Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fafel to najnowszy nabytek Fundacji "Głosem Zwierząt".
Obecnie nie wygląda najlepiej, jest schorowany, zaniedbany, mega chudy i ma bardzo smutne oczy. Co w życiu przeszedł wie tylko on sam i ten, który go do tego stanu doprowadził. Najważniejsze jednak, że jest już pod opieką specjalistów od Cane Corso, w dt u Furciaczek.
Furciaczku, będę Ci dozgonnie wdzięczna za przyjęcie psiaka pod swój dach :Rose:
Trzeba ogromu miłości i cierpliwości by wyprowadzić psiaka na prostą...
I nie ma wątpliwości, że nie ma lepszej osoby od Furciaczek by to zadanie wykonać.

Ponieważ jesteśmy w początkowej fazie działalności, niestety nie mamy nawet na karmę dla chłopaka. Będziemy wdzięczni za każdą złotówkę....

A oto Fafelek:

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

....jak mój koci furtrzak nie przestanie mi nachalnie wyjadać kolacji z talerza, to zaraz nie będzie problemu z karmą dla Fafelka :evilgrin: Jestem w stanie ofiarować w tej chwili troszkę pieniążków na karmę. Czy przelać to na konto fundacji?

Posted

SkarpetKa napisał(a):
....jak mój koci furtrzak nie przestanie mi nachalnie wyjadać kolacji z talerza, to zaraz nie będzie problemu z karmą dla Fafelka :evilgrin: Jestem w stanie ofiarować w tej chwili troszkę pieniążków na karmę. Czy przelać to na konto fundacji?
Uwielbiam czarny humor :-D

Podaję dane do wpłat:
[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]Fundacja „Głosem Zwierząt”[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]Ul. Lodowa 2/1[/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]60-226 Poznań[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=&quot]
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]Konto:[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=&quot]07 2490 0005 0000 4500 6401 8021[/FONT][/FONT]

Posted

Nie wiem ile ma lat, ale to chyba dojrzały chłopak jest. Po porannej wymianie z Furciaczek wiem, że Fafel szalał na dzisiejszym spacerku, aż miło było patrzeć :-D

Posted

Fafluncio bardzo grzeczny narazie :) Spokojnie zostaje sam, nie zalatwil sie w domku. Na spacerku po prostu szczenior...corsiakowy durny podrostek hihi Ograniczam mu bieganko ze wzgledu na te tylne lapki, ale radoche ma z hasania taka ze ciezko opisac. Wpadla Ania w odwiedziny, bardzo pozytywnie zareagowal, przylazl sie miziac po prostu.
Ma guza na lapie, wyglada na tluszczaka ale zobaczymy co wet na to powie.

Posted

Faflun jest przegenialny - przywitał mnie jak starą znajomą, wciska łeb do głaskania a jak skończyłam to poszedł grzecznie spać. Żadnego piszczenia, kręcenia się ehhh pies marzenie. Jak mu piłkę rzucałam to pięknie biegł, brał w pychol i przynosił pod nogi. On już mnie kupił.

Posted

dziewczyny jest bazarek na psiaka - pomozcie chociaz podnosic - [url]http://www.dogomania.pl/threads/201192-sukienka-asos-roz-xxxl-torebka-szal-solar-perfumy-na-CC-do-1.02-g-20[/url]