yuki Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Lilu 6 psów :) wspaniałe wieści !!! Zobaczymy jak się Brego będzie sprawował. Marta, nikt niczego Tomkowi nie ujmuje, po prostu stwierdziliśmy , ze Brego potrzebuje chyba zmian, zobaczymy czy gagatek będzie dobrym hotelowiczem , oby ;) Quote
marta0731 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='yuki']Lilu 6 psów :) wspaniałe wieści !!! Zobaczymy jak się Brego będzie sprawował. Marta, nikt niczego Tomkowi nie ujmuje, po prostu stwierdziliśmy , ze Brego potrzebuje chyba zmian, zobaczymy czy gagatek będzie dobrym hotelowiczem , oby ;)[/QUOTE] trzymam za to mocno kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
marta0731 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='LILUtosi']W week może przyjeżdżać. Podobno pozbędę się około 6 psów i wszystkie do nowych domków. Może nawet transport się uda załatwić. Bo jeden piesek jedzie na ślask.[/QUOTE] To Lilu Ty załatwiasz jakiś transport czy mam dzwonić do Budrysek...? Quote
LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Zadzwoń do Budrysek i się zorientuj. Państwo ze śląska mają przyjechać do mnie w sobotę, tylko nie wiem jeszcze skąd i no i czy się zgodzą zabrać naszego ancymonka. Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 to nastepne LILU nasze jada do domkow! szykuj kolejke! :) Quote
kizimizi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='LILUtosi']W week może przyjeżdżać. Podobno pozbędę się około 6 psów i wszystkie do nowych domków. Może nawet transport się uda załatwić. Bo jeden piesek jedzie na ślask.[/QUOTE] hehehe podobno ;) A kiedy bedzie pewne? Kurcze dobrze by bylo jakby oni od razu Brega zabrali. On ponoc grzeczny ejst w podrozy, no przeciez sie nei rzuci an tych ludzi. Marta ja ci do konca tyg. przeleje jakeis pieniadze na twoje konto bo z emna to raz tak, ze ejstem a raz tak z emnei nei ma i nie ma. Quote
marta0731 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kizimizi']Marta ja ci do konca tyg. przeleje jakeis pieniadze na twoje konto bo z emna to raz tak, ze ejstem a raz tak z emnei nei ma i nie ma.[/QUOTE] Ok, tak bedzie najlepiej, że jak będą potrzebne to będę je już miała :) Quote
LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='kizimizi']hehehe podobno ;) A kiedy bedzie pewne? .[/QUOTE] kizimizi ja pewna jestem jak już wyjeżdżają ode mnie. Z ludźmi nigdy nie wiadomo. Choć 3 już pojechały, szczeniaki - dziś ostatni. W sobotę jadą dwie Akity a Ali zaraz jak się uda kastrację załatwić to Pan go odbiera. Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 monika083 zmien tytul i 1 post, co? takie tam starocie :D ja watpie, by obcy ludzie, niezrzeszeni wzieli agresywnego psa do auta... a jak szczenior malenki nasz? domek juz tez? czy nie oddasz? Quote
LILUtosi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Chyba nie oddam. To jest takie zadziorne słoneczko. Dużo nie zje. Quote
piesia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 cały czas śledzę wątek Brego , czekam na jego wyjazd i z niecierpliwością i ciekawością na relacje z nowego miejsca :):):) Quote
kora78 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 komu ksiazeczki dla dzieci??? twarde opracy, niewiele stron, dla mlodszych dzieci dochod na naszego niepelnosprawnego szczeniaka na dt, a leczenie http://www.dogomania.pl/threads/203667-Książeczki-dla-dwu-trzyletnich-dzieci-do-13.03-dla-Gizmo?p=16459615#post16459615 Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Rozmawiałam z Budrysek i z Lilu Będą umawiały między sobą transport, być może już w piatek się uda :) Lilu da znać A ja muszę spróbować się z Tomkiem zdzwonić........... Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Są dwie opcję. Albo Budrysek w piątek weźmie chłopaka, albo w czwartek dziewczyny z Wrocławia jadą na śląsk i go zabiorą wracając. Ta druga opcja by mi bardziej pasowała, bo Budrysek wiezie do mnie dwa psy a mi wyjeżdżają dopiero w sobotę rano dwa psy i w czwartek 17 wyjeżdża właśnie ten Alli. A tak będę miała 3 nowe psy, a jeszcze nie wyjadą stare. Olaboga. Quote
monika083 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 trzeba poodnawiac ogloszenia , dzisiaj wiecej nie dam rady , ale jutro jeszcze dorobie: allegro mu ciagle odnawiam , http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/cocker-spaniel-bregodla-doswiadczonego-opiekuna-ID5jup.html http://www.morusek.pl/edytuj_ogloszenie/?id_ogloszenia=49209 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=75089 Quote
kizimizi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='kora78'] ja watpie, by obcy ludzie, niezrzeszeni wzieli agresywnego psa do auta... a jak szczenior malenki nasz? domek juz tez? czy nie oddasz?[/QUOTE] A tam agresywnego, ty jakos go wzielas i Marta nawet z nim noc przezyla, wiec nie taki straszny! ;) JA bym tam nie przesadzala. Pameitajmy ze Brego lubi sobie zcasem ugryzc ale nigdy nei bylo tak zeby sie na ludzi rzucil od tak. Kora o jakim szczeniaku mowicie? Quote
kora78 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ale ktos go musi wsadzic do auta, byc moze na rekach, pilnowac w aucie, by nie biegal, bo nie wiadomo, jak on jezdzi. jakbym byla osoba niezrzeszona w zadnych. zeschizowanych forach tematycznych, prozwierzecych ;) to bym sie bala brac psa z latka agresywny. lilu wziela maluskiego laciatka od nas, razem z dwupakiem. gratis ;) taki mini, mini. zakochala sie i wziela na dt, no i chyba dt bedzie ds :) Quote
kizimizi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='kora78'] lilu wziela maluskiego laciatka od nas, razem z dwupakiem. gratis ;) taki mini, mini. zakochala sie i wziela na dt, no i chyba dt bedzie ds :)[/QUOTE] heh Lilu laciatkowi to my domek znajdziemy a Parowa nasza moze nie laciata, ale tez neiduza i duzo nie zje ;) Quote
kora78 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='kizimizi']heh Lilu laciatkowi to my domek znajdziemy a Parowa nasza moze nie laciata, ale tez neiduza i duzo nie zje ;)[/QUOTE] a mnie sie wydaje, ze parowa wlasnie duzo zje ;) cos schudnac nie chce u LILU!! Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A mam go odchudzać? One nie jedzą jak nie są głodne. Biegają od 15 na wybiegu, z czasem może schudną. A moje cudo to jest takie: Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Lilu to Twoje maleństwo takie prywatne ?:) śliczny szczenior ! Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Oj tam, oj tam prywatne, schroniskowe. Nie mogłam go w schronie zostawić takiego małego, samego. Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zakładasz mu jakiś wątek ? Czy ogłaszasz na własną rękę ? Oj tam oj tam się zapytać nie mogę ;) Quote
marta0731 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Czy mi się zdaje, czy Lilu napisała że go nie odda?:cool3: A dlaczego się nikt nie chwalił, że Lilu wziełaś sobie łaciaty gratisik do Kubusia i Reksia?:mad: Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Na razie nie mogę pogodzić się z myślą oddania go. :mad: Quote
Recommended Posts