Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tym bardziej, że u nas "wiosna", a on na tym quadzie był ciepło ubrany, więc nie miało go jak przewiać ;)
A w tej poczekalni, to był taki chłopczyk, że mu z nosa leciało jak z kranu :roll:

Posted

Na bank :roll:
Dobrze, że z Zosią i jej rodzicami umówiliśmy się na następny weekend, a nie na ten, bo trzeba by odwołać :eviltong: Do następnego weekendu powinno być ok ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Twarda :)
A ile ma cm, to nie wiem, bo jakoś nie myślałam nigdy o tym, żeby zmierzyć :roll:[/QUOTE]
A nie wygląda :lol:
To kupujesz piłki na oko? :crazyeye::crazyeye:
ja to mam zawsze największy problem z doborem rozmiaru :splat:

Posted

[quote name='kalyna']A nie wygląda :lol:
To kupujesz piłki na oko? :crazyeye::crazyeye:
ja to mam zawsze największy problem z doborem rozmiaru :splat:

Idę do sklepu i biorę tę, która mi się podoba ;) Ot, całe kupowanie piłki :)

[quote name='dOgLoV']Oczywiście zdjęcia rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

[quote name='phase']Najlepsiejsze http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5448_zpsb77b9fce.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Torcik jaka happy http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5435_zps1c105f21.jpg :loveu: Naprawdę taką zimę macie?? :crazyeye: Nieźle...

No, taka zima :roll:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Lumpka!
[IMG]http://www.sekret-akkem.pl/public/images/mike.jpg[/IMG]

Magda, czy ten łańcuszek jest wytrzymały? Jak kupowałaś dla psa? Pytam z ciekawości, bo zastanawiam się, czy lepszy łańcuszek czy obroża. ;) Masz półzacisk?

Posted

Lumpek dziękuje za życzonka :)

Karolina, nigdy żadnego łańcuszka nie zerwała, więc chyba jest wystarczająco mocny :)
Ten który ma obecnie, to trzeci w jej życiu, ale tylko dlatego, że z czasem potrafią troszkę przyrdzewieć :roll:
Pewnie jakbym je ściągała, jak Tora pływa za piłką, a po deszczu wycierała, to do tej pory miałaby jeden i ten sam ;)
Ale ja jestem leniwa i nie wycieram, ani nie ściągam jak wchodzi do wody :)

Posted

[quote name='Yuki_']A jak gruby jest? ;)
[SIZE=1]
PS. Co z mini torem?[/SIZE][/QUOTE]

Dokładnie nie wiem, bo nie chce mi się iść zmierzyć :eviltong: Ale tak 0.5-1cm ;)

Dziś jedzie do PL ;) Koleżanka ma wyjechać coś koło 19 w drogę :)
A w poniedziałek ma go wysłać do Ciebie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Idę do sklepu i biorę tę, która mi się podoba ;) Ot, całe kupowanie piłki :)[/QUOTE]

ehh i tu widać wady zakupów przez neta. Masz do wyboru kilka średnic i potem kombinuj, która wziąć :evil_lol:

Posted

Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3
Śliczny jest pierwszy raz widze jego zdjęcie <3 Chyba mało uważnie przeglądałam galerie...
Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D

Posted

[quote name='Yuki_']Myślisz że do następnej soboty (piątku) dojdzie do mnie? ;)[/QUOTE]

Myślę, że jak wyśle w poniedziałek tak jak mi obiecała, to tak :)

[quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Lumpka:BIG:[/QUOTE]

[quote name='kalyna']ehh i tu widać wady zakupów przez neta. Masz do wyboru kilka średnic i potem kombinuj, która wziąć :evil_lol:[/QUOTE]

Takich pierdół jak piłki nie kupuję przez neta, tylko w zoologu :eviltong:

[quote name='Baski_Kropka']Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3
Śliczny jest pierwszy raz widze jego zdjęcie <3 Chyba mało uważnie przeglądałam galerie...
Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D[/QUOTE]

Dziękujemy :)
A które zdjęcie masz na myśli? Bo chyba nie to, które wkleiła [B]Yuki :hmmmm:[/B]

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3
Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D[/QUOTE]
Chcesz kota?
Mam małego mruczka do adopcji:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/xzbinKOXKYlbHWXooD0WgJ-1T0h2nog4oBQminE6AdM=w479-h638-no[/IMG]

Transport się znajdzie ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Takich pierdół jak piłki nie kupuję przez neta, tylko w zoologu :eviltong:[/QUOTE]
to chyba macie bardzo dobrze zaopatrzone zoologi :crazyeye:
jak nie kupię przez neta to mogę zapomnieć o fajnych zabawkach :)