Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

Posted

REPORTAŻ ZE ŚWIERKLAŃCA JEST DLA MNIE BALSAMEM DLA DUCHA!!!
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA PRZEŚLICZNE ZDJĘCIA NASZYCH OGARÓW I ....DOWCIPNE KOMENTARZE!!!
BĘDZIE TO WSPANIAŁA PAMIATKA, A JA SZCZEGÓLNIE SIĘ CIESZĘ, BO JUŻ WIEM WHO IS WHO I POMAŁU WSZYSTKO MI SIĘ ŁADNIE W GŁOWIE UKŁADA!!! JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ, BO TAK WSPANIAŁEJ ATMOSFERY NIE MIAŁAM OKAZJI PODZIWIAĆ DO TEJ PORY!!!

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poza ringiem można:
poleżeć... ( "Nie dość, że pies wystawy musi wygrywać to jeszcze traktują go jak podnóżek, a ja przecież w pośredniej, a nie w użytkowej" Harmonia)

pozbierać grzybki

Posted

"Samograj" napisał(a):
BARDZO PRZYDATNE I PIĘKNA WWW !!!!
KIEDY JA SIĘ SWOJEJ DOROBIĘ??? EEEECCCCHHHH!!!! DUŻO PRACY,ŻEBY SIĘ PRZYGOTOWAĆ DO TAKIEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA< A PRZYDAŁABY SIE ZE WZGL> NA PLANOWANE SCZENIAKI:loveu: :loveu: :loveu:

Gdyby ktoś się spytał: Pomożecie??!!
To ja odpowiem: POMOŻEMY!! :p
Tylko projekcik wygladu strony, bannerek we własnym zakresie, a ja to wszystko wpakuję w zera i jedynki

.....matrix....00101110001110111011000100 :evil_lol:

Posted

[quote name='jorge30']Niom, to sie w takim razie bardzo cieszę i jeszcze raz dziękuję.
Swoją drogą, my powolutku uruchamiamy na nowo naszą stronkę ;)
jeszcze musze "podpiąc" galerie, księge gości, bardzo wazny dzial który powstanie jak najszybciej "wystawy i konkursy" no i działy "o nas" i "o Kumplu". Reszta już działa.
Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-)
Pozdrawiam

PS. Czy ma moze ktoś zdjęcie naszego..."krawata"??

Jorge30, fantastyczny banerek!!! Gratuluję!

A poniżej nasza okrawacona rodzinka, chociaż Kumpla widać niewiele:

Tu mu wisi zgoła co innego niż krawat:

I na koniec dwie fajne zbiorówki, na które Kumpel też się załapał:

Posted

[quote name='Ania W']To jeszcze podobna seria "who is who" ale u ogarków
Która to Astra a która Aria ? Może ktoś wie ?

Nie wiem, ale dla utrudnienia dodam to:

I patrzcie na nie tutaj, gdzie pokazuję paluchem:

Posted

jorge30 napisał(a):
Gdyby ktoś się spytał: Pomożecie??!!
To ja odpowiem: POMOŻEMY!! :p
Tylko projekcik wygladu strony, bannerek we własnym zakresie, a ja to wszystko wpakuję w zera i jedynki

.....matrix....00101110001110111011000100 :evil_lol:

Dobra, jestem Gierek i pytam...!!!
Dzięki za ofertę:loveu:
Piękny bannerek!!!
A jak robi sie projekcik-nie lepiej zdać sie na kogoś doświadczonego!!!
Ja już mam jednego oferenta:razz:

Posted

[quote name='Ania W']Na ringu można :
Poopalać się ;-) Modra ze swoją panią

próbować latać (nie wiem co to za maluch się tak rozpędził, że prawie odrewał się od ziemi razem ze swoim panem :-)

Idąc tropem Ani W:
Można pić zdrowie zwyciężczyni (z nieswojego):

Można leżeć w z pozoru obojętnej pozie, ale SPRÓBÓJCIE MI TO RUSZYĆ!

Można siedzieć pod latarnią, bo tam, jak wiadomo, najciemniej, więc może mnie nikt nie zauważy i nie będę musiał(a) ruszać się na ten ring... (co to za smutasek?).

A co to za pies Pluto nad miską?

