sacred PIRANHA Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 fur ma powazny problem z kompem, za ch..... nie chce z nią współpracowac i nie widzi karty z fotami....fur zamierza kompa rozkręcać hihi modlcie sie zeby zadziałało i zeby zlozyla go ponownie bo jak nie to nie tylko fot ale i relacji nie bedzie :-P Quote
agaga21 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):fur ma powazny problem z kompem, za ch..... nie chce z nią współpracowac i nie widzi karty z fotami....fur zamierza kompa rozkręcać hihi modlcie sie zeby zadziałało i zeby zlozyla go ponownie bo jak nie to nie tylko fot ale i relacji nie bedzie :-P a ja już myślałam, że gosia nie chce ze mną gadać, bo na gg nie odpisuje...UFF! to mi ulżyło!:diabloti:;) Quote
furciaczek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 No cos nie chce komp ze mna wspolpracowac...ale szperam szperam i sie wkoncu doszperam do zrodla problemu hihi Fafcio dobrze, tylko nie chce bardziej przytyc...bedziemy sprawdzac trzustke i co tam jeszcze wetka podpowie ze warto zbadac. Troszke niepokojace to jest. Mielismy jechac jutro ale zapomnialam ze auto mam u mechanika a nikt mnie nie podwiezie z takim Fafelkiem ( wiecie siersc w aucie, gluty:roll:). Jutro sie wykapiemy bo dzisiaj sie utytlal jak prosie...na fotasach bedzie widac:evil_lol: Kochany...tylko nikt sie nie interesuje nim, zero odzewu z ogloszen:placz: Quote
conceited Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ojej, faktycznie chudzina z niego straszna. Quote
furciaczek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No chudzina straszna, trzeba porobic te badania bo powinien wygladac juz znacznie lepiej ehh Quote
wilczy zew Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 On jest popsuty:crazyeye: [img=http://img849.imageshack.us/img849/2063/corsik2.jpg] :lol: Quote
PaulinaT Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Chuda ale chęć życia i energia aż kipią! jaki to fajny radosny (na tych zdjęciach) psiak...! Quote
furciaczek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 On jest naprawde...fantastyczny, taki chodzacy ideal....nie wiem czy cos jest w stanie wyprowadzic tego psa z rownowagi. Mijajac krzyczacego Elmuta (sznup olbrzym) w ogole nie zwraca na niego uwagi, totalna ignorancja...jakis czas temu spotkalismy na spacerze wiejskiego psowatego to tez w ogole na niego uwagi nie zwrocil a tamten mial lekko prowokujaca postawe. Myslalam ze bedzie dym ale nasz Fafel w ogole nie zareagowal, potraktowal tamtego jak powietrze. W domku nienagannie zachowuje czystosc, nic nie zniszczyl nic. Sam z siebie nie wchodzi na kanape, czeka na pozwolenie, wystarczy raz powiedziec i schodzi. Mozna przy nim zrobic wszystko i zadnej negatywnej reakcji, ten pies ufa czlowiekowi calym serduchem, wpatrzony tym cielecym wzrokiem prosi o zainteresowanie ale nie jest natarczywy....jak mu sie powie ze teraz nie miziamy, nie bawimy to idzie na poslanko. W domku spokojny, stateczny Pan Corso....na spacerku corsiaczek o malym rozumku, beztroski, szczesliwy i z wiecznie rozwianymi fafelkami....tego psa nieda sie nie kochac, nieda sie nie zachwycac, nie mozna przejsc obojetnie...ehhh przekochany ten nasz Fafelek. Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! http://www.dogomania.pl/threads/201126 I se od razu zapiszę tymczasowicza ;) Quote
furciaczek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 myslalam ze wrzucalam te fote hmm ale widze ze jednak nie Quote
GoniaP Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Bosssssskie foty :-D Tylko dlaczego nikt go nie chce? :( Quote
SkarpetKa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Rękę do fotografowania masz nie lada! Wydobywasz z chłopaka 300% normy jesli chodzi o urok :loveu: Co zdjęcie to lepsze :) Tym bardziej niezrozumiałe jest to, co on jeszcze robi na tymczasie :( Quote
furciaczek Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Jak to co robi na tymczasie....chrapie:evil_lol: Quote
furciaczek Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Fafel dzisiaj pomagal mi kosic trwanik:evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a on dalej taki chudziutki :( mial juz jakies badanie? wiadomo dlaczego mu cialka nie przybywa? Quote
sacred PIRANHA Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hmm ja myśle, że mu przybywa...przede wszystkim zaczął mieć mięśnie...a on był tak zapadnięty do środka ze zanim odbije i zacznie byc wyraznie widac na zewnatrz minie troche czasu... Quote
conceited Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):hmm ja myśle, że mu przybywa...przede wszystkim zaczął mieć mięśnie...a on był tak zapadnięty do środka ze zanim odbije i zacznie byc wyraznie widac na zewnatrz minie troche czasu... Podzielam ta opinie. Widzę zmianę. Nadal jest chudy, ale wtedy był szkieletem bez mięśni, teraz nie wygląda juz jakby miał zaraz wyzionąc ducha ;) Quote
GoniaP Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 No, całkiem fajny "patan" się z niego zrobił. Wtedy budził współczucie, teraz powoli zaczyna budzić grozę ;) Quote
furciaczek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Od paru dni jest na innym zarelku i wydac bardziej mu pasuje....przynajmniej mam wrazenie ze wkoncu cos z ta waga sie dzieje i zaczyna wygladac jak na psa przystalo:) I ta jego glowa juz nie jest taka zapadnieta:loveu: Quote
GoniaP Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Oj Gośka, jakie piękne zdjęcia uśmiechniętego, zadowolonego z życia Fafelka! Dziękujemy za wyśmienitą opiekę! P.S. Podaj mi proszę na pw swój nr. tel bo zgubilam telefon, a wraz z nim wszystkie numery :( Quote
Recommended Posts