Avaloth Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Już drugi rok z rzędu organizujemy Śląski Zlot Dogomaniaków. Ze względu na problemy z wyborem ośrodka w tym roku odbędzie się on poza śląskiem, także Śląsk zostaje tylko w nazwie ;) Zapraszamy wszystkich chętnych, z psami i bez, ze śląska i spoza :) 1. Data, Miejsce W tym roku zlot odbędzie się 11-17.07 (6 dób) Miejsce spotkania to ośrodek w Dębnie (woj. małopolskie, koło Nowego Targu) Strona ośrodka: http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Witamy.html Jak widać okolice są bardzo ładne, w domkach jest toaleta i łazienka. Nie ma bezpośredniego dojazdu do ośrodka( chyba że samochodem :evil_lol:), z Nowego Targu kursują busy do miejscowości Dębno, stamtąd trzeba dojść ok. 1,5km. Również w miasteczku jest najbliższy sklep. 2. Cena Aktualnie mamy zarezerwowane 3 domki, do których mieści się ok. 6 osób. Jeśli będziemy mieć komplet tzn 18osób cena wyjdzie 150zł od osoby (150zł za domek za dobę). Jest możliwe dodatkowe miejsce dla 7 osoby, jeszcze nie wiem czy dostaniemy dostawki, czy będą potrzebne materace własne. Zaliczka już została wysłana. Do 20 czerwca proszę wszystkich o wysłanie całości kwoty (tj. 150zł). Jest możliwość rozbicia namiotu przy domkach, ale nie w dużej ilości. Dane do przelewu: [FONT=MS Shell Dlg 2]nr konta 98 1060 0076 0000 3120 0018 0797[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Bank BPH[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]Justyna Wywiał[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]os.Sikorskiego 56 32-200 Miechów[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]w tytule wpisujcie Zlot 2011, nick na dgm, imie i nazwisko[/FONT] Do 20 czerwca proszę wysłać całość za pobyt (150zł). Info dla każdego, kto zabiera psa: - właściciel musi w pełni panować nad swoim czworonogiem, mieć nad nim 100% kontrolę, - pies nie może być agresywny w stosunku do innych ludzi i psów (z tym że tutaj różnie może być, wiadomo, rzadko który pies bywał w tak licznej 'sforze', spięcia mogą się zdarzyć), - właściciel powinien posiadać kaganiec oraz zapasową obrożę i smycz dla swojego pupila - właściciel jest zobowiązany sprzątać nieczystości po swoim psie, - podsumowując: właściciel w pełni odpowiada za swojego czworonoga. Lista uczestników: 1. Tepes 2. dog193 3. Avaloth 4. Dogomanka_ + pies (pies ~PON) 5. jolkablaszczyk + 2 psy(malamutka i mała suka) 6. Ola164 + 2 psy (mała suka i średnia suka) 7. Bewarka + pies(mała suka) 8. anka11 + pies (suka duża) 9. klaudusia0219 + pies (sznaucer olbrzymi) 10. Lived + pies (aussie) 11. Finnigan + pies (sznaucer*PON xd) 12. Bartiśkowa_ +pies ( toller) 13. ulvhedin + psy (suka ~pin mini*2, suka duża + Bóg wie co xd) 14. Karilka + psy (pies doberman, suka MIX) 15. Sensimila 16. Łukasz 17. os. towarzysząca ClaudiaAnna 18. Talia + pies (suka ~ON) 19. ClaudiaAnna + pies (suka labek) 20. C&B + suka? (średnia) Namiot: I 21. Luiza + psy II 22. Marlena:) + 2psy (owczarkowaty i pinczerowaty) III 23. natalek 24. os. towarzysząca natalek(Anka) + 2 psy(suka pin. mini, kundlica mała) pogrubione- potwierdzone niebieski- wpłacona zaliczka fioletowy- całość Składy domków: Domek nr 1 1. klaudusia0219 2. anka11 3. Sensimila 4. Łukasz (os. sensimila) 5. os. towarzysząca CaludiaAnna 6. ClaudiaAnna 7. Finnigan Domek nr 2 1. Tepes 2. dog193 3. Ola164 4. Bartiśkowa_ 5. Bewarka 6. Avaloth 7. Dogomanka_ Domek nr 3 1. jolkablaszczyk 2. ulvhedin 3. Karilka 4. Talia 5. Lived 6. C&B Zapraszamy !:loveu: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ehh szkoda, że moja małpa suk nie toleruje, bo bym z chęcią Was tam odwiedziła... Tzn niby tylko jak jest na smyczy i na dworze, bo w domu to każdego człowieka i psa lubi, ale nie ma co ryzykować :( Quote
Ppx Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Możesz mnie zapisać na listę rezerwowych, czyli 50% pewności obecności. :P No i może ktoś zrobiłby bannerek II zlotu ^^ ? Quote
jolkablaszczyk Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mnie wpisać proszę z dwoma psami (Masza i Nadia) Quote
Tepes Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no to miodzio:diabloti: ewentualnie dopiszesz mi późni 2 psa:diabloti: a Ty z Chestem? aa i napisałaś zaliczka wynosi 100 zł OD OSOBY;) nie żaby ośrodek ino seta chcioł;) i przyadła by sie osoba na który konto bydzie można kasa wysyłać. Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Po proszę o zapisanie wstępne... co do kasy wysłania będzie to zależeć czy suka niebędzie miala w tym okresie cieczki ale to poifnormuje ewentualnie przepadną pieniądze... ;) + pies Quote
