Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może niech każdy z nas napisze coś o sobie i o ewentualnym psie? ;) Albo poda link do galerii/wstawi zdjęcie.
Żeby osoby co były w tamtym roku poznały te nowe i odwrotnie. :)

Posted

Ja tak sobie myślę, że będę musiała wyciąć Młodą, bo jak teraz zlot się wcześniej zaczyna...:-o

Wpadaj, wpadaj Chantell najlepiej z psem, będzie socjalka od razu :D
Znów jestem na swoim złomie pff ;P

Posted

kurde szkoda ze taki dojazd beznadziejny tam jest ... raczej wątpie ze do lipca dorobie się juz prawka :D a boje się ze taki busik moze odmówić wejścia z "malutkim" niedzwiadkiem... ale kusi jak nie wiem :)

Posted

Natula napisał(a):
kurde szkoda ze taki dojazd beznadziejny tam jest ... raczej wątpie ze do lipca dorobie się juz prawka :D a boje się ze taki busik moze odmówić wejścia z "malutkim" niedzwiadkiem... ale kusi jak nie wiem :)

Spokojnie jechałam z psem busem i byly też i duże i małe. Za małego się tylko nie płaciło za większego jakieś grosze a jak nie to pociąg do Nowego Targu i za 4zł pies nieważne jaki - jeździlam już i tym i tym :)

Posted

Natula: ale może inni będą samochodem i będą mogli już stamtąd podwieźć. :) Ja zachęcam gorąco, dużych piesków jak na lekarstwo zdaje mi się, bo jakoś ludziom trudniej panować...;)

Chantell: Jak się jest na spacerze większą grupą to nie jest tak źle z tym przychodzeniem, bo niektóre uczepiają się innych (najlepszym przykładem jest Lucy Pepeiks :lol:) albo po prostu nie chcą zostać w tyle.

Posted

haha, nudzi się Wam ? :D
fajne niektóre Wam wychodzą ;)

może porozsyłajmy linki do wątku naszym 'dogo-znajomych' ?
bo na razie tu cichutko :)

Chantell, Wyjątek, Natula, może jednak sie skusicie ? :)

Posted

Avaloth napisał(a):

Chantell, Wyjątek, Natula, może jednak sie skusicie ? :)

a nie będzie Wam przeszkadzał roczny maluszek który wszystkich i wszystko kocha? :evil_lol: tylko ona baaardzo kocha kazdym centymetrem ciała, a aktualnie ma 40 kg wiec do lipca jeszcze się nazbiera ;)

wstępnie rodzice zgodzili się dac kase, ale jeszcze się upewnie czy nie mają zamiaru się rozmyślić i czy haczyków nie ma :lol:

Posted

Ppx napisał(a):
Zapisywać się. :P
Natula, to jednego psa bierzesz, czy wszystkie ;) ?

jednego ;) chce z młodą popracować bo ma straszny problem ze skupieniem się przy psach, a wszystkich nie dam rady ogarnąć, no i pewnie pociagiem pojade a można brać jednego
chyba ze namówie koleżanke z autem to moge dwa :eviltong: