Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mieszkam na ślasku od urodzenia i o ile lacie i antryj spoko tak z resztą miałabym juz problem :D
ale w TG juz mniej śląsko jest, u mnie dziadkowie jeszcze sporo, rodzice juz mniej a ja to wogle

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tepes']Iska powinnaś pamiętać ze zeszłego zlotu, żę maciora to 0,7:diabloti:
przepraszam, ale jak Anita widziała kratkę za balkonem to ja byłam na spacerze z Ewcią i dwiema straszącymi nas kobietami :D i nie w głowie miałam wtedy jakieś maciory tylko jak przeżyc xdd

Posted

dog193 napisał(a):
Spacerek był the best :D Gdyby nie jasna bluza Jolki i biały ogon Maszy, to byśmy zginęły we dwie w tym lesie xD

matko, to były straszne chwile :D

polecam wszystkim nocne spacerki po mrocznym lesie, koło cmentarza i tak dalej :D sama nie wiem czy lepiej z Jolką i Ulv bo tylko one widzą w ciemności i potrafią odnaleźć drogę, czy bez nich, bo straszą xdd

Posted

paoiii napisał(a):
noo mam nadzieje że uda mi się pojechać z wami!!! :)
hmm popytam

Avaloth a jak Ty jedziesz tam???

jeszcze nie mam pojęcia xd
tzn jeśli mój tata będzie z domu to w jedną stronę może mnie zawieźć. wtedy mogę zabrać Was (Ty, Ola, Bewarka) ze sobą, o ile przeżyjecie jazdę z psami na kolanach.
jeśli mój tata nie będzie mógł to Bewarka coś mówiła że możemy się złożyc na paliwo to jej brat nas podwiezie, ale nie wiem ile miejsc ma. Coś się jeszcze wymyśli do lipca xd

zapraszamy kolejnych :)

Posted

paoiii napisał(a):
pewnie, że się coś wymyśli! :)
mam tylko nadzieje ze mi oboz nie wejdzie terminowo w ten...

mam do Ciebie prośbę bedziesz jutro w schronisku?

też mam nadzieję xD

będę :) wysłałam PW

Posted

[quote name='greatmadwomen']ja się będę namyślać, a dokładniej namawiać rodziców :D
ale moje pytanie brzmi: co będzie się tam działo? jest coś zaplanowane?
tzn generalnie nie ma nic zorganizowanego typu jak jest na obozach
Po przyjeździe mamy czas na rozpakowanie, ogarnięcie się, wieczorem wspólne ognisko z przedstawianiem się etc.
Potem możemy robić ogniska codziennie jeśli się uda, oczywiście wspólne spacery /aczkolwiek nie ma przymusu żeby chodzić na każdy/, Bewarka ma wymyślić jakieś zabawy z psami, nie wiem czy w formie konkurencji czy czego xd
a i nie wiem jak będzie teraz, ale w tamtym roku od pierwszego do ostatniego dnia prawie wszyscy łazili z aparatami, wymieniali się nimi i cykali miliony zdjęć xd
generalnie jesteśmy razem, my i nasze psy i robimy co nam się podoba :D
jakby ktoś miał i mógł wziąć przeszkody do agility to możemy się pobawić, acz zdolni dogomaniacy dają sobie radę i bez tego, dowód:

:diabloti:
generalnie jest ciekawie, zapraszam :D
zdjęcia możecie obie przejżec na watku poprzedniego zlotu, tu są moje:
https://picasaweb.google.com/fairytale688/ISlaskiZlotDogomaniakow3# i https://picasaweb.google.com/fairytale688/ISlaskiZlotDGM3CzII#

Posted

Nic nie jest planowane, każdy robi co mu się podoba ;) Kto chce chodzi na wspólne spacery, ogniska, kto chce siedzi w domku, ktoś inny idzie na miasto - róbta co chceta :D

Posted

dog193 napisał(a):
Jedzenie? Eeee, co sobie ugotujesz/kupisz to będziesz jeść :diabloti: W większości przypadków są to dania błyskawiczne różnego rodzaju :D

`masz pan sereek, masz pan jogurt jeszcze` właśnie popłakałam się ze śmiechu przez to. :evil_lol:

Kurcze pojechałabym, taki wyjazd mógłby być dobrym sposobem na socjalizację mojego Głąba, bo cholera strasznie zażarta jest jeśli chodzi o inne psy i suki. Chociaż jak biega luzem w kagańcu to spokojny jest. :) No coz, będe się zastanawiać, możecie mnie wpisać z Głąbem tak na 50 % :D