Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mały zrobił koope w klatce - było tam wszystko łącznie z pomidorami i ogórkami kiszonymi.
boże, jaki biduś musiał być głodny, że to zjadał :-(:-(:-(
dobrze, że jest już bezpieczny!

Posted

Uru napisał(a):
tak,zdecydowanie te imiona mają coś w sobie.
Persival jednak ma po drodze do PERSIL więc trzeba uwazac:lol:

o nie! żadnego persila, ariela ani innych chemikaliów :D
poproszę synka, by jeszcze inne imię zaproponował ;)

Posted

anouk92 napisał(a):
.

Cioteczki wiem że proszę o dużo ale może ktoś miałby ochotę zasponsorować małemu karmę?
Ja opłacam weta łącznie ze szczepieniami i hotelik więc byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w zakupie karmy - najchętniej jakiejś dla szczeniaków dużych ras, mały jest nie dożywiony więc teraz potrzeba mu dobrego jedzenia.
;)

kurcze jestem spłukana ale gdyby kilka osób coś rzuciło to by się uzbierało

Posted

Uru napisał(a):
moje skromne propozycje;)
Mar, Dabu,Hess,Vado,karbo. takie ot wynalazłąm i fajne są:D

hmmmmm...........póki co jesteśmy przy persivalu:evil_lol::diabloti:;)

Posted

baster i lusi napisał(a):
może założymy bazarek na imie i uzbieramy na karme dla maluszka:lol:

o nie, nie, bo będę musiała się zgodzić na imię które ktoś mi wybierze a które niekoniecznie mi się spodoba ;)
może poszukam czegoś na bazarek dla malucha, by było choćby na część karmy.

Posted

Agaga postaram się przywieźć Ci trochę karmy dla szczyli jeżeli to pomoże.

Dziewczyny jedna blondyna z niebieskiego forum znów szaleje i zbanowała mnie na miesiąc...
Chyba chyba przestane się bawić w dobrą dziewczynkę z idiotkami i zakończę etap ratowania psów...
Mam po prostu dość żenujących ludzi.

Posted

Kana napisał(a):
Agaga postaram się przywieźć Ci trochę karmy dla szczyli jeżeli to pomoże.

Dziewczyny jedna blondyna z niebieskiego forum znów szaleje i zbanowała mnie na miesiąc...
Chyba chyba przestane się bawić w dobrą dziewczynkę z idiotkami i zakończę etap ratowania psów...
Mam po prostu dość żenujących ludzi.

kana, dzięki ale mi póki co furciaczkowa zamówiła 15 kg:loveu: więc jak coś to pomóż karmą małemu, póki jeszcze jest w wołominie, ok? :)
ja mam inną prośbę. pomóżcie nam znaleźć dla malucha transport do mnie(wołomin-wolsztyn) za jakiś tydzień do dwóch...

a co do bana, po pokaż, gdzie znowu nabroiłaś?:diabloti:
pomoc psom nie musi się odbywać poprzez forum takie czy inne ;)

Posted

No właśnie nie nabroiłam, tylko dostałam drugie ostrzeżenie za ten wątek z uśpioną lalą, i jedna się obudziła po kilku dniach i mnie zbanowała :)

Fajnie jest utrudniać ludziom pracę, ale ja jej teraz bardziej utrudnię życie :)
wiem że można pomagać, ale po prostu męczą mnie tacy debile... Czasami się nie chce.

Posted

Kana napisał(a):
No właśnie nie nabroiłam, tylko dostałam drugie ostrzeżenie za ten wątek z uśpioną lalą, i jedna się obudziła po kilku dniach i mnie zbanowała :)

Fajnie jest utrudniać ludziom pracę, ale ja jej teraz bardziej utrudnię życie :)
wiem że można pomagać, ale po prostu męczą mnie tacy debile... Czasami się nie chce.
własnie byłam na niebieskim i nie widziałam, żebyś miała bana. może już cie odbanowali!
a właśnie, chyba małemu na niebieskim też trzeba wątek założyć, chociaż kundliszon z niego, to coś z asta ma ;)

Posted

agaga21 napisał(a):
ciekawe jak tam maleństwo się miewa :)

Maleństwo miewa się dobrze.:lol:

Jest troszkę przestraszony nową sytuacją, ale daje radę...
Dzisiaj byłam mile zaskoczona, bo NIC NIE NABRUDZIŁ w nocy no i spokojnie przespaliśmy całą noc. Nie piszczał i nie wył.
Był zamknięty w pokoju razem z innymi psami i naprawdę porządnie się sprawował.

Wczoraj tylko raz nasikał w domu.
Jest grzeczny, nie zaczepia innych psów, skacze na szafki w poszukiwaniu jedzenia. Do dzieciaków super, na koty nie reaguje.
Wczoraj bardzo ładnie zjadł bosha dla juniorków a dzisiaj rano dostał dawkę aniprazolu.
Pytałam u weta o szczepionkę parwo-c, ale nie zna i miał zadzwonić do hurtowni wypytać. Jak będę coś wiedziała napiszę...:p

Posted

cieszę się, że "mój" maluszek tak ładnie się sprawuje. pewnie jednak za kilka dni zacznie pokazywać swoje małe różki:diabloti:

tengusiu, mam zamiar być "stałym domem tymczasowym" dla szczeniaków, więc nie ma opcji, by psiak u nas został, poza tym 3 psy + wciąż małe dziecko + mąż (który też bywa małym dzieckiem:mad:) to za dużo jak dla mnie:evil_lol:

edit:
bardzo, bardzo proszę o fotki psiaczka :)