nie ma 12, a on już śpi :roll:[/QUOTE]

To na pewno przeziębienie / grypa , u nas prawie każdy jest chory :roll:

Posted

Bogdan myśli, że to może po poniedziałkowych szaleństwach na quadzie ;)
Ale ja myślę, że prędzej po tym jak byliśmy w poniedziałek u lekarza. Było tam tyle chorych dzieci :roll: