marta0731 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='marta0731'] Rozmawiałam z Lilu, w przyszłym tygodniu już Brego chyba pojedzie,[/QUOTE] No w tym KOra, pomieszało mi się ;) Już się nie podniecamy, ale jakby tak znów zadzwonili......................:modla: Quote
Asia & Ginger Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='kora78']w przyszlym tygodniu? a nie mial jechac w tym?? cholercia... dzis mialam tel o Brego. pani i maz, corka 16lat. mieszkanie w kamienicy, z ogrodkiem i wlasnym wejsciem. przy lesie. byl juz dalmatynczyk i jakis tam jeszcze. pani na rencie to zawsze jest w domu. niezrazila sie gryzieniem, ale nigdy nie wiadomo, czy nadal zainteresowana, choc mowila,ze tak. ale juz roznie bywalo, jak wiemy... kot w domu. jak Brego na koty???????? pani ma dzwonic w wekend, bo mowilam,ze w czw-pt Brego jedzie do LILu i tam sa koty i sie go sprawdzi. pani zza wroclawia, jakby na polnoc, jakies 100km.[/QUOTE] To gdzieś w moje strony. :cool3: Ciekawe gdzie? ;) Quote
kizimizi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 i ludzie odezwali sie ponownie? Pewnie nie :( Marta informuje ze kasa na potrzeby brega powinna byc juz na twoim koncie. Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ludzie maja sie odezwac w wekend, gdy brego bedzie sprawdzony na koty Quote
marta0731 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='kizimizi']i ludzie odezwali sie ponownie? Pewnie nie :( Marta informuje ze kasa na potrzeby brega powinna byc juz na twoim koncie.[/QUOTE] Jeszcze ni ma...;) Ale jak bedzie to oczywiście napiszę Myślę, że inni też mogą zacząć wpłacać, bo Brego lada moment pojedzie do Lilu, i znów będę miała moje "ulubione wyliczanki":roll::shake:, bo część Tomkowi, cześć zostanie dla Lilu... To będzie pierwsza zbieranka z nowych deklaracji za marzec Ci ludzie to najpierw chcą wiedzieć jak Brego do kotów, a to dopiero u Lilu Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Asia & Ginger']To gdzieś w moje strony. :cool3: Ciekawe gdzie? ;) gora slaska. kolo rawicza :) pomozcie podnosic bazar, bo tyle roboty, a taka mala sprzedaz http://www.dogomania.pl/threads/203135-XXX-haftowane-obrusy-FIOLETOWE-poszewki-na-JASKI-na-psy-ze-schroniska-do-20.03/page4#top Quote
Asia & Ginger Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='kora78']gora slaska. kolo rawicza :)[/QUOTE] Aaaaa przecież to 15 km ode mnie!!! :-o Mieszkam pomiędzy Górą a Rawiczem, chodziłam tam do szkoły średniej, dość dobrze znam to miasto, chociaż ostatnio rzadko tam bywam. Jakby się ludzie odezwali, to chętnie przeprowadzę wizytę (już od pewnego czasu wybieram się na poadopcyjną i wybrać się nie mogę, więc jakby coś z tego wyszło, to przeprowadziłabym od razu dwie za jednym zamachem). ;) To czekamy do weekendu. Breguś to twoja szansa, bądź dobry dla kotków. ;) Quote
kora78 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 marta, watek Fiony http://www.dogomania.pl/threads/203169-Fiona-onkowata-mloda-sunia-gryziona-w-schronie?p=16501765#post16501765 moze pojedzie na platne dt... nie wiem, czy dam rade Asia, zaczelam to pisac wtedy 2 dni temu, ale mi nie wchodzila opcja z cytatami i sie wkurzylam i wylaczylam kompa, a pozniej zapomnialam. domek pod lasem jakos, kamienica i las obok. Quote
marta0731 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 marta0731 napisał(a): Myślę, że inni też mogą zacząć wpłacać, bo Brego lada moment pojedzie do Lilu, i znów będę miała moje "ulubione wyliczanki":roll::shake:, bo część Tomkowi, cześć zostanie dla Lilu... To będzie pierwsza zbieranka z nowych deklaracji za marzec Doszła wpłata od Kizimizi 200zł, na deklaracje kolejne, jak nie bedzie miała jak wysyłać, dzięki :) Rozmawiałam z Lilu, kombinuje ten darmowy transport, ale nie od niej zależy kiedy będzie... Czekam na znak ;) Quote
Faflok Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 marta0731 napisał(a): Ci ludzie to najpierw chcą wiedzieć jak Brego do kotów, a to dopiero u Lilu Bruner nie ma problemu z kotami. U mnie mieszkał z kilkoma i nie zwracał na nie uwagi. Chyba że coś się zmieniło... Quote
monika083 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Faflok napisał(a):Bruner nie ma problemu z kotami. U mnie mieszkał z kilkoma i nie zwracał na nie uwagi. Chyba że coś się zmieniło... oo to super , napisze tej pani , bo ona chyba czeka na odpowiedz.. Quote
Faflok Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 W późniejszym tymczasie też były 2 kotki i też nie było żadnego problemu z tego co wiem. O koty nie ma się co martwić. Quote
monika083 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Faflok napisał(a):W późniejszym tymczasie też były 2 kotki i też nie było żadnego problemu z tego co wiem. O koty nie ma się co martwić. no widzicie, ma i dobre strony ten nasz LUDOZERCA!! :D Quote
kora78 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Faflok napisał(a):W późniejszym tymczasie też były 2 kotki i też nie było żadnego problemu z tego co wiem. O koty nie ma się co martwić. dzieki za wiadomosc! monika, wiesz ktory to obserwator?? Quote
monika083 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 kora78 napisał(a):dzieki za wiadomosc! monika, wiesz ktory to obserwator?? Brwgo nie ma obserwatora teraz , mial w poprzednim allegro , a ciagle mu odnawiam , Quote
Asia & Ginger Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 monika083 napisał(a):oo to super , napisze tej pani , bo ona chyba czeka na odpowiedz.. Pisz pisz, bo ja już chcę jechać na wizytę. :cool3: Quote
kizimizi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kurcze i tyle czekania niepotrzebnie. Teraz trzeba sie z Pania szybko kontaktowac zeby nei zrezygnowala i zobaczyc co z tego bedzie. Moze Brego wclanei nie ebdzie jechal na dolny slask tylko do ds! Quote
LILUtosi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kizimizi napisał(a):kurcze i tyle czekania niepotrzebnie. Teraz trzeba sie z Pania szybko kontaktowac zeby nei zrezygnowala i zobaczyc co z tego bedzie. Moze Brego wclanei nie ebdzie jechal na dolny slask tylko do ds! Należałoby mu się wreszcie. Quote
kora78 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ja czekam, az ta pani zadzwoni. jesli chce to zadzwoni sama. nie bede jej tez nekac, bo sie moze rozmyslila. musi sama zadzwonic. ja zrozumialam,ze monika nie ma do niej namiarow, bo to bylo w poprzednim allegro. Quote
kizimizi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kora78 napisał(a):ja czekam, az ta pani zadzwoni. jesli chce to zadzwoni sama. nie bede jej tez nekac, bo sie moze rozmyslila. musi sama zadzwonic. ja zrozumialam,ze monika nie ma do niej namiarow, bo to bylo w poprzednim allegro. no ale jak tak bedziemy na nia czekac to sie na pewno rozmysli bo pomysli babeczka ze niepowazn i ejstesmy skoro sie nie odzywamy Quote
kora78 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kizimizi napisał(a):no ale jak tak bedziemy na nia czekac to sie na pewno rozmysli bo pomysli babeczka ze niepowazn i ejstesmy skoro sie nie odzywamy to ona miala do mnie dzwonic, tak sie umowilysmy Quote
kizimizi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kora zadzwon prosze i sie zapytaj tylko czy jest nadal zainteresowana bo jak tak to moze wcale nie trzeba psu transport kombinowac. A jak ci powie z ejuz nie to przynajmneij ebdziemy wiedziec. Sama mowilas ze to raczej powazni ludzie wiec skontaktuj sie znimoi bo warto Quote
kora78 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 pani mieszkw scisle, w Gorze nadal zainteresowana. podaje tel do Asi i niech sie umawia na wizyte :) Quote
Evelka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 kora78 napisał(a):pani mieszkw scisle, w Gorze nadal zainteresowana. podaje tel do Asi i niech sie umawia na wizyte :) O rany, to wspaniałe wieści! Może coś z tego w końcu wyniknie! Oby los się odmienił dla Brega i spotkał swojego wymarzonego Człowieka:) Quote
kora78 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bo transport na kiedy byl? co LILU zalatwilas z tymi wyjezdzajacymi psami swoimi, czy przyjezdzajacymi? marta, a co z budryskiem? jesli to za wrockiem, to moze i tak z budryskiem by przyjechal do wrocka, jakby mial tam ds. no, ale nie ma co tak daleko w przyszlosc wybiegac tylko, jesli transport byl na ten wekend to co teraz... czy czekamy na wizyte, czy ma jechac do lilu, bo wizyta chyba bedzie lada dzien, sadzac po entuzjazmie Asi :) Quote
Recommended Posts