ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Taaaaaa, myślę, że Kamil zostanie naszym specem od imion :)! Persiwal brzmi pięknie, ale jeszcze bardziej podoba mi się NEODRAGONOID (musiałam skopiować bo chyba bym tego nie napisała z pamięci) :diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 mały zrobił koope w klatce - było tam wszystko łącznie z pomidorami i ogórkami kiszonymi.boże, jaki biduś musiał być głodny, że to zjadał :-(:-(:-( dobrze, że jest już bezpieczny! Quote
Uru Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 tak,zdecydowanie te imiona mają coś w sobie. Persival jednak ma po drodze do PERSIL więc trzeba uwazac:lol: Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Uru napisał(a):tak,zdecydowanie te imiona mają coś w sobie. Persival jednak ma po drodze do PERSIL więc trzeba uwazac:lol: o nie! żadnego persila, ariela ani innych chemikaliów :D poproszę synka, by jeszcze inne imię zaproponował ;) Quote
Uru Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 moje skromne propozycje;) Mar, Dabu,Hess,Vado,karbo. takie ot wynalazłąm i fajne są:D Quote
baster i lusi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 anouk92 napisał(a):. Cioteczki wiem że proszę o dużo ale może ktoś miałby ochotę zasponsorować małemu karmę? Ja opłacam weta łącznie ze szczepieniami i hotelik więc byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w zakupie karmy - najchętniej jakiejś dla szczeniaków dużych ras, mały jest nie dożywiony więc teraz potrzeba mu dobrego jedzenia. ;) kurcze jestem spłukana ale gdyby kilka osób coś rzuciło to by się uzbierało Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Uru napisał(a):moje skromne propozycje;) Mar, Dabu,Hess,Vado,karbo. takie ot wynalazłąm i fajne są:D hmmmmm...........póki co jesteśmy przy persivalu:evil_lol::diabloti:;) Quote
baster i lusi Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 może założymy bazarek na imie i uzbieramy na karme dla maluszka:lol: Quote
ania z poznania Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 agaga21 napisał(a): poproszę synka, by jeszcze inne imię zaproponował ;) Jesteś pewna, że chcesz dalsze propozycje usłyszeć :razz::evil_lol:? Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 baster i lusi napisał(a):może założymy bazarek na imie i uzbieramy na karme dla maluszka:lol: o nie, nie, bo będę musiała się zgodzić na imię które ktoś mi wybierze a które niekoniecznie mi się spodoba ;) może poszukam czegoś na bazarek dla malucha, by było choćby na część karmy. Quote
agnieszka32 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Poproszę o nr konta, to wpłacę cosik na karmę dla maluszka :) Quote
Kana Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Agaga postaram się przywieźć Ci trochę karmy dla szczyli jeżeli to pomoże. Dziewczyny jedna blondyna z niebieskiego forum znów szaleje i zbanowała mnie na miesiąc... Chyba chyba przestane się bawić w dobrą dziewczynkę z idiotkami i zakończę etap ratowania psów... Mam po prostu dość żenujących ludzi. Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kana napisał(a):Agaga postaram się przywieźć Ci trochę karmy dla szczyli jeżeli to pomoże. Dziewczyny jedna blondyna z niebieskiego forum znów szaleje i zbanowała mnie na miesiąc... Chyba chyba przestane się bawić w dobrą dziewczynkę z idiotkami i zakończę etap ratowania psów... Mam po prostu dość żenujących ludzi. kana, dzięki ale mi póki co furciaczkowa zamówiła 15 kg:loveu: więc jak coś to pomóż karmą małemu, póki jeszcze jest w wołominie, ok? :) ja mam inną prośbę. pomóżcie nam znaleźć dla malucha transport do mnie(wołomin-wolsztyn) za jakiś tydzień do dwóch... a co do bana, po pokaż, gdzie znowu nabroiłaś?:diabloti: pomoc psom nie musi się odbywać poprzez forum takie czy inne ;) Quote
Kana Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No właśnie nie nabroiłam, tylko dostałam drugie ostrzeżenie za ten wątek z uśpioną lalą, i jedna się obudziła po kilku dniach i mnie zbanowała :) Fajnie jest utrudniać ludziom pracę, ale ja jej teraz bardziej utrudnię życie :) wiem że można pomagać, ale po prostu męczą mnie tacy debile... Czasami się nie chce. Quote
Kana Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bo tam się nie pokazuje, tylko zalogować się nie mogę i piszę mi że mam bana do 16 marca :) W dupie... idę spać. Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Kana napisał(a):No właśnie nie nabroiłam, tylko dostałam drugie ostrzeżenie za ten wątek z uśpioną lalą, i jedna się obudziła po kilku dniach i mnie zbanowała :) Fajnie jest utrudniać ludziom pracę, ale ja jej teraz bardziej utrudnię życie :) wiem że można pomagać, ale po prostu męczą mnie tacy debile... Czasami się nie chce.własnie byłam na niebieskim i nie widziałam, żebyś miała bana. może już cie odbanowali! a właśnie, chyba małemu na niebieskim też trzeba wątek założyć, chociaż kundliszon z niego, to coś z asta ma ;) Quote
Kana Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bo tam się nie pokazuje, tylko zalogować się nie mogę i piszę mi że mam bana do 16 marca :) W dupie... idę spać. Quote
agaga21 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ciekawe jak tam maleństwo się miewa :) Quote
Hotel KADIF Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 agaga21 napisał(a):ciekawe jak tam maleństwo się miewa :) Maleństwo miewa się dobrze.:lol: Jest troszkę przestraszony nową sytuacją, ale daje radę... Dzisiaj byłam mile zaskoczona, bo NIC NIE NABRUDZIŁ w nocy no i spokojnie przespaliśmy całą noc. Nie piszczał i nie wył. Był zamknięty w pokoju razem z innymi psami i naprawdę porządnie się sprawował. Wczoraj tylko raz nasikał w domu. Jest grzeczny, nie zaczepia innych psów, skacze na szafki w poszukiwaniu jedzenia. Do dzieciaków super, na koty nie reaguje. Wczoraj bardzo ładnie zjadł bosha dla juniorków a dzisiaj rano dostał dawkę aniprazolu. Pytałam u weta o szczepionkę parwo-c, ale nie zna i miał zadzwonić do hurtowni wypytać. Jak będę coś wiedziała napiszę...:p Quote
baster i lusi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dogo szaleje kochany malec jaki grzeczny. Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Agata a czy on napewno bedzie szukac domu :diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
agaga21 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 cieszę się, że "mój" maluszek tak ładnie się sprawuje. pewnie jednak za kilka dni zacznie pokazywać swoje małe różki:diabloti: tengusiu, mam zamiar być "stałym domem tymczasowym" dla szczeniaków, więc nie ma opcji, by psiak u nas został, poza tym 3 psy + wciąż małe dziecko + mąż (który też bywa małym dzieckiem:mad:) to za dużo jak dla mnie:evil_lol: edit: bardzo, bardzo proszę o fotki psiaczka :) Quote
agaga21 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 założyłam maluchowi watek na niebieskim: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5745 Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 agaga21 napisał(a): bardzo, bardzo proszę o fotki psiaczka :) Proszę :p: Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Maluch jest dość ruchliwy i ciężko mu zrobić ładne zdjęcia.;) Quote
Recommended Posts