dog193 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Super :) Jolka, nono, fajnie, że jedziesz też w tym roku :D Przejść się ten kawałek możemy, dobrze nam zrobi spacerek :D Tylko mało czasu jest kurczę, trzeba się szybko zorganizować ;) Anita, ja chcę cię widzieć z tym małym rudym potworem :D Wyjątek, na zlocie jest jednak trochę inna sytuacja, nowe miejsce, ludzie itp., myślę, że nie powinno być aż tak źle ;) Do domku można przydzielić bez suk, coś by się wymyśliło ;) No ale wiadomo, nic na siłę :) Quote
Bewarka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oo wąteczek. :) Jak tak teraz czytam to jakoś Iśka mało zachęcasz...:eviltong: Oczywiście jak zawsze (:diabloti:) wybieram się z Michaliną czyli Bewarka + Ryjówa. Zaraz spróbuję zrobić banerki. Quote
Tepes Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 bo Iśka ogólnie jest mało zachęcająco:diabloti: kilku moich znajomych jest chętnych ale jeszcze musza sie z nimi dogodać;) Quote
Bewarka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dawno nie używałam fotoszopa...:lol: Za chwilę spróbuję coś większego. EDIT: Takie nijakie, ale już nie mam czasu poprawić, bo na moim kompie nie ma PS hehe :eviltong: Quote
Wyjątek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dog193 napisał(a): Wyjątek, na zlocie jest jednak trochę inna sytuacja, nowe miejsce, ludzie itp., myślę, że nie powinno być aż tak źle ;) Do domku można przydzielić bez suk, coś by się wymyśliło ;) No ale wiadomo, nic na siłę :) Hmm :) To mnie tak asekuracyjnie możecie brać pod uwagę, jak by rzeczywiście dało się z samymi Panami w domku to by byłą rewelacja :) Quote
Avaloth Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wyjątek to wpisac Cię czy na razie nie ? :) myślę że by się dało, jednak nie wszyscy jadą z psami.. Anula na tą chwilę nie :D ale ja mam dwa plany, jeden do realizacji na marzec (ciachu, ciachu:diabloti:) drugi na po maturze (przywlec coś ze schroniska do domu:evil_lol:) więc gdyby pierwszy dał jakieś efekty albo drugi wypalił to będę miec materiał :eviltong: a tych Twoich ziomów jakiś zapisywać ? ile ich ? ej no to co mam zrobić żeby było bardziej zachęcająco ? jakieś pomysły, a nie tylko krytykują :shake::diabloti: Anitko ja też na Ciebie czekam, z małym rudym:loveu: i kolegami od transportu:evil_lol: Quote
jolkablaszczyk Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wyjątek napisał(a):Ehh szkoda, że moja małpa suk nie toleruje, bo bym z chęcią Was tam odwiedziła... Tzn niby tylko jak jest na smyczy i na dworze, bo w domu to każdego człowieka i psa lubi, ale nie ma co ryzykować :( ... jak nie pojedziesz to nie WYPRACUJESZ z psem innego zachowania.... pamietaj ze psy na takich wypadach bardzo sie socjalizuja i spokojnie mozna wypracowac u psa inne (czyt. właściwe) zachowanie...chowanie głowy w piasek zasadniczo nic nie zmieni...conajwyzej moze tylko umocnic niewlasciwe zachowanie u psa.... wiec ja Cie nie podpuszczam ale JEDŹ !!! :) Quote
Coffee&Nera Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ppx jeżeli byś jechała to jakbyś wcześniej dała znać żebyśmy jechały razem bo ja bym jechała Busem z Rzeszowa jak najbliżej Nowego Targu :) Quote
Tepes Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 co do ciachu ciachu Iśka marzec jo tyż mom takie plany:evil_lol: ziomów na razie nie wpisuj bo musza z nimi pogodać;) Quote
Bewarka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Haha Pepeiks świetne :D Ale szkoda, że to drugie tak gdzieniegdzie "nie kończy się" tylko odcina hehe ^^ poza tym super :) Właśnie szukałam i szukałam tej fotki z agility z Dakiem co ty wstawiłaś, dasz mi linka do niego? Quote
Ppx Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://img708.imageshack.us/img708/5382/dsc0911p.jpg proszę :) Quote
Avaloth Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 bardzo fajne, wkleiłam do pierwszego :) banerki też miodzio, szczególnie ostatni ( bo zmokła Molinda raczej nie zachęca :D) ale jest to głupie ograniczenie do dwóch obrazków w sygnaturce więc mi się nie zmieści -.- Quote
Bewarka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 O dzięki Paulina :buzi: W ogóle to miałam tę 'wspólną fotkę' zrobić jeszcze...:lol: Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Bewarka to czekamy. :loveu: Avaloth dzięki. ;) Dajcie linki do jakiś fajnych fot, do kliszy ^^. Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Może zrobiłby ktoś fanpage zlotu na fcb? (to co się klika 'lubię to') ;3 Dajcie potem linka jak coś. :) Quote
IzabelaB Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 proszę nas zapisać (ja i Maksur), ale nie gwarantujemy, że się zjawimy...;) Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 maksowa17 napisał(a):proszę nas zapisać (ja i Maksur), ale nie gwarantujemy, że się zjawimy...;) tylko się musicie z Anulą rozdzielić do różnych domków :D btw, chciałaś zmienić nick na Buba o ile pamiętam, czemu Ci nie zmienili ? Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A czas do rozdzielania domków to jeszcze jest. :P Quote
Recommended Posts