Ziutka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 chita napisał(a):to wszytsko Twoja wina, za dobre ogłoszenia żeś zrobiła:evil_lol: Następnym razem się postaram żeby cioci Agatce ucho odpadło :evil_lol: :eviltong: Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ziutka napisał(a):Następnym razem się postaram żeby cioci Agatce ucho odpadło :evil_lol: :eviltong: trzymam cię za słowo :) Quote
Ziutka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 agaga21 napisał(a):trzymam cię za słowo :) Nie ma sprawy :bigcool: Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='KateBono']Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku. Umie! U mnie mieszkał na piętrze i śmigał jak wiatr! :evil_lol: [quote name='agaga21'] póki co pan z krakowa prowadzi. telefonów miałam dziś całą masę o szkrabika...chyba się nie zdążę nim nacieszyć! To pamiętaj proszę, że szukamy domu dla Kumpla!:-( Dzisiaj założę mu wątek... Quote
agaga21 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 DIF napisał(a): To pamiętaj proszę, że szukamy domu dla Kumpla!:-( Dzisiaj założę mu wątek...pamiętam i czekam na jego wątek Quote
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 DIF napisał(a):Umie! U mnie mieszkał na piętrze i śmigał jak wiatr! :evil_lol: . No to wczoraj zrobił nas w balona:evil_lol:. Maluch przespał całą nockę, po schodach musiał zejść i wejść ( nie było dzisiaj znoszenia:lol: , a dlatego że nie mogłam go unieść....... ), zjadł śniadanko i bawi się piłeczką. Jamniol Balko próbuje chłopaka ustawić ale Diablo w końcu się wkurzył i odwarknął - co mu takie małe "coś" będzie podskakiwać:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A jak z Solinką, bawi się mała z nim? Quote
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ania z poznania napisał(a):A jak z Solinką, bawi się mała z nim? Solinka obchodzi z daleka Diablo,w ogóle nie jest zainteresowana chłopakiem, jak jest zadyma między Balkiem a Diablo to próbuje schować się pod szafki ( urosła i się pod nie nie mieści - schowany łepek a reszta na widoku:evil_lol: ) Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jak struś :)! Kasiu, ona chyba w ogóle tak średnio psami jest zainteresowana? Quote
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ania z poznania napisał(a):Jak struś :)! Kasiu, ona chyba w ogóle tak średnio psami jest zainteresowana? Dla niej psiaki mogłyby nie istnieć:evil_lol: ale jak któryś jej się nie podoba to atakuje - warczy i szczeka, najważniejszy dla Solinki jest ludź:lol: Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Po mamusi :)! Znajoma Myszy1, bardzo wymagająca, sprawdzi domek dla Diablątka. Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='agaga21']pamiętam i czekam na jego wątek Proszę :-(: Kumpel... Szczenior w typie bull! Ma dom i go nie ma..... Rozmawiałam dzisiaj z panią, żeby ostatecznie się upewnić. Jednak szukamy Kumplowi domu! :placz: Może nie wszystkie z Was wiedzą, ale Kumpelek to kolega Oskara. Kumpel przyjechał do mojego hotelu w sobotę a kilka dni po nim Oskarek. Dwa prawie takie same psiulki, w tym samym wieku i bullkowate! Zajrzyjcie na wątek, bardzo proszę, bo bez Was nie znajdę Kumplowi domu!! :shake::placz: Quote
asiaf1 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 poproszę o adres i nr tel do domu na żoliborzu,który ma byc sprawdzony, podjadę ja ew. beatka (chyba jeszcze gorsza niż ja :-)) jeżeli chodzi o wymogi. Quote
agaga21 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 asiaf1 napisał(a):poproszę o adres i nr tel do domu na żoliborzu,który ma byc sprawdzony, podjadę ja ew. beatka (chyba jeszcze gorsza niż ja :-)) jeżeli chodzi o wymogi. dzięki dzięki ale to już nieaktualne, pani na kastrację się nie zgadza. Quote
PaulinaT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Melduję się na wątku - lepiej późno niż wcale. To była prawdziwa przyjemność przewozić Diabla - nastawiłam się na kłopoty, szczekanie,próby opuszczenia bagażnika (w kombi) i inne atrakcje a młody jechał pięknie jak ta lala! Jestem pod jego wielkim wrażeniem - bardzo miły i bardzo zrównoważony pies, ktoś będzie miał z niego wielką pociechę! KateBono - miło było poznać, przepraszam jeśli zachowałam się jak mruk ale to ze zmęczenia... Quote
KateBono Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mnie również było miło poznać cioteczkę:lol::lol::lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='PaulinaT'] To była prawdziwa przyjemność przewozić Diabla - nastawiłam się na kłopoty, szczekanie,próby opuszczenia bagażnika (w kombi) i inne atrakcje a młody jechał pięknie jak ta lala! Jestem pod jego wielkim wrażeniem - bardzo miły i bardzo zrównoważony pies, ktoś będzie miał z niego wielką pociechę! No bo on z hotelu KADIF jest przeca!!;) A tak na poważnie... Oskarek vel Diablo od początku był bardzo zrównoważonym psiakiem. Grzeczny, nie brudził, nie szczekał (ale piszczał), nie niszczył! No po prostu fajny psiul! :loveu: Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jak rozmawiałam z KateBono to szalał z Gufim (cudnym Panem Nianią :)). Quote
agaga21 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ania z poznania napisał(a):Jak rozmawiałam z KateBono to szalał z Gufim (cudnym Panem Nianią :)).nie moge sie małego-dużego ;) doczekać! aniu, czekam na was jutro z sernikiem dukanowskim :D już się studzi :) weź dobre buty, najlepiej kalosze:evil_lol::evil_lol:, pójdziemy na spacerek Quote
ania z poznania Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oooo! Jak ja lubię sernik! I to jeszcze TAKI! Quote
agnieszka32 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja też bym zjadła serniczka :placz: :eviltong::eviltong::eviltong: Kurczę, nie mogę się doczekać, jak mały trafi już do Agaty :loveu: Quote
anouk92 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Ciotki przeszłam przez ostatnie strony i nie mogę uwierzyć ile dobrych ciotek pojawiło się na wątku Diablo :) Super że mały już blisko Agaty. To faktycznie bardzo grzeczny, mądry i zrównoważony pies - ktoś będzie miał z niego super przyjaciela. Bardzo dziękuję wszystkim zaangażowanym ciotką za pomoc - bez Was ten mały nadal spałby na ulicy lub w schronisku. Agata czekamy jeszcze tylko na Twoje wrażenia po zapoznaniu się z Diablo ;) Quote
agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 trzymajcie teraz kciuki, by moje psiska nie zjadły malucha :) etna dziś w nocy spała w klatce, na kocykach i poduszkach diablo. ciekawe czy ustąpi mu miejsca...a może diablo będzie spał z morrisem a etna będzie miała w klatce święty spokój?!? :D Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ania z poznania napisał(a):Oooo! Jak ja lubię sernik! I to jeszcze TAKI! czy to ten co tak Morriskowi smakował:evil_lol: agnieszka32 napisał(a):Ja też bym zjadła serniczka :placz: :eviltong::eviltong::eviltong: Kurczę, nie mogę się doczekać, jak mały trafi już do Agaty :loveu: Aguś podpytaj gosposię może ona piecze ,bo gdyby było bliżej to by Ci cioteczki podrzuciły.:lol: Quote
Recommended Posts