Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']dif, czy to jest szczepionka "na wszystko"?

Oskarek został zaszczepiony szczepionką Nobivac DHPPI, czyli nosówka, zakaźne zapalenie wątroby, parwowiroza, parainfluenza

http://www.psy24.pl/1854-Rodzaje-szczepionek-dla-psow-oznaczenia.html

[quote name='agaga21']
wrzuciłabyś jakieś fotki :)

A może być filmik ;):

http://www.youtube.com/watch?v=6FfOPmsYspc&feature=player_embedded

Posted

no fajny filmik, maluchy łobuzują ale do allegro przydały by się jednak zdjęcia ;)

są 2 ewentualne opcje transportu:
-za tydzień w poniedziałek jedzie do poznania z wawy PaulinaT i może maluszka zabrać jeśli ktoś go dostarczy do janek (falenty)
-w nast. środe może mąż anouk będzie jechał do poznania

Posted

agaga21 napisał(a):
no fajny filmik, maluchy łobuzują ale do allegro przydały by się jednak zdjęcia ;)

A te co wkleiłam poprzednio się nie nadają?
Jeśli nie to może jutro porobię jakieś plenerowe, na śniegu....

Posted

DIF napisał(a):
A te co wkleiłam poprzednio się nie nadają?
Jeśli nie to może jutro porobię jakieś plenerowe, na śniegu....

wiesz, chodzi mi o fotki z bliska, bez innych psiaków, na jakimś neutralnym tle i jakieś portrety...wiem, mam wymagania:oops: ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
wiesz, chodzi mi o fotki z bliska, bez innych psiaków, na jakimś neutralnym tle i jakieś portrety...wiem, mam wymagania:oops: ;)

Oj, nie wim czy będę potrafiła takie zrobić. Mam tylko zwykła cyfrówkę, a maluch jak się zbliżam z apatarem od razu się cieszy jak wariat i mi psuje ujęcie:evil_lol:.
Ale coś pokombinuję.

Posted

DIF napisał(a):
Nie za bardzo! :diabloti:
Dzisiaj o 4 rano coś usłyszał na zewnątrz i koniec spania. Szczeki, piski i drapanie w drzwi do 6-tej..... Za nic nie mogłam go uspokoić!

Ale zaraz po 8-mej pojechaliśmy do weta na szczepienie i był bosssski! :loveu:

Psiul zaszczepiony "kombajnem" Nobivac.
Zapłaciłam 40 zł! :roll:

DIF super! Dzięki że z nim pojechałaś. Ja ten tydzień jestem zakręcona, mam same wizytacje i prezentacje, bleeee ;)

W niedziele wyjeżdżam więc nie wiem jak by było z tym transportem do Falent w poniedziałek. Chyba że jakaś cioteczka z tamtej strony Warszawy przenocowała chłopaka z niedzieli na poniedziałek.
Agata o której godzinie miałby mały być w Falentach w poniedziałek?

Posted

anouk92 napisał(a):

Agata o której godzinie miałby mały być w Falentach w poniedziałek?

jakoś po południu ale dokładnie to by trzeba gadać z pauliną. pewnie jednak w przedziale 15-17, bo ma tam jakieś szkolenia od rana.
zastanawiam się też czy ktoś by mi maluszka przenocował w poznaniu, bo paulina pewnie będzie tam późno wieczorem a ania z poznania może mi go dowieźć ale raczej nie w nocy...kurcze...

Posted

anouk92 napisał(a):
A nie może mały zostać na noc u Aniz poznania?

oj nie sądzę...aniu, co ty na to? :D
anouk, czy ktoś na te falenty podwiezie psiaka? mam się umawiać z pauliną?

Posted

włąśnie z anią ustaliłyśmy, że maluch w razie czego ma gdzie w poznaniu zanocować :)
dziewczyny z warszawy, teraz wasze bojowe zadanie-załatwić kogoś, do przywiezienia psiaczka na falenty po południu w poniedziałek :) mam nadzieję, że się uda.

Posted

[quote name='agaga21']włąśnie z anią ustaliłyśmy, że maluch w razie czego ma gdzie w poznaniu zanocować :)
dziewczyny z warszawy, teraz wasze bojowe zadanie-załatwić kogoś, do przywiezienia psiaczka na falenty po południu w poniedziałek :) mam nadzieję, że się uda.

Ja nie mogę, od razu mówię!:shake:

Może ajlii da radę? Nie raz woziła do mnie psiaki...
Oto jej wątek transportowy:

http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29

Posted

Agata proszę się dowiedz się o której trzeba by małego przywieźć. To ważne bo ludzie pracują i muszę wiedzieć o której.

Czy w razie gdyby jednak okazało się że nie mamy jak małego dowieźć to czy jest szansa żeby jednak Paulina po niego przyjechała do hoteliku - to jest do Halinował koło Sulejówka?

Oczywiście szukamy osoby która go podrzuci ale tak jak pisałam ludzie pracują więc może być z tym problem :(

Posted

właśnie z pauliną rozmawiałam, szkolenie kończy zwykle ok.16-17, więc w tych godzinach ale dokładnie to będzie wiedziała w poniedziałek. osoba wioząca jej psa musiałaby być z nią w kontakcie telefonicznym. właśnie patrzyłam na mapę i niestety ten halinów jest w zupełnie odwrotnym kierunku. paulina prawdopodobnie nie będzie jechała sama więc też nie jest jej na rękę by po niego jechać...