*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 To nie jest zabawne :mad: Ty chociaż masz/miałaś śnieg :mad: A ja musiałam jechać na drugi koniec Niemiec, żeby go widzieć przez kilka godzin :placz: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='marta.k9080']bo Niemcy to ZOU:diabloti:[/QUOTE] ZUO, a chcesz tu przyjechać :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 już nie chcę,tak tylko waluta mnie kusiła:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 to znajdź w PL robotę w euro :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 fajnie byłoby zarabiać w euro ,a wydawać w złotówkach:cool3: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Moja bratowa tak pracowała jakiś czas ;) Pracowała dla gościa z Austrii w PL, wypłata w euro, a wydawała w złotówkach :) Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 ile ja bym Lunie kupiła...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='marta.k9080']ile ja bym Lunie kupiła...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Za dużo :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 zapewne tak :evil_lol: ale jest tyyyyyyyle rzeczy które muszę jeszcze mieć:diabloti: To dlatego ,ze Luna jest jedynaczką,gdybym miała więcej psów,pewnie każde miało by po jednej/dwie obroże, jedne szelki i porządną skórzaną smycz:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 chłopaków nie stroiłabym tak jak Lunkę,no ale dziewczynka to musi mieć garderobę:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 No co Ty, w dzisiejszych czasach, faceci mają więcej "ciuszków" niż kobiety :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 chyba mam staroświeckie podejście:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='marta.k9080']chyba mam staroświeckie podejście:evil_lol:[/QUOTE] Trzeba iść z duchem czasu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 niee ja podziękuję za takiego ducha... Quote
*Magda* Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='marta.k9080']niee ja podziękuję za takiego ducha... :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 najdelikatniejsze słowo jakie mi się narzuca to piz*a Quote
Baski_Kropka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Hejo z rana :D aa z tymm jak tma jest to miałam na myśli tak ogólnie czy dobrze się mieszka i w ogóle ;) Ale u nas temat na razie zamknięty, ja całą sobą wyjeżdżać nie chce, poza tym mam jeszcze 2 lata studiów ;P Nie chciało mi się iść od razu to teraz się muszę przemęczyć ^^ Ja bym musiała mieszkać w Koblencji, ale jakoś w Czewie miałam problem się przystosować z dala od rodziny i przyjaciół, a co dopiero za granicą... ja jednak rodzinna dosyć jestem, poza tym uważam, że w chwili obecnej całkiem fajnie nam się żyje i taka pogoń za pieniądzem to nie jest wcale najlepsza... :) Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 http://img.wiocha.pl/images/a/7/a7dfd78750964f0dc9ad78b57d705916.jpg buahahahahaha co za macho :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Hejo z rana :D aa z tymm jak tma jest to miałam na myśli tak ogólnie czy dobrze się mieszka i w ogóle ;) Ale u nas temat na razie zamknięty, ja całą sobą wyjeżdżać nie chce, poza tym mam jeszcze 2 lata studiów ;P Nie chciało mi się iść od razu to teraz się muszę przemęczyć ^^ Ja bym musiała mieszkać w Koblencji, ale jakoś w Czewie miałam problem się przystosować z dala od rodziny i przyjaciół, a co dopiero za granicą... ja jednak rodzinna dosyć jestem, poza tym uważam, że w chwili obecnej całkiem fajnie nam się żyje i taka pogoń za pieniądzem to nie jest wcale najlepsza... :) Wiesz co, ja ogólnie nie narzekam ;) Mi się mieszka fajnie, nigdy nie czułam się tu jakaś gorsza, bo jestem z Polski ;) Dom, który kupiliśmy, to nasze 3 miejsce zamieszkania (wcześniej wynajmowaliśmy) i zawsze trafialiśmy na bardzo fajnych sąsiadów :) Dobre tu są warunki socjalne i prorodzinne. I to mnie bardzo cieszy :) Ja też jestem bardzo rodzinna i kiedyś każdy wyjazd z PL, kończył się łzami :placz: Teraz, po tylu latach już się przyzwyczaiłam i jak wracamy, to się cieszę, że wracam do DOMU :p [quote name='dOgLoV']http://img.wiocha.pl/images/a/7/a7dfd78750964f0dc9ad78b57d705916.jpg buahahahahaha co za macho :diabloti: :evil_lol: Dziś Lumpiasty kończy (oficjalnie) 10 lat :loveu: Myślałam, że wychodzimy z Theosiem na prostą ;) Wczoraj jedna kupka i taka w miarę, więc już się cieszyłam :) W nocy obudził się z płaczem i definitywnie coś go bolało :( Po 40min. niańczenia, noszenia, całowania, przytulania, dałam mu czopek i 15min. później zasnął :) Za to dziś od rana kicha, kaszle i leci mu z nosa :mdleje: Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='magdabroy'] Dziś Lumpiasty kończy (oficjalnie) 10 lat :loveu: Myślałam, że wychodzimy z Theosiem na prostą ;) Wczoraj jedna kupka i taka w miarę, więc już się cieszyłam :) W nocy obudził się z płaczem i definitywnie coś go bolało :( Po 40min. niańczenia, noszenia, całowania, przytulania, dałam mu czopek i 15min. później zasnął :) Za to dziś od rana kicha, kaszle i leci mu z nosa :mdleje:[/QUOTE] oooo najlepszego Lumpek :new-bday::BIG::new-bday::BIG: Ojojoj biedaczek , pewnie i u was panuje grypa :roll: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='dOgLoV']oooo najlepszego Lumpek :new-bday::BIG::new-bday::BIG: Ojojoj biedaczek , pewnie i u was panuje grypa :roll:[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Lumpka :) Właśnie mi młody zasnął na rękach i zaniosłam go do łóżeczka ;) Coś go musi bardzo męczyć, bo po zarwanej nocy, spał dziś do 8. A teraz jeszcze nie ma 12, a on już śpi :roll: Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='magdabroy']Dziękuję w imieniu Lumpka :) Właśnie mi młody zasnął na rękach i zaniosłam go do łóżeczka ;) Coś go musi bardzo męczyć, bo po zarwanej nocy, spał dziś do 8. A teraz jeszcze nie ma 12, a on już śpi :roll:[/QUOTE] To na pewno przeziębienie / grypa , u nas prawie każdy jest chory :roll: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Bogdan myśli, że to może po poniedziałkowych szaleństwach na quadzie ;) Ale ja myślę, że prędzej po tym jak byliśmy w poniedziałek u lekarza. Było tam tyle chorych dzieci :roll: Quote
Recommended Posts