Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może już zacząć ogłaszać malucha...?
doradźcie mi, czy jako mix astka czy jako kundelka?

dif, czy byłabyś w stanie zrobić mu takie zdjęcia, żeby go dobrze było widać? może bez innych piesków. zrobiłabym mu już allegro.

Posted

agaga21 napisał(a):
a może już zacząć ogłaszać malucha...?
doradźcie mi, czy jako mix astka czy jako kundelka?

dif, czy byłabyś w stanie zrobić mu takie zdjęcia, żeby go dobrze było widać? może bez innych piesków. zrobiłabym mu już allegro.

Pomysł super. Myślę że cioteczka DIF może zrobić zdjęcia, chociaż myślę że te zdjęcia które ja robiłam jeszcze jak był na ulicy są bardzo rozczulające ;)

Posted

anouk92 napisał(a):
Pomysł super. Myślę że cioteczka DIF może zrobić zdjęcia, chociaż myślę że te zdjęcia które ja robiłam jeszcze jak był na ulicy są bardzo rozczulające ;)

właśnie wykorzystałam te twoje zdjęcia( ma na nich taką smutaśną minkę :( )i też 2 zdjęcia domowe od dif ale przydało by się jeszcze kilka ładnych, może jakieś portrety udało by się zrobić? :)

jak by były już te fotki to można by mu pkiecik ogłoszeń na bazarku wykupić i niech już ludziska oglądają szczylka.

Posted

Rewelacyjny filmik i podkład super dobrany. DIF Ty masz talent! ;)

Agata kosultowałyśmy szczepionkę Parwo C z 4 wetami. Żaden o niej nie słyszał. Tylko jeden powiedział że coś takiego kiedyś mu w hurtowni proponowali ale po analizie stwierdził że nie ma to sensu bo i tak trzeba drugi raz doszczepiać psa i jeszcze dodatkowo szczepić na pozostałe choroby zakaźne. Dzwonili do hurtowni ale też jej nie mieli :(
Nie mamy czasu dłużej czekać więc w poniedziałek rano cioteczka DIF zabiera małego na szczepienie normalną szczepionką na wszystkie wirusy. Potem czekamy ok. 8-10 dni i mały może do Ciebie jechać.

Proszę spryskaj dom kilka dni z rzędu tym preparatem - zapomniałam jak się nazywa (?) weci mówili że jest skuteczny tylko trzeba porządnie spryskać wszystkie zakamarki ;)

Jest szansa że w następnym tygodniu mój TZ będzie jechał do Poznania. Potwierdzę jeszcze po środzie.

Posted

super stadko na filmiku i widać jak się wspólnie świetnie bawią :)
ciekawe jak moje psiska szczylka przyjmą. pewnie po kilku dniach się zaprzyjaźnią-mam nadzieję. w zasadzie to jestem pewna, że z morrisem będą się całe dnie bawić a etna będzie miała ich "na oku" :diabloti::diabloti:
nie mogę się doczekać maluszka u nas. z każdym kolejnym zdjęciem coraz mniej asta w nim widzę :D ale to nic, i tak jest słodki:loveu::loveu:

z tym szczepieniem nie ma innego wyjścia. zróbcie tak jak piszesz.
wstawiajcie zdjęcia jak tylko możecie, łatwiej mi będzie znieść to czekanie:evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
jak się psiaczek zachowuje? nadal taki aniołek :cool3:

Nie za bardzo! :diabloti:
Dzisiaj o 4 rano coś usłyszał na zewnątrz i koniec spania. Szczeki, piski i drapanie w drzwi do 6-tej..... Za nic nie mogłam go uspokoić!

Ale zaraz po 8-mej pojechaliśmy do weta na szczepienie i był bosssski! :loveu:

Psiul zaszczepiony "kombajnem" Nobivac.
Zapłaciłam 40 zł! :roll: