UlaFeta Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 a luzem to kilka latalo pisze co widzialam a agresywne pojedynczo tak mi powiedziano Quote
mala_czarna Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 UlaFeta napisał(a):o kurcze bloto bylo???? tam ciagle jest bloto jak bylam we wrzesniu po suke to tez bloto bylo do kostek powinnam w kaloszach jechac taki teren mnie sie udalo jak pomysle ze mogli mi nein wydac to :placz:ale psiny po 2 w kojcach siedzialy Błoto jest wszędzie, akurat to mnie w ogóle nie dziwi. W innych schronach psy siedzą w kojcach po 3 lub 4, więc 2 psy w kojcu to luksus.Tu chodzi raczej o to, że psy NADAL nie są wydawane, a baba po prostu śmieje się ludziom w twarz i ma wszystko w du.... To już się chyba nie zmieni, osobiście to przestaję już w to wierzyć. Quote
UlaFeta Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 mala_czarna napisał(a):Błoto jest wszędzie, akurat to mnie w ogóle nie dziwi. W innych schronach psy siedzą w kojcach po 3 lub 4, więc 2 psy w kojcu to luksus.Tu chodzi raczej o to, że psy NADAL nie są wydawane, a baba po prostu śmieje się ludziom w twarz i ma wszystko w du.... To już się chyba nie zmieni, osobiście to przestaję już w to wierzyć. zle mnie zrozumialas Agnieszka napisala ze P Szwarc nie wydawala zwierzat bo tlumaczyla sie blotem wiec napisalam ze jak ja bylam to tez bylo bloto glupia wymowka nie chce wydawac zwierzat i tyle Quote
lika1771 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 CZy mozna liczyc na jakies wiadomosci? cicho sie zrobiło mam nadzieje ze to cisza przed burza......... Quote
agata-air Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Kończą się kontrole...po nich zobaczymy co dalej. Quote
tripti Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ja proszę o pomoc dla tych trzech młodych szczeniaków: http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!! psy zostały wyrzucone w obszarze działalności Korabiewic, mają załatwione miejsce w innym schronisku, ale to nie jest rozwiązanie. Jedni wyciągają psy ze schronów, a inni muszą oddać, więc takie mętne koło. Proszę pomóżcie, może jakieś pomysły, tymczasowe rozwiązania. Quote
ata Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='tripti']ja proszę o pomoc dla tych trzech młodych szczeniaków: http://www.dogomania.pl/threads/203072-trzy-wyrzucone-psiaki!pilne-DT-DS!!! psy zostały wyrzucone w obszarze działalności Korabiewic, mają załatwione miejsce w innym schronisku, ale to nie jest rozwiązanie. Jedni wyciągają psy ze schronów, a inni muszą oddać, więc takie mętne koło. Proszę pomóżcie, może jakieś pomysły, tymczasowe rozwiązania. i cisza..... Quote
koosiek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ata napisał(a):i cisza..... Nie na ich wątku ;) Quote
Zofia.Sasza Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Tu cisza, bo "elektorscy zausznicy nadal snuja knowania" ;) Quote
agata-air Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kontrole piszą sprawozdania. Jak będą sprawozdania będzie ciąg dalszy ;) Quote
santino Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='agata-air']Kontrole piszą sprawozdania. Oby tylko wyniknęło coś konstruktywnego z tych kontroli, bo jak znowu napiszą, że wszystko ok...:shake::shake: *"wyniknęło" czy "wynikło"...? bo nie wiem.... Quote
malagos Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jeszcze piszą te sprawozdania, czy jak........ Quote
avii Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 agata-air napisał(a):Jeszcze piszą... Ciekawe co ..urodzą :roll: Quote
ostatniaszansa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Sadzac po tempie pisania - 3 tomowa powiesc... /Agnieszka Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Pomocy - ten psiak może trafić do Korabiewic :( http://www.dogomania.pl/threads/203533 :-( Wywalony z domu, mieszka pod bramą, do tego miał wypadek i kuleje :-( A na wątku nie ma NIKOGO :-( Quote
avii Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 agata-air napisał(a):Jeszcze piszą... napisali ? Quote
ostatniaszansa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To juz zaczyna przypomina encyklopedie Britannica... /Agnieszka Quote
lika1771 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='bric-a-brac']I co z Korabiewicami?[/QUOTE] Tez zapytam....... Quote
Recommended Posts