Kocurek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Karinko ciekawe czy ta niespodzianka wypali w ten weekend....Ciekawa jestem czy chodzi o adopcje?Czy ona juz jest gotowa do adopcji ta nasza dzikuska... Quote
koosiek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Przepraszam za off :oops::oops: 3 msc szczeniak z Konstancina ma dwa dni, potem na resztę życia zawiśnie na łańcuchu:-(:-(:-( Bardzo, bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205236 Quote
dodi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Hej, znam dom, do którego pojechały dziewczynki. Karinka wczoraj zdradziła Tarę i cały wieczór szalała z pięknym Liskiem. Padły podobno bardzo późno. Karinka boi się jeszcze ludzkiej ręki, ale jej nowy człowiek wczoraj dostąpił zaszczytu polizania, merdania ogonem na widok i na pewno będzie ok. Nie mówimy tu o kimś przypadkowym, tylko o tej kobiecie http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/ na pewno lada dzień pojawi się wpis, jak już panienki się oswoją bardziej. Karinka ma chore oczka, ale wczoraj to nie był dobry moment na dodatkowe stresowanie zakraplaniem oczu. Dobiły sunie do przystani :-) Quote
Ewa Marta Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Super wiadomość!!! Dzieujemy i czekamy na relacje z DS:-) Quote
megii1 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dopiero tu doszłam:) może Gusia też wstawi fotki z odjazdu Karinki i Tary:)? Quote
Ewa Marta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 gusia0106 napisał(a):Wstawi, wstawi ;) A kiedy? ;-) Quote
megii1 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ewa Marta napisał(a):A kiedy? ;-) A byłaś na blogu z postu 453? Są fajne fotki już z ich domu:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dziewczyny podobno na tym wątku jest ktoś z Pułtuska potrzebuje sprawdzić domek dla suni ale moze okazac sie ze sunia trafi gdzie indziej i ten domek bedzie do odstapienia dla kudlatej biszkoptowej suni . Czy moge liczyc na pomoc? Quote
lideczka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 czy ja dobrze zrozumialam ze nasze ksiezniczki maja DS? jezeli tak to ciesze sie niesamowicie Quote
Ewa Marta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 megii1 napisał(a):A byłaś na blogu z postu 453? Są fajne fotki już z ich domu:) Nie byłam pędzę:-) Dzięki Megii:-) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dziewczyny podobno na tym wątku jest ktoś z Pułtuska potrzebuje sprawdzić domek dla suni ale moze okazac sie ze sunia trafi gdzie indziej i ten domek bedzie do odstapienia dla kudlatej biszkoptowej suni . Czy moge liczyc na pomoc? Nie ma nikogo kto moglby mi pomoc? Quote
megii1 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dziewczyny podobno na tym wątku jest ktoś z Pułtuska potrzebuje sprawdzić domek dla suni ale moze okazac sie ze sunia trafi gdzie indziej i ten domek bedzie do odstapienia dla kudlatej biszkoptowej suni . Czy moge liczyc na pomoc? Kontaktuj się z Kasią Mierzejewską Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 megii1 napisał(a):Kontaktuj się z Kasią Mierzejewską Napisalm do Kasi i do Martens,juz Martens odpisała i sobote lub niedzile podjedzie bo ma na trasie do Warszawy.Dziekuje Quote
Ellig Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ewa Marta napisał(a):Super wiadomość!!! Dzieujemy i czekamy na relacje z DS:-) http://www.ratujzwierzeta.pl/?p=4806 Quote
malagos Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ale to co, one są już na stałe w domu tymianka? Quote
megii1 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 malagos napisał(a):Ale to co, one są już na stałe w domu tymianka? Tak, na stałe:) są osobistymi psiakami Renaty:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bardzo sie cieszę, że tak dobrze zakończyła się tułaczka psiny:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 megii1 napisał(a):Kontaktuj się z Kasią Mierzejewską Kasia Mierzejwewska wczoraj sprawdziła domek ,moja psina jedzie do niego ,Kasiu jeszcze raz bardzo gorąco dziękuje . Quote
Guest kasia mierzejewska Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A ja wklejam link do wątku kolejnego nieszczęścia z Pułtuska, które potrzebuje wsparcia. Zajrzyjcie tam, proszę: http://www.dogomania.pl/threads/205690-Szanta-Pułtusk-bardzo-potrzebne-allegro-pieniądze-na-hotelik-i-sterylizację Quote
mru Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to ja tylko rozliczę Karinkę :) z wpłat zebrało się: 1 247,44 zł wydaliśmy: hotel I 405 Tara 300 szczepienia itd. 44 + 50 hotel II 33 razem: 832 zostało: 1247,44 - 832 = 415,44 tak mi wychodzi, Kasia miała jeszcze popatrzeć i potwierdzić :) Quote
Recommended Posts