Sensimila Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bana dostane hah xD? To jakis nieogar ma to forum nie umie ustawic max podpisu :( Quote
Bewarka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie, banany są dla bardziej niegrzecznych chłopców...Co najwyżej zamieniliby na piękny, czerwony z napisem "Podpis usunięty" etc. :eviltong: U mnie mogłabyś nawet zaznaczyć, że zaliczka wpłacona xD Ale na razie nie, bo moich pieniążków nie będę ruszać, nie ma mowy :) Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Tepes']jo na pw porozsyłałach o zapłatach już;) danke kobieto :) Bana dostane hah xD? To jakis nieogar ma to forum nie umie ustawic max podpisu :-( na początek ostrzeżenie i usunięcie podpisu, do bana jeszcze daleka droga ^^ zapisywać Was na listę ? Quote
Ola164 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 I ja też jadę! Nie wiem jak to zrobilam, ale się udało :) To że mój pinczer miniaturowy z którym jade waży 10 kg to już inna kwestia ^^ Tfu, tfu! 9,6 kg :) Quote
Coffee&Nera Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ola164 napisał(a):I ja też jadę! Nie wiem jak to zrobilam, ale się udało :) To że mój pinczer miniaturowy z którym jade waży 10 kg to już inna kwestia ^^ Tfu, tfu! 9,6 kg :) Duzy ten pinczer ;P Moj pekinczykowaty kundel wazy 4 O.o Quote
paoiii Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ola164 napisał(a):I ja też jadę! Nie wiem jak to zrobilam, ale się udało :) To że mój pinczer miniaturowy z którym jade waży 10 kg to już inna kwestia ^^ Tfu, tfu! 9,6 kg :) Ola super wieści :)!!! Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Aneta bo Oli 'pinczer' jest jedyny w swoim rodzaju :D:D Paoii teraz tylko Ty musisz potwierdzić xd /ps podlinkuj sobie banerek do galerii;)/ i Paulina się miała zastanowić jeszcze, jeśli o ludzi w Krakowa chodzi ;) Arek, mam Was dopisywać czy nie ? xd Quote
paoiii Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Avaloth, wiesz ze chciałabym powiedzieć TAK JADE, ale kurcze no wiesz jak sprawa wygląda... Napewno dam znać na bierząco co i jak :) Quote
natala109 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Hej , jestem Natalia , koleżanka ppx ;d dopiszcie mnie do listy jak coś to moje gg : 11517915 Quote
Wyjątek Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 a ja muszę odwołać swój udział :( już wiem, że nie będzie mnie jeszcze wtedy w Polsce :( Quote
Avaloth Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 natala109 napisał(a):Hej , jestem Natalia , koleżanka ppx ;d dopiszcie mnie do listy jak coś to moje gg : 11517915 już dopisuję :) z jakimś psem ? paoiii napisał(a):Avaloth, wiesz ze chciałabym powiedzieć TAK JADE, ale kurcze no wiesz jak sprawa wygląda... Napewno dam znać na bierząco co i jak :) wiem, wiem.. ale mam nadzieję że się uda ;) Wyjątek napisał(a):a ja muszę odwołać swój udział :( już wiem, że nie będzie mnie jeszcze wtedy w Polsce :( strasznie szkoda, no ale co zrobisz Quote
Wyjątek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Avaloth napisał(a): strasznie szkoda, no ale co zrobisz Pojadę następnym razem ;) Quote
Avaloth Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Wyjątek napisał(a):Pojadę następnym razem ;) to do zobaczenia za rok :D:D Ludu ludu, prosze potwierdzać obecność /wysyłać zaliczki, generalnie pisać mi co z Wami xd Quote
Rumi. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 a wszystkie miejsca już są zajęte? bo ja jeszcze debatuje z rodzinką :D Quote
Tepes Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 nie, wole są wolne;) Iś jo pogodom z tatą jutro żeby posłoł;) Quote
Ank@ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Widzę że cały krakowski wolontariat (przynajmniej młodsza część :diabloti:) wybiera się na zlot. No cóż, moja bestia połknęłaby w całości wszystkie inne psy. :mad: Po za tym w lipcu zawsze gdzieś wyjeżdżam, także nie dam rady, a bardzo bym chciała. Quote
Coffee&Nera Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jak dzisiaj weterynarz mi powie co z suczydlem to zapewne was powiadomie - licze od razu iż pienieżnie ;) Quote
Avaloth Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Finnigan napisał(a):My jedziemy,jedziemy,jedziemy! :D to się cieszę :D Ank@ napisał(a):Widzę że cały krakowski wolontariat (przynajmniej młodsza część :diabloti:) wybiera się na zlot. No cóż, moja bestia połknęłaby w całości wszystkie inne psy. :mad: Po za tym w lipcu zawsze gdzieś wyjeżdżam, także nie dam rady, a bardzo bym chciała. oj tam od razu cały :D szkoda.. może za rok xd Coffee&Nera napisał(a):Jak dzisiaj weterynarz mi powie co z suczydlem to zapewne was powiadomie - licze od razu iż pienieżnie ;) co Ty przepraszam o 6 rano robisz na dogo ? xdd Quote
Coffee&Nera Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja już od 5 rano jestem na dogo niekiedy a na nogach od 4:30 bo o 6:00 wychodze z domu ;) Co do mnie - nadal wielki znak zapytania bylam u weta ale nic konkretnego nie powiedzial - musze czekac do 1 kwietnia Quote
Natula Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 bede na pewno, kase wpłace do końca marca, kwestia paru dni :) Quote
DomixX Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Noto jedziemy, zapisz nas Dominika, czyli mnie + 2 os. towarzyszące + 2 psy (pies. mix jamnika, i suka, maly kundelek) :) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja też kasę wpłacę pod koniec, z tego co widzę to już i pan o którym nie mówię się tu zjawił i też chętny jechać ;d No cóż jakoś go przeboleje jak już się poświęcił i konto załozyl :razz::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Sensimila napisał(a):Ja z lukasze jade prawie napewno ;D jeszcze wam damy znac ^^ A anita jako osoba towarzyszaca, konta swojego zapomnialem ;(( i 20 postow stracilem ;/ 20 postów? :placz::placz: ależ mi przykro :placz: normalnie nie przeboleję :evil_lol: Quote
Ppx Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Do końca marca jeszcze czas. ;D o 4:30 najczęściej to dopiero kładę się spać :lol: Domix - YEAH :loveu: ! Quote
Recommended Posts