łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Prędzej twoja opcja jest bardziej trafna .... zawsze dziecko odchorowuje wizyty w poczekalni :/ Marysia za każdym razem jest chora jak siostra idzie z nią do lekarza .... Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Tym bardziej, że u nas "wiosna", a on na tym quadzie był ciepło ubrany, więc nie miało go jak przewiać ;) A w tej poczekalni, to był taki chłopczyk, że mu z nosa leciało jak z kranu :roll: Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 No to pewnie tydzien bedziesz miała w domu "szpital" :roll: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Na bank :roll: Dobrze, że z Zosią i jej rodzicami umówiliśmy się na następny weekend, a nie na ten, bo trzeba by odwołać :eviltong: Do następnego weekendu powinno być ok ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Reszta zdjęć piłeczkującej Tory ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 I gratis macie Theosia :diabloti: A kuku!!! Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 W sumie to tak piłka jest taka z tych miękkich czy twardych? i pewnie coś ok 9-10cm chyba, bo się nie mieści Torze w pyszczku :lol: Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Twarda :) A ile ma cm, to nie wiem, bo jakoś nie myślałam nigdy o tym, żeby zmierzyć :roll: Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='magdabroy']Twarda :) A ile ma cm, to nie wiem, bo jakoś nie myślałam nigdy o tym, żeby zmierzyć :roll:[/QUOTE] A nie wygląda :lol: To kupujesz piłki na oko? :crazyeye::crazyeye: ja to mam zawsze największy problem z doborem rozmiaru :splat: Quote
łamAga Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Oczywiście zdjęcia rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Najlepsiejsze http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5448_zpsb77b9fce.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Torcik jaka happy http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5435_zps1c105f21.jpg :loveu: Naprawdę taką zimę macie?? :crazyeye: Nieźle... Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='kalyna']A nie wygląda :lol: To kupujesz piłki na oko? :crazyeye::crazyeye: ja to mam zawsze największy problem z doborem rozmiaru :splat: Idę do sklepu i biorę tę, która mi się podoba ;) Ot, całe kupowanie piłki :) [quote name='dOgLoV']Oczywiście zdjęcia rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuję :) [quote name='phase']Najlepsiejsze http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5448_zpsb77b9fce.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Torcik jaka happy http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_5435_zps1c105f21.jpg :loveu: Naprawdę taką zimę macie?? :crazyeye: Nieźle... Dziękuję :) No, taka zima :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 najlepszego Lumpek:BIG::BIG::BIG: Quote
maxishine. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Wszystkiego najlepszego dla Lumpka! [IMG]http://www.sekret-akkem.pl/public/images/mike.jpg[/IMG] Magda, czy ten łańcuszek jest wytrzymały? Jak kupowałaś dla psa? Pytam z ciekawości, bo zastanawiam się, czy lepszy łańcuszek czy obroża. ;) Masz półzacisk? Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Lumpek dziękuje za życzonka :) Karolina, nigdy żadnego łańcuszka nie zerwała, więc chyba jest wystarczająco mocny :) Ten który ma obecnie, to trzeci w jej życiu, ale tylko dlatego, że z czasem potrafią troszkę przyrdzewieć :roll: Pewnie jakbym je ściągała, jak Tora pływa za piłką, a po deszczu wycierała, to do tej pory miałaby jeden i ten sam ;) Ale ja jestem leniwa i nie wycieram, ani nie ściągam jak wchodzi do wody :) Quote
maxishine. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 A jak gruby jest? ;) [SIZE=1] PS. Co z mini torem?[/SIZE] Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Yuki_']A jak gruby jest? ;) [SIZE=1] PS. Co z mini torem?[/SIZE][/QUOTE] Dokładnie nie wiem, bo nie chce mi się iść zmierzyć :eviltong: Ale tak 0.5-1cm ;) Dziś jedzie do PL ;) Koleżanka ma wyjechać coś koło 19 w drogę :) A w poniedziałek ma go wysłać do Ciebie ;) Quote
maxishine. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Myślisz że do następnej soboty (piątku) dojdzie do mnie? ;) Quote
Oscar Patric Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Lumpka:BIG: Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='magdabroy']Idę do sklepu i biorę tę, która mi się podoba ;) Ot, całe kupowanie piłki :)[/QUOTE] ehh i tu widać wady zakupów przez neta. Masz do wyboru kilka średnic i potem kombinuj, która wziąć :evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3 Śliczny jest pierwszy raz widze jego zdjęcie <3 Chyba mało uważnie przeglądałam galerie... Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D Quote
*Magda* Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Yuki_']Myślisz że do następnej soboty (piątku) dojdzie do mnie? ;)[/QUOTE] Myślę, że jak wyśle w poniedziałek tak jak mi obiecała, to tak :) [quote name='unikatowydiament']wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla Lumpka:BIG:[/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='kalyna']ehh i tu widać wady zakupów przez neta. Masz do wyboru kilka średnic i potem kombinuj, która wziąć :evil_lol:[/QUOTE] Takich pierdół jak piłki nie kupuję przez neta, tylko w zoologu :eviltong: [quote name='Baski_Kropka']Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3 Śliczny jest pierwszy raz widze jego zdjęcie <3 Chyba mało uważnie przeglądałam galerie... Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D[/QUOTE] Dziękujemy :) A które zdjęcie masz na myśli? Bo chyba nie to, które wkleiła [B]Yuki :hmmmm:[/B] Quote
maxishine. Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='Baski_Kropka']Aaaa Lumpku! 100 lat piekności kocia <3 Śliczny jest pierwszy raz widze jego zdjęcie <3 Chyba mało uważnie przeglądałam galerie... Zakochałam się... marzę znowu o kocie o mruczonku na kolanach i grzaniu nóg w nocy :D[/QUOTE] Chcesz kota? Mam małego mruczka do adopcji: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/xzbinKOXKYlbHWXooD0WgJ-1T0h2nog4oBQminE6AdM=w479-h638-no[/IMG] Transport się znajdzie ;) Quote
kalyna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='magdabroy']Takich pierdół jak piłki nie kupuję przez neta, tylko w zoologu :eviltong:[/QUOTE] to chyba macie bardzo dobrze zaopatrzone zoologi :crazyeye: jak nie kupię przez neta to mogę zapomnieć o fajnych zabawkach :) Quote
Recommended Posts