Tepes Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 znaczy Iś wiesz co zależy czy psy pojadą;) jak ja no to niestety nie możemy być razem:evil_lol: i weź wpisz na lista Jubilera:D Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Może niech każdy z nas napisze coś o sobie i o ewentualnym psie? ;) Albo poda link do galerii/wstawi zdjęcie. Żeby osoby co były w tamtym roku poznały te nowe i odwrotnie. :) Quote
Chantell Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 ale to bezsensu, bo nawet jej nie będe mogła spuścić, bo poleci w d. Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Chantell napisał(a):oo i to jakieś 60km ode mnie xdNo patrz jak blisko. :> Wpadaj. ;d Quote
Bewarka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ja tak sobie myślę, że będę musiała wyciąć Młodą, bo jak teraz zlot się wcześniej zaczyna...:-o Wpadaj, wpadaj Chantell najlepiej z psem, będzie socjalka od razu :D Znów jestem na swoim złomie pff ;P Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 http://img18.imageshack.us/i/spacerkopia.jpg/ haha jak ktoś to zobaczy to ucieknie a nie się na zlot zapisze :D Chantell masz trzy suki z tego co wiem, żadna się nie nadaje ? ;) zawsze możesz kupić linkę i przyjeżdżać, w grupie odwołalnych psów łatwiej nauczyć odwołania swojego ;) Quote
Ppx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A macie to foto jak Sweet i Night są w kagańcach ;D ? Quote
Natula Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 kurde szkoda ze taki dojazd beznadziejny tam jest ... raczej wątpie ze do lipca dorobie się juz prawka :D a boje się ze taki busik moze odmówić wejścia z "malutkim" niedzwiadkiem... ale kusi jak nie wiem :) Quote
Chantell Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 tylko Augie wchodzi w gre, bo Nika chora, a Sonia stara i też ma problemy... Quote
Coffee&Nera Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Natula napisał(a):kurde szkoda ze taki dojazd beznadziejny tam jest ... raczej wątpie ze do lipca dorobie się juz prawka :D a boje się ze taki busik moze odmówić wejścia z "malutkim" niedzwiadkiem... ale kusi jak nie wiem :) Spokojnie jechałam z psem busem i byly też i duże i małe. Za małego się tylko nie płaciło za większego jakieś grosze a jak nie to pociąg do Nowego Targu i za 4zł pies nieważne jaki - jeździlam już i tym i tym :) Quote
Bewarka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Natula: ale może inni będą samochodem i będą mogli już stamtąd podwieźć. :) Ja zachęcam gorąco, dużych piesków jak na lekarstwo zdaje mi się, bo jakoś ludziom trudniej panować...;) Chantell: Jak się jest na spacerze większą grupą to nie jest tak źle z tym przychodzeniem, bo niektóre uczepiają się innych (najlepszym przykładem jest Lucy Pepeiks :lol:) albo po prostu nie chcą zostać w tyle. Quote
Tepes Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dawać mi dużego psa co by Bono mioł sie w końcu zkim pobawić:evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Piszcie jeśli macie jakieś sugestie ;) Zmiana tła/napisu itp. Quote
Ppx Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 O jaki fajny bannerek. *.* Zrób jeszcze jakieś. :D Quote
Avaloth Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 haha, nudzi się Wam ? :D fajne niektóre Wam wychodzą ;) może porozsyłajmy linki do wątku naszym 'dogo-znajomych' ? bo na razie tu cichutko :) Chantell, Wyjątek, Natula, może jednak sie skusicie ? :) Quote
NightQueen Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://i51.tinypic.com/10f5enc.jpg antyreklama? :diabloti: Quote
Tepes Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 oj nie bydzie, wręcz przeciwnie:loveu: Bon w końcu bydzie mioł godnego towarzysza do szaleństw!;)) Quote
Natula Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Avaloth napisał(a): Chantell, Wyjątek, Natula, może jednak sie skusicie ? :) a nie będzie Wam przeszkadzał roczny maluszek który wszystkich i wszystko kocha? :evil_lol: tylko ona baaardzo kocha kazdym centymetrem ciała, a aktualnie ma 40 kg wiec do lipca jeszcze się nazbiera ;) wstępnie rodzice zgodzili się dac kase, ale jeszcze się upewnie czy nie mają zamiaru się rozmyślić i czy haczyków nie ma :lol: Quote
Tepes Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 oj nie bydzie, wręcz przeciwnie:loveu: Bon w końcu bydzie mioł godnego towarzysza do szaleństw!;)) Quote
Ppx Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Zapisywać się. :P Natula, to jednego psa bierzesz, czy wszystkie ;) ? Quote
Avaloth Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 NightQueen napisał(a):http://i51.tinypic.com/10f5enc.jpg antyreklama? :diabloti: też o tym pomyślałam ale nie chciałam byc niemiła :diabloti: Natula, 'małe' szczeniaczki są kochane :D Quote
Natula Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ppx napisał(a):Zapisywać się. :P Natula, to jednego psa bierzesz, czy wszystkie ;) ? jednego ;) chce z młodą popracować bo ma straszny problem ze skupieniem się przy psach, a wszystkich nie dam rady ogarnąć, no i pewnie pociagiem pojade a można brać jednego chyba ze namówie koleżanke z autem to moge dwa :eviltong: Quote
Recommended Posts