Kończę na dzisiaj ten longplay, idę się pakować i wyjeżdzam na prawie tydzień. Bądźcie tu aktywni, żeby było, co poczytać i pooglądać po powrocie! :user: :user: :user:

Posted

Dziekuję - dziękuję!!
Musze tu dodać WIELKIE PODZIĘKOWANIA za Bannerek naszej dogomaniackiej Aneek - Ani Jaśminkowej gdyż jest to jej fantazja na temat jednego zdjęcia Kumpla. To ona zrobiła tak fantastyczny bannerek
Dziękuję Aniu :):beerchug:

Posted

jorge30 napisał(a):
Dziekuję - dziękuję!!
Musze tu dodać WIELKIE PODZIĘKOWANIA za Bannerek naszej dogomaniackiej Aneek - Ani Jaśminkowej gdyż jest to jej fantazja na temat jednego zdjęcia Kumpla. To ona zrobiła tak fantastyczny bannerek
Dziękuję Aniu :):beerchug:

Zawstydzasz mnie :oops:
Fantazjowanie na tematy ogarze to sama przyjemność :lol:
a Kumpel to po prostu wzorowy model :loveu:

Posted

Aneek napisał(a):
Zawstydzasz mnie :oops:
Fantazjowanie na tematy ogarze to sama przyjemność :lol:
a Kumpel to po prostu wzorowy model :loveu:

Nie bądź taka zawstydzona, naprawdę pięknie go ujęłaś w bannerkowe ramy!!!:loveu:
A KUMPEL, rzeczywiście, pięknieje i mężnieje z dnia na dzień. Nawet zaczęłyśmy ze ŻMIŁKĄ knuć pewien plan...
Na razie czytamy o imbredach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Wiesz szukamy na jesień partnera!!!
Tu patrzymy , tam grzebiemy i w końcowym rezultacie... zdamy się na...HANIĘ!!!

Posted

A ja mam już chyba ostatnie zdjęcia z klubówki...Tzn. mam ich jeszcze baaardzo dużo ale starałam się wybrać najciekawsze.
A skoro jesteśy przy Kumplu. Mnie on tam nie chciał pozować

A to zdjęcie nazwałam "odłożenie". Może powinno być "położenie"

Posted

[quote name='Ania W']
TURÓWKA Sirius

HULTAJ Wilczy Pazur
A to wiem , że jest zwycięzca " wszystkiego" :-)

Wszystkiego nie może być - bo wszystko wygrała suka, a ten ma ,hmmm, pewne atrybuty .

A to pewnie też przyszły zwycięzca !

Nie tylko przyszły. W końcu z klubówki też wyjechała z pucharem

Posted

Po dzisiejszej wrocławskiej wystawie nie mogę odżałować ze nie pojechalismy do Swierklańca....liczylismy na ogladanie ogarzego bractwa, atu dosłoenie 4 psy....szkoda!! dobrze, ze choc Kalif poznał koleżanke wrocławianke!

Posted

[quote name='gayka']Po dzisiejszej wrocławskiej wystawie nie mogę odżałować ze nie pojechalismy do Swierklańca....liczylismy na ogladanie ogarzego bractwa, atu dosłoenie 4 psy....szkoda!! dobrze, ze choc Kalif poznał koleżanke wrocławianke!
Żałuj, żałuj, bo była extra atmosfera i ogarze bractwo w całej swej okazałości , jak z resztą widać na zdjęciach!!!
Mam nadzieję, że powtórka będzie w POZNANIU, tylko, że nie będzie tak pięknych widoków:-(

BTW
HANIU!!!
CZY WIESZ COŚ NA TEMAT MOJEGO PROTOKOŁU Z TESTÓW???
JESZCZE NIE DOTARŁ:-(

Posted

Ja dopiero teraz mam chwilę, żeby spokojnie poczytać o tym, co i gdzie się działo :) Wszystkim gratuluję sukcesów wystawowych i zazdroszczę miłych spotkań :)

Chciałam jednak odnieść się do kwestii reklamy:

[quote name='zpr']Chciałam sprostować info zamieszczone w katalogu klubówki, otóż błąd nie wyniknął z winy hodowców, Ja robiłam reklamę i jeśli już to proszę mieć pretensje do mnie, to moje przeoczenie! Fakt nie sprawdzałam ilości wyhodowanych championów z certyfikatami użytkowości w innych hodowlach, wydawało mi się, że "kłusaki" wiodą prym w tej materii, jeśli nie przepraszam poszkodowaną.

zpr słowo "przepraszam" byłoby odpowiednie, gdybyś rzuciła taką informację gdzieś ot, tak, w rozmowie. Na miejscu hodowcy, który ma najwięcej wyhodowanych championów z certyfikatami poszłabym do sądu! Z tego, co pamiętam, podawanie nieprawdziwych informacji w reklamie podpada pod paragraf. A dla mnie osobiście - podawanie informacji niezgodnej z prawdą, do tego tak łatwej do weryfikacji jest nieodpowiedzialnością i rażącą mnie potwornie niefrasobliwością, brakiem szacunku do innych hodowców.

Pozdrawiam
Marysia i Una

PS Z tego co się orientuję, hodowlą, która ma najwięcej wyhodowanych championów z certyfikatami użytkowości jest "Goniec Pomorski" (nie znam osobiście tego hodowcy) - i ma ich jakieś 10 razy więcej niż "Kłusująca Sfora" - ale jeśli się mylę, proszę wyprowadzić mnie z błędu.