ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Draguś śpi dzisiaj u KateBono :) Kasiu, wielkie dzięki za pomoc :Rose:! Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 aniu, diabluś, nie draguś ;) kurcze, chyba dopiero w środe go zobaczę:placz: bo ani wypadło coś na jutro...no chyba, że ktoś przypadkiem jedzie z poznania do wolsztyna jutro...? dzisiaj kupiłam witaminy, uszy do memlania, zabawke czyszczącą ząbki. Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 kolejny bardzo obiecujący telefon...z warszawy! :D pani może przyjechać, a nawet przylecieć jeśli by było szybciej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i oczywiście pani również "zakochana". miała buldoga 14 lat, połowe roku spędza na wsi pod warszawą, drugą połowę na żoliborzu w 2-pokojowym mieszkaniu. ktoś chętny zrobić wizytę?:cool3: Quote
KateBono Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku. Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Kasiu, wielkie dzięki! Potrzebujecie coś dla małego, jakieś puszki? Jaki jest duży, jak Doduś czy mniejszy? Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='KateBono']Diablątko jest już u nas. Przywitał się ze wszystkimi psiakami - jest bardzo grzeczny,spokojny, nie umie wchodzić ani schodzić po schodach trzeba go brać na ręce. Zjadł gotowanego mięska, mielonkę i pojadł trochę chupanek. Teraz leży na posłanku. proszę, proszę, proszę o fotki!! :) w ogóle to bardzo tobie i beabono dziękuję, że mały mógł u was zagościć ;) ja już nie mogę się go u mnie doczekać:loveu::loveu: pani z warszawy jest za sterylizacją kotek, za sterylizacją suczek, za kastracją kocurów ale przeciwko kastracji psów:crazyeye: niestety ale odpada. póki co pan z krakowa prowadzi. telefonów miałam dziś całą masę o szkrabika...chyba się nie zdążę nim nacieszyć!:placz::evil_lol: i jeszcze raz dziękuję ankub i paulinieT za transport :) :) nie uwierzycie ale w tego malucha zaangażowały się jak do tej pory aż 4 anie :D : anouk, dif, ania z poznania, ankub Quote
KateBono Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Maluch przyjechał z wyprawką, nic nie potrzebujemy. Jest ciut wyższy od Doducha , chociaż BB mówi ,że są równi wzrostem. Bardzo spodobał się mojemu TZ - byli już na spacerku:lol:;) Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 KateBono napisał(a):Bardzo spodobał się mojemu TZ - byli już na spacerku:lol:;) To co, nie jedzie już do Agaty :lol::razz::diabloti:?? Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ania z poznania napisał(a):To co, nie jedzie już do Agaty :lol::razz::diabloti:??:crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad::mad::mad: zaraz wam głupie pomysły z główek powybijam:diabloti::diabloti: a w ogóle to ja tu tortury przeżywam, że dopiero pojutrze do mnie przyjedzie:placz: Quote
fioneczka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Aniu czy to u KateBono jest klatka którą kurier ma zabrać ? mogę prosić o kod pocztowy ? Quote
BeaBono Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='fioneczka'] mogę prosić o kod pocztowy ? nasz ? 61-012 Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/4855/p2260003.jpg To on jest taki wielki :crazyeye::crazyeye:???? Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/4855/p2260003.jpg jaki on duuuuży!!!!!!!!!:crazyeye: czy tapczan jest wyjątkowo niski? przecież on jest większy niż etna a ja kamilkowi obiecałam szczeniaczka!:evil_lol::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a ja kamilkowi obiecałam szczeniaczka!:evil_lol::evil_lol: No i jest szczeniaczek :)! Spory tylko trochę :) Jak on jest taki jak Dodula to jest większy od Etny. Quote
BeaBono Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 tapczan jest niski diablątko nie jest wcale takie duże (ale chude to jest) na tych dwóch fotkach od końca leży na posłaniu Pepsi - ono ma zewn wymiary 120x90 cm Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 BeaBono napisał(a): na tych dwóch fotkach od końca leży na posłaniu Pepsi - ono ma zewn wymiary 120x90 cmczyli jest wielki! :D :D Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ania z poznania napisał(a):No i jest szczeniaczek :)! Spory tylko trochę :) Jak on jest taki jak Dodula to jest większy od Etny. ciekawe co etna na to powie... Quote
ania z poznania Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Agata, ale na pewno jest mniejszy od Morriska :)! Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ania z poznania napisał(a):Agata, ale na pewno jest mniejszy od Morriska :)! haha, weź mi go ania jutro przywieź, bo do środy on jeszcze urośnie! ;) kolejny mail...pan z leszna. Quote
Ziutka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 agaga21 napisał(a):kolejny mail...pan z leszna. A się rozpisali i rozdzwonili :diabloti: Quote
chita Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ziutka napisał(a):A się rozpisali i rozdzwonili :diabloti: to wszytsko Twoja wina, za dobre ogłoszenia żeś zrobiła:evil_lol: kurde agaga sie spiesz bo on do srody moze dom znależć:roll: Quote
agaga21 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 wiecie co, właśnie wyczytałam, że w zasadzie to już można by go odjajczyć i będzie spokój http://www.zwierzakowo.pl/artykul/kastracja-i-sterylizacja-psow.html ja nie wierze ludziom, byłabym spokojniejsza jakby poszedł wykastrowany do adopcji. co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts