Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Javena napisał(a):
Próbowałam sama wrzucic jaki demotywator ,ale zdjecia nie wchodza. Nie wiem co robie nie tak.

najwczesniej mozesz dodawac foty 5h po rejestracji, moze w tym byl problem?

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety, przy adopcjach nadzieja i telefony bywają złudne, gdyby choć połowa tych ludzi którzy na bank adoptują psa się zgłosili, to schronisko byłoby o wiele bardziej puste...

Posted

Zwykle tak bywa,ze sie zobaczy,juz by sie chciało ,ale czasem sa ludzie ,którzy nam uzmysławiają ,ze to nie zabawka. :) MOZE I DOBRZE ,ŻE SA LUDZIE TRZEŻWO MYSLACY. O sobie też mysle .Ja zabrałabym wszystkie do domu :) Tylko kto by sie nimi zajmował ?? Dobrze,że mam jeszcze tz.Wystarczy jego spojrzenie ,jak tylko cos zaczne nawijac.

Posted

Kruczysko nadal w schronie... zainteresowali sie nia Panstwo z Lublinca, byli wczoraj w schronie... ale Kruczka to pies po przejsciach, potrzebuje chwili, aby zaufac obcym, a wiecie jak jest - ludzie w schronisku od razu z "recami" do psa, tak wiec moja malizna nie zaprezentowala sie najlepiej :( finalnie domek u Panstwa znalazla jedna sunia z S-ca. Jest jeszcze jedna osoba zainteresowana mala z Tychow (pisalam wyzej) ale chce ja obejrzec i niestety ciagle ma problemy z dojazdjem... Czekamy na dalszy rozwoj wypadkow

Posted

no wiec, ten tego, jakby tu zagaic...... hmmmm.....Kruczka miala dzis wizyte w schronie... spodobala sie pani :) ja prosilam pania o przyjazd w jakas sobote, aby poznala Kruczke poza boksem - do tej pory byl problem, na szczescie pan ze schronu zaproponowal pani to samo i wstepnie widzimy sie w najblizsza sobote.. 3majcie kciukasy :) o co tak ladnie prosi malizna: