Iza i Avanti Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jesoooooooooooooo. Jaki on jest cudny. Patrzę, patrzę i napatrzeć się nie mogę. Quote
de_sade Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 świetne fotki :) jego miny mówią tylko jedno - że on ma totalnie wszystko gdzieś, taki luzak na maxa :) hehehe znowu go wrzucę na fb ale ja nie mam za wielu znajomych więc jak narazie nie daje to żadnego rezultatu :( a on jest taki super :D Quote
conceited Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 dodaj nas do znajomych (fundacja Głosem Zwierząt) i prezesową i mnie (agnieszka zabrocka) ... :) my podamy dalej :) Quote
furciaczek Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 GoniaP napisał(a):Oj Gośka, jakie piękne zdjęcia uśmiechniętego, zadowolonego z życia Fafelka! Dziękujemy za wyśmienitą opiekę! P.S. Podaj mi proszę na pw swój nr. tel bo zgubilam telefon, a wraz z nim wszystkie numery :( 606 361 293 Quote
furciaczek Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Niestety tamta Pani o ktorej Ci wspominalam juz nie oddzwonila. A Faflun dobrze, uwielbia wygrzewac sie na sloneczku:loveu::loveu: Dam jutro po jutrze jakies nowe fotaski:p Quote
GoniaP Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 furciaczek napisał(a):Niestety tamta Pani o ktorej Ci wspominalam juz nie oddzwonila. Buuuuuuuuuuuuuuu, a już myślałam, że to będzie to :( No nic, czekamy na jakiegoś wartościowego człowieka, który pozna się na wyjątkowości Faflunia. Quote
furciaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Gonia...a Ty jeszcze nie donioslas o najnowyszch wiesciach?? Ojj obijasz sie kobito obijasz:eviltong: Quote
Tengusia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 furciaczek napisał(a): Dam jutro po jutrze jakies nowe fotaski:p wpis z 04.04.11 furciaczek napisał(a):Gonia...a Ty jeszcze nie donioslas o najnowyszch wiesciach?? Ojj obijasz sie kobito obijasz:eviltong: i kto tu sie obija :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 hahah no ja nie mogę z niego - innego imienia niż Fafel to on by nie mógł mieć :lol: a co takiego Gonia miala obwieścić????? Quote
SkarpetKa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Zdjęcie pierwsze jest BOSKIE!!! :loveu: No właśnie co to za wieści od naszego przystojniaka?! :razz: Quote
Iza i Avanti Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Goniu! A on coś przytył? Bo nadal mu kościska widać. Ale i tak uroczy faflun :D Quote
GoniaP Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 SkarpetKa napisał(a): No właśnie co to za wieści od naszego przystojniaka?! :razz: Że Furciaczkowa znalazła mu dom!!! I jedzie z nim by dopilnować relacji damsko-męskich i jeśli te wypalą, to Fafel będzie miał raj!!! Quote
SkarpetKa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 I takie wieści trzymać w tajemnicy?!!! :mad: Faflun to na pewno dżentelmen, więc damę odpowiednio potraktuje :) Quote
furciaczek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='GoniaP']Że Furciaczkowa znalazła mu dom!!! I jedzie z nim by dopilnować relacji damsko-męskich i jeśli te wypalą, to Fafel będzie miał raj!!! O nie, nie....DS sam sie zglosil:loveu: Oj naprawde jak w raju...Gonia moze Wam powiedziec jak zeswirowalam po rozmowie z potencjalnym DS...ale ja zawsze tak mam po rozmowie z tymi ludzkiami:loveu: A tu potencjalna Faflowa dama, tez kobieta z przeszloscia...adoptowana w zeszlym roku:loveu: Quote
GoniaP Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='furciaczek']O nie, nie....DS sam sie zglosil:loveu: Oj naprawde jak w raju...Gonia moze Wam powiedziec jak zeswirowalam po rozmowie z potencjalnym DS...ale ja zawsze tak mam po rozmowie z tymi ludzkiami:loveu: A tu potencjalna Faflowa dama, tez kobieta z przeszloscia...adoptowana w zeszlym roku:loveu: Tralalala, Furciaczkowa znalazła i już :mad::loveu::eviltong: A po rozmowie z dym potencjalnym ds zadzwoniła do mnie i była na haju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak Furciaczkowa znalazła, to na pewno będzie dobrze, tym bardziej, że wariatka sama chce tam wieźć Fafla, tak na wszelki wypadek :evil_lol: A Fafelkowa dama jakaś taka potężna przy nim będzie :diabloti: Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kochani zajzyjcie do Corsiaczkow z mojego podpisu....jestem zalamana:( Quote
PaulinaT Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 furciaczek napisał(a):Kochani zajzyjcie do Corsiaczkow z mojego podpisu....jestem zalamana:( No i nie zdążyłam się ucieszyć, że Fafelcio ma domek... Kiedy jedzie? Już jest? No i faktycznie nic nie przytył... Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 PaulinaT napisał(a):No i nie zdążyłam się ucieszyć, że Fafelcio ma domek... Kiedy jedzie? Już jest? No i faktycznie nic nie przytył... Jakos po swietach sie zbiore zeby go zawiezc, kawalek drogi jest ale damy rade:) Chce mu przed wyjazdem zrobic pelna diagnostyke, krew, mocz, kal, hormony...co sie da. Quote
furciaczek Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Wpadnijcie do mlodszej i damskiej wersji Faflika coo http://www.dogomania.pl/threads/206571-*Cane-Corso*-szczeniorka-szuka-domu?p=16752568#post16752568 Quote
agaga21 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 łał! jakie tu fajne wiadomości!!! :) trzymam kciuki za fafelka:loveu: oby poszło gładko zapoznawanie z nową rodzinką! Quote
Recommended Posts