Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chita napisał(a):
to wszytsko Twoja wina, za dobre ogłoszenia żeś zrobiła:evil_lol:

Następnym razem się postaram żeby cioci Agatce ucho odpadło :evil_lol: :eviltong:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku.

Umie! U mnie mieszkał na piętrze i śmigał jak wiatr! :evil_lol:

[quote name='agaga21']
póki co pan z krakowa prowadzi. telefonów miałam dziś całą masę o szkrabika...chyba się nie zdążę nim nacieszyć!

To pamiętaj proszę, że szukamy domu dla Kumpla!:-( Dzisiaj założę mu wątek...

Posted

DIF napisał(a):
Umie! U mnie mieszkał na piętrze i śmigał jak wiatr! :evil_lol:
.

No to wczoraj zrobił nas w balona:evil_lol:.
Maluch przespał całą nockę, po schodach musiał zejść i wejść ( nie było dzisiaj znoszenia:lol: , a dlatego że nie mogłam go unieść....... ), zjadł śniadanko i bawi się piłeczką. Jamniol Balko próbuje chłopaka ustawić ale Diablo w końcu się wkurzył i odwarknął - co mu takie małe "coś" będzie podskakiwać:evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
A jak z Solinką, bawi się mała z nim?

Solinka obchodzi z daleka Diablo,w ogóle nie jest zainteresowana chłopakiem, jak jest zadyma między Balkiem a Diablo to próbuje schować się pod szafki ( urosła i się pod nie nie mieści - schowany łepek a reszta na widoku:evil_lol: )

Posted

Jak struś :)! Kasiu, ona chyba w ogóle tak średnio psami jest zainteresowana?

Dla niej psiaki mogłyby nie istnieć:evil_lol: ale jak któryś jej się nie podoba to atakuje - warczy i szczeka, najważniejszy dla Solinki jest ludź:lol:

Posted

[quote name='agaga21']pamiętam i czekam na jego wątek

Proszę :-(:

Kumpel... Szczenior w typie bull! Ma dom i go nie ma.....

Rozmawiałam dzisiaj z panią, żeby ostatecznie się upewnić. Jednak szukamy Kumplowi domu! :placz:

Może nie wszystkie z Was wiedzą, ale Kumpelek to kolega Oskara.
Kumpel przyjechał do mojego hotelu w sobotę a kilka dni po nim Oskarek.
Dwa prawie takie same psiulki, w tym samym wieku i bullkowate!
Zajrzyjcie na wątek, bardzo proszę, bo bez Was nie znajdę Kumplowi domu!! :shake::placz:

Posted

poproszę o adres i nr tel do domu na żoliborzu,który ma byc sprawdzony, podjadę ja ew. beatka (chyba jeszcze gorsza niż ja :-)) jeżeli chodzi o wymogi.

Posted

asiaf1 napisał(a):
poproszę o adres i nr tel do domu na żoliborzu,który ma byc sprawdzony, podjadę ja ew. beatka (chyba jeszcze gorsza niż ja :-)) jeżeli chodzi o wymogi.

dzięki dzięki ale to już nieaktualne, pani na kastrację się nie zgadza.

Posted

Melduję się na wątku - lepiej późno niż wcale.
To była prawdziwa przyjemność przewozić Diabla - nastawiłam się na kłopoty, szczekanie,próby opuszczenia bagażnika (w kombi) i inne atrakcje a młody jechał pięknie jak ta lala!
Jestem pod jego wielkim wrażeniem - bardzo miły i bardzo zrównoważony pies, ktoś będzie miał z niego wielką pociechę!

KateBono - miło było poznać, przepraszam jeśli zachowałam się jak mruk ale to ze zmęczenia...

Posted

[quote name='PaulinaT']
To była prawdziwa przyjemność przewozić Diabla - nastawiłam się na kłopoty, szczekanie,próby opuszczenia bagażnika (w kombi) i inne atrakcje a młody jechał pięknie jak ta lala!
Jestem pod jego wielkim wrażeniem - bardzo miły i bardzo zrównoważony pies, ktoś będzie miał z niego wielką pociechę!

No bo on z hotelu KADIF jest przeca!!;)

A tak na poważnie... Oskarek vel Diablo od początku był bardzo zrównoważonym psiakiem. Grzeczny, nie brudził, nie szczekał (ale piszczał), nie niszczył! No po prostu fajny psiul! :loveu:

Posted

Jak rozmawiałam z KateBono to szalał z Gufim (cudnym Panem Nianią :)).
nie moge sie małego-dużego ;) doczekać!
aniu, czekam na was jutro z sernikiem dukanowskim :D już się studzi :)
weź dobre buty, najlepiej kalosze:evil_lol::evil_lol:, pójdziemy na spacerek

Posted

Ciotki przeszłam przez ostatnie strony i nie mogę uwierzyć ile dobrych ciotek pojawiło się na wątku Diablo :)
Super że mały już blisko Agaty.
To faktycznie bardzo grzeczny, mądry i zrównoważony pies - ktoś będzie miał z niego super przyjaciela.

Bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym ciotką za pomoc - bez Was ten mały nadal spałby na ulicy lub w schronisku.

Agata czekamy jeszcze tylko na Twoje wrażenia po zapoznaniu się z Diablo ;)

Posted

trzymajcie teraz kciuki, by moje psiska nie zjadły malucha :)

etna dziś w nocy spała w klatce, na kocykach i poduszkach diablo. ciekawe czy ustąpi mu miejsca...a może diablo będzie spał z morrisem a etna będzie miała w klatce święty spokój?!? :D

Posted

Oooo! Jak ja lubię sernik! I to jeszcze TAKI!

czy to ten co tak Morriskowi smakował:evil_lol:

agnieszka32 napisał(a):
Ja też bym zjadła serniczka :placz: :eviltong::eviltong::eviltong:

Kurczę, nie mogę się doczekać, jak mały trafi już do Agaty :loveu:

Aguś podpytaj gosposię może ona piecze ,bo gdyby było bliżej to by Ci cioteczki podrzuciły.:lol: