Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lilu 6 psów :) wspaniałe wieści !!! Zobaczymy jak się Brego będzie sprawował. Marta, nikt niczego Tomkowi nie ujmuje, po prostu stwierdziliśmy , ze Brego potrzebuje chyba zmian, zobaczymy czy gagatek będzie dobrym hotelowiczem , oby ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yuki']Lilu 6 psów :) wspaniałe wieści !!! Zobaczymy jak się Brego będzie sprawował. Marta, nikt niczego Tomkowi nie ujmuje, po prostu stwierdziliśmy , ze Brego potrzebuje chyba zmian, zobaczymy czy gagatek będzie dobrym hotelowiczem , oby ;)[/QUOTE]

trzymam za to mocno kciuki:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='LILUtosi']W week może przyjeżdżać. Podobno pozbędę się około 6 psów i wszystkie do nowych domków. Może nawet transport się uda załatwić. Bo jeden piesek jedzie na ślask.[/QUOTE]

To Lilu Ty załatwiasz jakiś transport czy mam dzwonić do Budrysek...?

Posted

Zadzwoń do Budrysek i się zorientuj. Państwo ze śląska mają przyjechać do mnie w sobotę, tylko nie wiem jeszcze skąd i no i czy się zgodzą zabrać naszego ancymonka.

Posted

[quote name='LILUtosi']W week może przyjeżdżać. Podobno pozbędę się około 6 psów i wszystkie do nowych domków. Może nawet transport się uda załatwić. Bo jeden piesek jedzie na ślask.[/QUOTE]

hehehe podobno ;) A kiedy bedzie pewne?
Kurcze dobrze by bylo jakby oni od razu Brega zabrali. On ponoc grzeczny ejst w podrozy, no przeciez sie nei rzuci an tych ludzi.
Marta ja ci do konca tyg. przeleje jakeis pieniadze na twoje konto bo z emna to raz tak, ze ejstem a raz tak z emnei nei ma i nie ma.

Posted

[quote name='kizimizi']Marta ja ci do konca tyg. przeleje jakeis pieniadze na twoje konto bo z emna to raz tak, ze ejstem a raz tak z emnei nei ma i nie ma.[/QUOTE]

Ok, tak bedzie najlepiej, że jak będą potrzebne to będę je już miała :)

Posted

[quote name='kizimizi']hehehe podobno ;) A kiedy bedzie pewne?
.[/QUOTE]

kizimizi ja pewna jestem jak już wyjeżdżają ode mnie. Z ludźmi nigdy nie wiadomo. Choć 3 już pojechały, szczeniaki - dziś ostatni. W sobotę jadą dwie Akity a Ali zaraz jak się uda kastrację załatwić to Pan go odbiera.

Posted

monika083 zmien tytul i 1 post, co? takie tam starocie :D

ja watpie, by obcy ludzie, niezrzeszeni wzieli agresywnego psa do auta...

a jak szczenior malenki nasz? domek juz tez? czy nie oddasz?

Posted

Rozmawiałam z Budrysek i z Lilu
Będą umawiały między sobą transport, być może już w piatek się uda :)
Lilu da znać
A ja muszę spróbować się z Tomkiem zdzwonić...........

Posted

Są dwie opcję. Albo Budrysek w piątek weźmie chłopaka, albo w czwartek dziewczyny z Wrocławia jadą na śląsk i go zabiorą wracając. Ta druga opcja by mi bardziej pasowała, bo Budrysek wiezie do mnie dwa psy a mi wyjeżdżają dopiero w sobotę rano dwa psy i w czwartek 17 wyjeżdża właśnie ten Alli. A tak będę miała 3 nowe psy, a jeszcze nie wyjadą stare. Olaboga.

Posted

[quote name='kora78']
ja watpie, by obcy ludzie, niezrzeszeni wzieli agresywnego psa do auta...
a jak szczenior malenki nasz? domek juz tez? czy nie oddasz?[/QUOTE]

A tam agresywnego, ty jakos go wzielas i Marta nawet z nim noc przezyla, wiec nie taki straszny! ;) JA bym tam nie przesadzala. Pameitajmy ze Brego lubi sobie zcasem ugryzc ale nigdy nei bylo tak zeby sie na ludzi rzucil od tak.

Kora o jakim szczeniaku mowicie?

Posted

ale ktos go musi wsadzic do auta, byc moze na rekach, pilnowac w aucie, by nie biegal, bo nie wiadomo, jak on jezdzi. jakbym byla osoba niezrzeszona w zadnych. zeschizowanych forach tematycznych, prozwierzecych ;) to bym sie bala brac psa z latka agresywny.

lilu wziela maluskiego laciatka od nas, razem z dwupakiem. gratis ;) taki mini, mini. zakochala sie i wziela na dt, no i chyba dt bedzie ds :)

Posted

[quote name='kora78']
lilu wziela maluskiego laciatka od nas, razem z dwupakiem. gratis ;) taki mini, mini. zakochala sie i wziela na dt, no i chyba dt bedzie ds :)[/QUOTE]

heh Lilu laciatkowi to my domek znajdziemy a Parowa nasza moze nie laciata, ale tez neiduza i duzo nie zje ;)

Posted

[quote name='kizimizi']heh Lilu laciatkowi to my domek znajdziemy a Parowa nasza moze nie laciata, ale tez neiduza i duzo nie zje ;)[/QUOTE]

a mnie sie wydaje, ze parowa wlasnie duzo zje ;) cos schudnac nie chce u LILU!!