Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 673
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porzućmy szczegóły anatomiczne lekarzy.
Główkujmy nad pozyskaniem źródeł płynących środkami płatniczymi.

Poza tym w mojej sygnaturce jest pierwsze z zapowiadanych nieszczęść do znalezienia domu stałego.
Proszę o podsuwanie pomysłów.

Posted

Zara jest psem szczekającym, ona normalnie stróżuje :) jest raczej psem uległym, przynajmniej w stosunku do psów bo do ludzi (czyli mnie) to różnie, no może zbyt dużo od niej wymagam ;) nawet mój stary 13 letni Tolek - najbardziej ugodowy pies na świecie ją pogonił. Chrapie jak rasowa :D
Dziś otrzymaliśmy prezencik w postaci 100,- na konto Zary od anonimowego wielbiciela. Dziękujemy serdecznie ;)

Posted

Dziewczyny od anatomii, sekcji i takich tam.
Bardzo proszę nie robić bałaganu na wątku.

Dla Zary nie ma znaczenia Kaszpirowski, ręce, nogi czy głowa.

Szukamy pieniędzy i szukamy domu

Proszę raz jeszcze o konstruktywne pomysły, tym bardziej, że są następne psy w kolejce do udzielania im pomocy

PLIZZZZ....

Posted

Na wczoraj stan konta Zary był 614zł, operacja będzie kosztować ok. 700,-, dojdzie nam pewnie leczenie oczu, czyli krople lub inne mazidła, no i niestety karmić zwierzę też trzeba, ja jej śrutą żywić nie zamierzam ;)

Posted

a czy ja cus o ukraincach wspomnialem?? jesce nie.

i dlaczego pogonil? Andzia Ty pilnuj stada, nie daj krzywdzic slabszych.

Inga.mm - czy tekst "pidbijamy temat Zary" mniej balaganu? my tyz podbijamy tylko inaczej.

Posted

[quote name='rekus']a czy ja cus o ukraincach wspomnialem?? jesce nie.

i dlaczego pogonil? Andzia Ty pilnuj stada, nie daj krzywdzic slabszych.

Inga.mm - czy tekst "pidbijamy temat Zary" mniej balaganu? my tyz podbijamy tylko inaczej.[/QUOTE]

tu się przychylam, fajnie jak cos się dzieje na wątku, ciekawsze to niz "no to hop"

szkoda że Zara daleko ode mnie, ja bym mogla w kwestii operacji i jej ceny bardzo pomoc,,ale to za daleko.. szkoda..

Posted

Najfajniejsze, że mój Tolek pełnojajeczny jest. Oby nie było polki bo u mnie z rozdzielaniem ciężko, no najwyżej wyprodukujemy nową rasę "długowłosy shar pei niskopienny" ;)