agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 dif, czy to jest szczepionka "na wszystko"? wrzuciłabyś jakieś fotki :) Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='agaga21']dif, czy to jest szczepionka "na wszystko"? Oskarek został zaszczepiony szczepionką Nobivac DHPPI, czyli nosówka, zakaźne zapalenie wątroby, parwowiroza, parainfluenza http://www.psy24.pl/1854-Rodzaje-szczepionek-dla-psow-oznaczenia.html [quote name='agaga21'] wrzuciłabyś jakieś fotki :) A może być filmik ;): http://www.youtube.com/watch?v=6FfOPmsYspc&feature=player_embedded Quote
agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 no fajny filmik, maluchy łobuzują ale do allegro przydały by się jednak zdjęcia ;) są 2 ewentualne opcje transportu: -za tydzień w poniedziałek jedzie do poznania z wawy PaulinaT i może maluszka zabrać jeśli ktoś go dostarczy do janek (falenty) -w nast. środe może mąż anouk będzie jechał do poznania Quote
Hotel KADIF Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 agaga21 napisał(a):no fajny filmik, maluchy łobuzują ale do allegro przydały by się jednak zdjęcia ;) A te co wkleiłam poprzednio się nie nadają? Jeśli nie to może jutro porobię jakieś plenerowe, na śniegu.... Quote
ania z poznania Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 podoba mi się Patolowy Mistrz, nikt mu nie odebrał ;) Quote
agaga21 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 DIF napisał(a):A te co wkleiłam poprzednio się nie nadają? Jeśli nie to może jutro porobię jakieś plenerowe, na śniegu.... wiesz, chodzi mi o fotki z bliska, bez innych psiaków, na jakimś neutralnym tle i jakieś portrety...wiem, mam wymagania:oops: ;) Quote
Hotel KADIF Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 agaga21 napisał(a):wiesz, chodzi mi o fotki z bliska, bez innych psiaków, na jakimś neutralnym tle i jakieś portrety...wiem, mam wymagania:oops: ;) Oj, nie wim czy będę potrafiła takie zrobić. Mam tylko zwykła cyfrówkę, a maluch jak się zbliżam z apatarem od razu się cieszy jak wariat i mi psuje ujęcie:evil_lol:. Ale coś pokombinuję. Quote
ania z poznania Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To może jak będzie spał :razz:? Quote
anouk92 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 DIF napisał(a):Nie za bardzo! :diabloti: Dzisiaj o 4 rano coś usłyszał na zewnątrz i koniec spania. Szczeki, piski i drapanie w drzwi do 6-tej..... Za nic nie mogłam go uspokoić! Ale zaraz po 8-mej pojechaliśmy do weta na szczepienie i był bosssski! :loveu: Psiul zaszczepiony "kombajnem" Nobivac. Zapłaciłam 40 zł! :roll: DIF super! Dzięki że z nim pojechałaś. Ja ten tydzień jestem zakręcona, mam same wizytacje i prezentacje, bleeee ;) W niedziele wyjeżdżam więc nie wiem jak by było z tym transportem do Falent w poniedziałek. Chyba że jakaś cioteczka z tamtej strony Warszawy przenocowała chłopaka z niedzieli na poniedziałek. Agata o której godzinie miałby mały być w Falentach w poniedziałek? Quote
agaga21 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 anouk92 napisał(a): Agata o której godzinie miałby mały być w Falentach w poniedziałek? jakoś po południu ale dokładnie to by trzeba gadać z pauliną. pewnie jednak w przedziale 15-17, bo ma tam jakieś szkolenia od rana. zastanawiam się też czy ktoś by mi maluszka przenocował w poznaniu, bo paulina pewnie będzie tam późno wieczorem a ania z poznania może mi go dowieźć ale raczej nie w nocy...kurcze... Quote
anouk92 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 A nie może mały zostać na noc u Aniz poznania? Juz wiem że mój mąż na pewno nie będzie jechał do Poznania w przyszłym tygodniu :( Quote
ania z poznania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Dziewczyny, pilnie potrzebne DT albo deklaracje na hotel dla tego astka: http://www.dogomania.pl/threads/202890-quot-NA-DZI%C5%9A-quot-potrzebne-miejsce-dla-znalezionego-amstaffa!-Inaczej-trafi-do-schronu!!!!!! Pomóżcie, plisssss! Quote
agaga21 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 anouk92 napisał(a):A nie może mały zostać na noc u Aniz poznania? oj nie sądzę...aniu, co ty na to? :D anouk, czy ktoś na te falenty podwiezie psiaka? mam się umawiać z pauliną? Quote
ania z poznania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Hm... Tak nie za bardzo.... Nie mam jak odizolować, Killah otwiera sobie drzwi, a jakby jakimś cudem udało mi się je zamknąć to wycie..... Quote
agaga21 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 włąśnie z anią ustaliłyśmy, że maluch w razie czego ma gdzie w poznaniu zanocować :) dziewczyny z warszawy, teraz wasze bojowe zadanie-załatwić kogoś, do przywiezienia psiaczka na falenty po południu w poniedziałek :) mam nadzieję, że się uda. Quote
Hotel KADIF Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='agaga21']włąśnie z anią ustaliłyśmy, że maluch w razie czego ma gdzie w poznaniu zanocować :) dziewczyny z warszawy, teraz wasze bojowe zadanie-załatwić kogoś, do przywiezienia psiaczka na falenty po południu w poniedziałek :) mam nadzieję, że się uda. Ja nie mogę, od razu mówię!:shake: Może ajlii da radę? Nie raz woziła do mnie psiaki... Oto jej wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29 Quote
agaga21 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='DIF']Ja nie mogę, od razu mówię!:shake: Może ajlii da radę? Nie raz woziła do mnie psiaki... Oto jej wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29dif, a gdzie dokładnie znajduje się hotelik? Quote
Hotel KADIF Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 agaga21 napisał(a):dif, a gdzie dokładnie znajduje się hotelik? 20 km od w-wy, na trasie do Mińska Maz. i Siedlec. Quote
agaga21 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 DIF napisał(a):20 km od w-wy, na trasie do Mińska Maz. i Siedlec. a jak się nazywa miejscowość? Quote
anouk92 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Agata proszę się dowiedz się o której trzeba by małego przywieźć. To ważne bo ludzie pracują i muszę wiedzieć o której. Czy w razie gdyby jednak okazało się że nie mamy jak małego dowieźć to czy jest szansa żeby jednak Paulina po niego przyjechała do hoteliku - to jest do Halinował koło Sulejówka? Oczywiście szukamy osoby która go podrzuci ale tak jak pisałam ludzie pracują więc może być z tym problem :( Quote
agaga21 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 właśnie z pauliną rozmawiałam, szkolenie kończy zwykle ok.16-17, więc w tych godzinach ale dokładnie to będzie wiedziała w poniedziałek. osoba wioząca jej psa musiałaby być z nią w kontakcie telefonicznym. właśnie patrzyłam na mapę i niestety ten halinów jest w zupełnie odwrotnym kierunku. paulina prawdopodobnie nie będzie jechała sama więc też nie jest jej na rękę by po niego jechać... Quote
Hotel KADIF Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Wklejam zdjęcia, może się przydadzą do ogłoszeń ... :) . Quote
Recommended Posts