Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aniu, diabluś, nie draguś ;)
kurcze, chyba dopiero w środe go zobaczę:placz: bo ani wypadło coś na jutro...no chyba, że ktoś przypadkiem jedzie z poznania do wolsztyna jutro...?
dzisiaj kupiłam witaminy, uszy do memlania, zabawke czyszczącą ząbki.

Posted

kolejny bardzo obiecujący telefon...z warszawy! :D
pani może przyjechać, a nawet przylecieć jeśli by było szybciej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no i oczywiście pani również "zakochana". miała buldoga 14 lat, połowe roku spędza na wsi pod warszawą, drugą połowę na żoliborzu w 2-pokojowym mieszkaniu. ktoś chętny zrobić wizytę?:cool3:

Posted

Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku.

Posted

[quote name='KateBono']Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku.
proszę, proszę, proszę o fotki!! :)
w ogóle to bardzo tobie i beabono dziękuję, że mały mógł u was zagościć ;)
ja już nie mogę się go u mnie doczekać:loveu::loveu:

pani z warszawy jest za sterylizacją kotek, za sterylizacją suczek, za kastracją kocurów ale przeciwko kastracji psów:crazyeye:
niestety ale odpada.
póki co pan z krakowa prowadzi. telefonów miałam dziś całą masę o szkrabika...chyba się nie zdążę nim nacieszyć!:placz::evil_lol:

i jeszcze raz dziękuję ankub i paulinieT za transport
:) :)

nie uwierzycie ale w tego malucha zaangażowały się jak do tej pory aż 4 anie :D : anouk, dif, ania z poznania, ankub

Posted

Maluch przyjechał z wyprawką, nic nie potrzebujemy. Jest ciut wyższy od Doducha , chociaż BB mówi ,że są równi wzrostem. Bardzo spodobał się mojemu TZ - byli już na spacerku:lol:;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
To co, nie jedzie już do Agaty :lol::razz::diabloti:??
:crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad::mad::mad:
zaraz wam głupie pomysły z główek powybijam:diabloti::diabloti:

a w ogóle to ja tu tortury przeżywam, że dopiero pojutrze do mnie przyjedzie:placz:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Agata, ale na pewno jest mniejszy od Morriska :)!

haha, weź mi go ania jutro przywieź, bo do środy on jeszcze urośnie! ;)
kolejny mail...pan z leszna.

Posted

Ziutka napisał(a):
A się rozpisali i rozdzwonili :diabloti:

to wszytsko Twoja wina, za dobre ogłoszenia żeś zrobiła:evil_lol:

kurde agaga sie spiesz bo on do srody moze dom znależć:roll: