Jump to content
Dogomania

Dwa psy w tragicznej syt Psk. Plastuś odszedł, Karinka w DS

Recommended Posts

• Replies 483
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, znam dom, do którego pojechały dziewczynki. Karinka wczoraj zdradziła Tarę i cały wieczór szalała z pięknym Liskiem. Padły podobno bardzo późno. Karinka boi się jeszcze ludzkiej ręki, ale jej nowy człowiek wczoraj dostąpił zaszczytu polizania, merdania ogonem na widok i na pewno będzie ok. Nie mówimy tu o kimś przypadkowym, tylko o tej kobiecie http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ na pewno lada dzień pojawi się wpis, jak już panienki się oswoją bardziej. Karinka ma chore oczka, ale wczoraj to nie był dobry moment na dodatkowe stresowanie zakraplaniem oczu. Dobiły sunie do przystani :-)

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Dziewczyny podobno na tym wątku jest ktoś z Pułtuska potrzebuje sprawdzić domek dla suni ale moze okazac sie ze sunia trafi gdzie indziej i ten domek bedzie do odstapienia dla kudlatej biszkoptowej suni . Czy moge liczyc na pomoc?

Nie ma nikogo kto moglby mi pomoc?

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Dziewczyny podobno na tym wątku jest ktoś z Pułtuska potrzebuje sprawdzić domek dla suni ale moze okazac sie ze sunia trafi gdzie indziej i ten domek bedzie do odstapienia dla kudlatej biszkoptowej suni . Czy moge liczyc na pomoc?

Kontaktuj się z Kasią Mierzejewską

Guest kasia mierzejewska
Posted

Bardzo sie cieszę, że tak dobrze zakończyła się tułaczka psiny:)

Posted

to ja tylko rozliczę Karinkę :)

z wpłat zebrało się: 1 247,44 zł

wydaliśmy:

hotel I 405
Tara 300
szczepienia itd. 44 + 50
hotel II 33
razem: 832

zostało:
1247,44 - 832 = 415,44

tak mi wychodzi, Kasia miała jeszcze popatrzeć i potwierdzić :)