Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesli wyrobie ze wszystkim w sobote, a mam duuuuuzo do zalatwienia, w tym slub, to podjade do Sosnowca ja obejrzec. Nowe zdjecia by sie przydaly do ogloszen i musze sprawdzic, czy ona naprawde sie tak zmienila, czy to tylko chwilowe, bo to wazne przy ogloszeniach.

• 2 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a wiec tak, Kruczka to na pewno Kruczka, jest troche bardziej oniesmielona niz byla, ale tez sporo szczeka, ropieja jej oczy - bedzie to zgloszone do weta, niestety boks, w ktorym sie znajduje, nie wychodzi na spacery, wiec aktualnych zdjec nie bedzie, mam kilka z komorki przez kraty - ale jakosc nijaka. Nie zmienila sie wlasciwie z wygladu, wiec bede jej robic nowe ogloszenia ze starymi zdjeciami.

• 5 weeks later...
Posted

Raany, aż mnie zmroziło to co przeczytałam o jej "właścicielach" , brak słów... Ludzie są bezrozumni :|

Kruczka została wysterylizowana, dzisiaj miała ściągnięte szwy.
Jak wyszła z boksu to "tańcowała", podskakiwała i poszczekiwała, żeby zwrócić na nią uwagę :)

Posted

Taka smutna.... Zal ściska za serce. Trzeba by zrobic ogłoszenia. Ja mam jeszcze wcześniejsze zdjecia i filmik ,tylko teraz kontakt napewno jest inny. Jutro bym jej zrobiła pare ogłoszeń.
Podajcie mi namiary.

Posted

Javena napisał(a):
Taka smutna.... Zal ściska za serce. Trzeba by zrobic ogłoszenia. Ja mam jeszcze wcześniejsze zdjecia i filmik ,tylko teraz kontakt napewno jest inny. Jutro bym jej zrobiła pare ogłoszeń.
Podajcie mi namiary.

Czemu kontakt ma być inny? Jak Kamila się zgodzi, a nie powinna mieć nic przeciwko, to dajcie na nią kontakt.

Posted

Javena napisał(a):
No tak ,ale jest w innym schronisku .tak?

I co, że jest w innym? Kamila zna ją najlepiej, bo z tego co się orientuję była jej opiekunką, więc najwięcej może o niej powiedzieć. W Sosnowcu nikt o niej nic nie wie, poza datą i przyczyną przybycia do schroniska, wiekiem i tym, że była sterylizowana. Poza tym, jej boks nie wychodzi, więc nawet nie ma możliwości, żeby jakiś wolontariusz coś o niej wiedział.

Posted

gosia2313 napisał(a):
i co, że jest w innym? Kamila zna ją najlepiej, bo z tego co się orientuję była jej opiekunką, więc najwięcej może o niej powiedzieć. W sosnowcu nikt o niej nic nie wie, poza datą i przyczyną przybycia do schroniska, wiekiem i tym, że była sterylizowana. Poza tym, jej boks nie wychodzi, więc nawet nie ma możliwości, żeby jakiś wolontariusz coś o niej wiedział.

ja tylko zapytałam .

Posted

gosia2313 napisał(a):
I co, że jest w innym? Kamila zna ją najlepiej, bo z tego co się orientuję była jej opiekunką, więc najwięcej może o niej powiedzieć. W Sosnowcu nikt o niej nic nie wie, poza datą i przyczyną przybycia do schroniska, wiekiem i tym, że była sterylizowana. Poza tym, jej boks nie wychodzi, więc nawet nie ma możliwości, żeby jakiś wolontariusz coś o niej wiedział.

Gosiu nie ma co się denerwować... Javena tylko zapytała- wystarczyło udzielić odpowiedzi- chce pomóc Kruczce i pyta o szczegóły.

Posted

saphira18 napisał(a):
Gosiu nie ma co się denerwować... Javena tylko zapytała- wystarczyło udzielić odpowiedzi- chce pomóc Kruczce i pyta o szczegóły.

Więc ja tylko odpowiadam, że kontakt może być na Kamilę, bo Kruczka nigdy na spacery nie wychodzi i mało prawdopodobne, żeby ktokolwiek cokolwiek o niej wiedział.

Posted

saphira18 napisał(a):
prosimy o szczegóły:) to zbyt piękne aby było prawdziwe:)

Oj no a chciałam tą przyjemność zostawić Kamili :(
W każdym razie Kamila wyszła dzisiaj na spacer z Kruczką, a po spacerze mała pojechała do domu. Więcej szczegółów i może jakieś zdjęcia wrzuci Kamila :)