Avaloth Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 łaaa kogo ja widzę :D a Głąb to co ? płec i wielkośc bądź rasa proszę xD Quote
polciuaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 no, jak kondomanka zwitała to wątek zaraz się rozkręci. :D Iś, Głąb to pies w typie pona: coś jeszcze chcesz wiedzieć? ;> Quote
paoiii Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 dogomanka_ cudo masz tego głąba :D czytałam jego wątek!!! ;) Quote
dog193 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Polka, nie schlebiaj tak sobie :diabloti: Ciekawe czy twój pies polubi się z Maksiem :diabloti: Quote
polciuaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 dobrze by było jakby chociaż z Maksiem się polubił.:evil_lol: Quote
Avaloth Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Już wiem wszystko :D w sumie to nie wiedziałam że masz psa xd kiedy się dorobiłaś ? na razie na 16 osób są tylko 4 psy xD a Wyjątek miała nadzieję być z samymi samcami w domku ;P Quote
polciuaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 aa pare miesięcy temu, z samochodu go ktoś wywalił i na tymczasie był ale już chyba ostał się na zawsze. :) Quote
Sweet Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pola piękny jest :loveu: na flb go widziałam twoim kiedyś;D Quote
Krystak Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 I ja tak skromnie podczytuję wątek i przeglądając zdjęcia z poprzedniego zlotu to baaaardzo mnie się podobało :) Ale jest więcej "przeciw niż "za" czemu miałbym jechać :(. Quote
Avaloth Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Ludu kochany, nastąpiła pomyłka na Waszą korzyśc :D nie wiem dlaczego, ubzdurałam sobie że od 11-17 to jest 7 dób, a Anula mi właśnie uświadomiła że jest 6 xD także za wyjazd wyjdzie 150, a nie 175zł od osoby :) poza tym. Jest ktoś kto ma własne konto, lub konto miłego rodzica, i zgodziłby się zbierać kasę od reszty zlotowiczy żeby potem całość wysłać do ośrodka ? Bo ja nie mam własnego konta. Jeśli nikt się nie znajdzie to raczej mogę zbierać na taty, gorzej jak w między czasie się z tatą pokłócę xdd także bardzo na rękę byłoby mi gdyby ktoś zechciał się tym zając z góry dzięki xd Quote
Iza. Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jakby nikt się nie zgłosił, to mogę użyczyć swojego konta :) Quote
dog193 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Avaloth napisał(a): i zgodziłby się zbierać kasę od reszty zlotowiczy ZlotowiczÓW moja droga, zlotowiczów :diabloti: Quote
Avaloth Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 [quote name='Iza.']Jakby nikt się nie zgłosił, to mogę użyczyć swojego konta :) byłabym Ci bardzo wdzięczna :) czyli rozumiem że mogę Cię już zapisac na listę ? :) ZlotowiczÓW moja droga, zlotowiczów :diabloti: haha i ja zdaję roizszerzony polski :D Quote
Iza. Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Avaloth napisał(a):byłabym Ci bardzo wdzięczna :) czyli rozumiem że mogę Cię już zapisac na listę ? :) Póki co z wpisywanie na listę się wstrzymaj, bo nie wiem czy na pewno będę mogła ;) Ale konta tak czy tak mogę użyczyć :) Quote
Bewarka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ja też moge użyczyć konta jakby coś. Tam chyba można sobie kupić jakieś pyszności w tym ośrodku...? :) Quote
Avaloth Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Iza.']Póki co z wpisywanie na listę się wstrzymaj, bo nie wiem czy na pewno będę mogła ;) a ok :) Tam chyba można sobie kupić jakieś pyszności w tym ośrodku...? :smile: no na to wygląda, bo barek widac na zdjęciach i jakieś potrawy wymyślne ;) [quote name='Bewarka']Ja też moge użyczyć konta jakby coś. Ale konta tak czy tak mogę użyczyć :smile: to jeśli Iza nie jesteś pewna czy jedziesz to nie chcę Cię fatygowac jeśli Justyna by mogła. to my się dogadamy na gg xD Quote
Sensimila Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja z lukasze jade prawie napewno ;D jeszcze wam damy znac ^^ A anita jako osoba towarzyszaca, konta swojego zapomnialem ;(( i 20 postow stracilem ;/ Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Sensimila napisał(a):Ja z lukasze jade prawie napewno ;D jeszcze wam damy znac ^^ A anita jako osoba towarzyszaca, konta swojego zapomnialem ;(( i 20 postow stracilem ;/ haha Arek ? xddd no i teraz nie będzie ognika :D ogłaszam wszem i wobec iż Dżasta znana jako Bewarka udostępnia nam konta :) do końca marca proszę przesyłac zaliczki (100zł od osoby) osoby które nie mogą zapłacic teraz, a są pewne że pojadą i zapłacą proszę o kontakt na PW ;) w tytule przelewu wpisujcie Zlot 2011, nick, imię i nazwisko piszcie jak będziecie przelewac, Justyna będzie informowac o wpłatach które doszły. konto w pierwszym poście Quote
Tepes Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Iśka do 29 dej a do końca marca to Ty musisz przeca przeloc im Quote
Sensimila Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 To musze sie z lukaszem dogadac i jak cos wplacimy ;D A ognik kiedys tam bedzie ^^ Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 no to do 29 marca proszę xdd Arek podpis musi miec co najwyżej 500px szerokości i 100px wysokości ^^ Quote
Recommended Posts