agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 baster i lusi napisał(a):czy to ten co tak Morriskowi smakował:evil_lol: nie, tamto ciasto było czekoladowe a sernik mam dietetyczny więc tak nie kusi ;) Quote
KateBono Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Diablo pojechał........Bidulek nie dostał śniadanka:oops: bo bałam się, że zwymiotuje w czasie jazdy. Czekam na relację i fotki;):lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 KateBono napisał(a):Diablo pojechał........Bidulek nie dostał śniadanka bo bałam się, że zwymiotuje w czasie jazdy. Czekam na relację i fotki Oj, bidulek straszny rzeczywiście. U mnie też nie jadł jak miał jechać. Chudziutki jest, ale teraz przynajmniej mu kości nie sterczą, tak jak na początku. Ale Agatka go odkarmi, nie martwmy się... Jeśli oczywiście zdąży przed adopcją.:evil_lol: Quote
fioneczka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dziś powinien przyjechać kurier po klatkę ... mam nadzieję że dotrze Quote
agnieszka32 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 fioneczka napisał(a):dziś powinien przyjechać kurier po klatkę ... mam nadzieję że dotrze Asiu, a jaką klateczkę? Od godziny maluszek jest już u Agagi21 :) Psiska poszły sobie na spacerek, Agata naładowała baterię do aparatu, więc będzie duuużo fotek :multi: Quote
fioneczka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 kurier ma zabrać kenel od KateBono ten który arjuna podarowała dla BB chcę go przetrzymać u siebie na trochę w razie W z Ineczką Quote
Hotel KADIF Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 agnieszka32 napisał(a): Od godziny maluszek jest już u Agagi21 I co? I jak? Jak psiaki się dogadały? Piszcie... plis...:) Quote
agnieszka32 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 fioneczka napisał(a):kurier ma zabrać kenel od KateBono ten który arjuna podarowała dla BB chcę go przetrzymać u siebie na trochę w razie W z Ineczką No tak, czytałam na wątku Ineczki ;) DIF napisał(a):I co? I jak? Jak psiaki się dogadały? Piszcie... plis...:) Jeszcze nic nie wiemy, ale pewnie niedługo pojawi się Agaga21 i napisze o wszystkim ;) Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 dość już spacerowania:mad: dawać fotki i wiadomości:lol: bo my z niecierpliwości paznokcie obgryzamy.:evil_lol: Zapraszam Cię na bazarek cegiełkowy będę wdzięczna również za podnoszenie wątku http://www.dogomania.pl/threads/203362-Zr%C3%B3b-sobie-prezent-na-dzie%C5%84-kobiet! Dziękuję i pozdrawiam [quote name='baster i lusi']ZAPRASZAM NA BAZAREK CEGIEŁKOWY:lol:.NIEDŁUGO DZIEŃ KOBIET. TWÓJ UKOCHANY JAK ZWYKLE ZAPOMNI O KWIATACH:placz:. KUP JE SOBIE SAMA TO TYLKO 5 ZŁ . A WSPOMOŻESZ PSIAKI KTÓRE TEGO POTRZEBUJĄ. WIRTUALNY BUKIET TO TYLKO 5 ZŁ. A DLA BALBINKI SZANSA NA LECZENIE. http://www.dogomania.pl/threads/201616-Balbinka-jedzie-do-BOGATYNII!-)-DZIEKUJEMY-WSZYSTKIM-ZA-DEKLARACJE!! A RAFIK BĘDZIE MÓGŁ POJECHAĆ DO HOTELU ZE SZKOLENIOWCEM. http://www.dogomania.pl/threads/202054-9-msc-niewychowany-typ-AST!-Hotel-ze-szkoleniem-jego-jedyn%C4%85-sznas%C4%85-prosimy-o-! Quote
agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 wszystko super, pełna komitywa z morrisem a etna ich ochrzania jak za bardzo szaleją :D bedzie dużo zdjęć :) Quote
ageralion Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 agaga21 napisał(a):wszystko super, pełna komitywa z morrisem a etna ich ochrzania jak za bardzo szaleją :D bedzie dużo zdjęć :) :multi: juz sie nie moge doczekac tej sesji :cool3: Quote
fioneczka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 extra !!!! wiedziałam że się dogadają ... on taki gapciowaty pyś ma jak Morrisek ... wiedziałam że się polubią no to na foty czekamy !! Quote
agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ania właśnie pojechała a ja się biorę za zrzucanie fotek. psiska po zabawie śpią. diabluś w swojej klatce (teraz w otwartej) już ją traktuje jak azyl. kręcił się, nie mógł sobie znaleźć miejsca a jak wszedł do klatki to położył się i od razu zasnął :) moje psiska są kochane, przyjęły malucha wzorowo! morris jest wręcz zachwycony! :D katebono, wielkie dzięki za opiekę nad maleństwem :) Quote
Tengusia Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 agaga21 napisał(a):ania właśnie pojechała a ja się biorę za zrzucanie fotek. psiska po zabawie śpią. diabluś w swojej klatce (teraz w otwartej) już ją traktuje jak azyl. kręcił się, nie mógł sobie znaleźć miejsca a jak wszedł do klatki to położył się i od razu zasnął :) moje psiska są kochane, przyjęły malucha wzorowo! morris jest wręcz zachwycony! :D katebono, wielkie dzięki za opiekę nad maleństwem :) zrzucilas juz te fotki :diabloti: Quote
baster i lusi Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ale on duży ,śliczny jest a co Kamilek na psiaczka. Quote
agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tengusia napisał(a):duzy ten sceniacek :diabloti: spory ale na zdjęciach wydaje się większy niż w rzeczywistości. zaraz wstawię kilka fotek domowych Quote
chita Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 byczek kochany ma taka zaklopotana minke:loveu: Quote
anouk92 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 On ma w oczach wypisaną "gapowatość" ;) Super że psy przyjeły go do stada. Wierzę że nadal będzie grzecznym pierdółką i nie będzie sprawiał kłopotów. Quote
agaga21 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 jest niesamowicie grzeczny i słodki:loveu::loveu: ciężko będzie go oddać, oj ciężko:-( swoją gapowatością pasuje do morrisa vel gamonia :evil_lol: teraz pieski odpoczywają po obiadku. Quote
Recommended Posts