Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

świetne fotki :) jego miny mówią tylko jedno - że on ma totalnie wszystko gdzieś, taki luzak na maxa :) hehehe znowu go wrzucę na fb ale ja nie mam za wielu znajomych więc jak narazie nie daje to żadnego rezultatu :( a on jest taki super :D

Posted

GoniaP napisał(a):
Oj Gośka, jakie piękne zdjęcia uśmiechniętego, zadowolonego z życia Fafelka! Dziękujemy za wyśmienitą opiekę!
P.S. Podaj mi proszę na pw swój nr. tel bo zgubilam telefon, a wraz z nim wszystkie numery :(

606 361 293

• 2 weeks later...
Posted

furciaczek napisał(a):
Niestety tamta Pani o ktorej Ci wspominalam juz nie oddzwonila.
Buuuuuuuuuuuuuuu, a już myślałam, że to będzie to :( No nic, czekamy na jakiegoś wartościowego człowieka, który pozna się na wyjątkowości Faflunia.

• 2 weeks later...
Posted

furciaczek napisał(a):

Dam jutro po jutrze jakies nowe fotaski:p

wpis z 04.04.11

furciaczek napisał(a):
Gonia...a Ty jeszcze nie donioslas o najnowyszch wiesciach?? Ojj obijasz sie kobito obijasz:eviltong:

i kto tu sie obija :eviltong:

Posted

SkarpetKa napisał(a):

No właśnie co to za wieści od naszego przystojniaka?! :razz:
Że Furciaczkowa znalazła mu dom!!! I jedzie z nim by dopilnować relacji damsko-męskich i jeśli te wypalą, to Fafel będzie miał raj!!!

Posted

[quote name='GoniaP']Że Furciaczkowa znalazła mu dom!!! I jedzie z nim by dopilnować relacji damsko-męskich i jeśli te wypalą, to Fafel będzie miał raj!!!

O nie, nie....DS sam sie zglosil:loveu:
Oj naprawde jak w raju...Gonia moze Wam powiedziec jak zeswirowalam po rozmowie z potencjalnym DS...ale ja zawsze tak mam po rozmowie z tymi ludzkiami:loveu:

A tu potencjalna Faflowa dama, tez kobieta z przeszloscia...adoptowana w zeszlym roku:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']O nie, nie....DS sam sie zglosil:loveu:
Oj naprawde jak w raju...Gonia moze Wam powiedziec jak zeswirowalam po rozmowie z potencjalnym DS...ale ja zawsze tak mam po rozmowie z tymi ludzkiami:loveu:

A tu potencjalna Faflowa dama, tez kobieta z przeszloscia...adoptowana w zeszlym roku:loveu:

Tralalala, Furciaczkowa znalazła i już :mad::loveu::eviltong: A po rozmowie z dym potencjalnym ds zadzwoniła do mnie i była na haju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak Furciaczkowa znalazła, to na pewno będzie dobrze, tym bardziej, że wariatka sama chce tam wieźć Fafla, tak na wszelki wypadek :evil_lol:
A Fafelkowa dama jakaś taka potężna przy nim będzie :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Kochani zajzyjcie do Corsiaczkow z mojego podpisu....jestem zalamana:(

No i nie zdążyłam się ucieszyć, że Fafelcio ma domek...
Kiedy jedzie? Już jest?
No i faktycznie nic nie przytył...

Posted

PaulinaT napisał(a):
No i nie zdążyłam się ucieszyć, że Fafelcio ma domek...
Kiedy jedzie? Już jest?
No i faktycznie nic nie przytył...

Jakos po swietach sie zbiore zeby go zawiezc, kawalek drogi jest ale damy rade:)
Chce mu przed wyjazdem zrobic pelna diagnostyke, krew, mocz, kal, hormony...co sie da.