samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 REPORTAŻ ZE ŚWIERKLAŃCA JEST DLA MNIE BALSAMEM DLA DUCHA!!! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA PRZEŚLICZNE ZDJĘCIA NASZYCH OGARÓW I ....DOWCIPNE KOMENTARZE!!! BĘDZIE TO WSPANIAŁA PAMIATKA, A JA SZCZEGÓLNIE SIĘ CIESZĘ, BO JUŻ WIEM WHO IS WHO I POMAŁU WSZYSTKO MI SIĘ ŁADNIE W GŁOWIE UKŁADA!!! JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ, BO TAK WSPANIAŁEJ ATMOSFERY NIE MIAŁAM OKAZJI PODZIWIAĆ DO TEJ PORY!!! Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Poza ringiem można: poleżeć... ( "Nie dość, że pies wystawy musi wygrywać to jeszcze traktują go jak podnóżek, a ja przecież w pośredniej, a nie w użytkowej" Harmonia) pozbierać grzybki Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Mimo, że niewyraźne to jest to jedno z moich ulubionych zdjęć Czy te oczy mogą kłamać ? .... Jeden punkt obserwacyjny a jakże różne perspektywy Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Żeby gończe nie czuły się pominięte to teraz ich seria :-) Niestety nie umiem powiedzieć "kto jest kto" Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A to wiem , że jest zwycięzca " wszystkiego" :-) A to pewnie też przyszły zwycięzca ! Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To jeszcze podobna seria "who is who" ale u ogarków Która to Astra a która Aria ? Może ktoś wie ? A to kto ? Quote
jorge30 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 "Samograj" napisał(a):BARDZO PRZYDATNE I PIĘKNA WWW !!!! KIEDY JA SIĘ SWOJEJ DOROBIĘ??? EEEECCCCHHHH!!!! DUŻO PRACY,ŻEBY SIĘ PRZYGOTOWAĆ DO TAKIEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA< A PRZYDAŁABY SIE ZE WZGL> NA PLANOWANE SCZENIAKI:loveu: :loveu: :loveu: Gdyby ktoś się spytał: Pomożecie??!! To ja odpowiem: POMOŻEMY!! :p Tylko projekcik wygladu strony, bannerek we własnym zakresie, a ja to wszystko wpakuję w zera i jedynki .....matrix....00101110001110111011000100 :evil_lol: Quote
dogaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='jorge30']Niom, to sie w takim razie bardzo cieszę i jeszcze raz dziękuję. Swoją drogą, my powolutku uruchamiamy na nowo naszą stronkę ;) jeszcze musze "podpiąc" galerie, księge gości, bardzo wazny dzial który powstanie jak najszybciej "wystawy i konkursy" no i działy "o nas" i "o Kumplu". Reszta już działa. Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-) Pozdrawiam PS. Czy ma moze ktoś zdjęcie naszego..."krawata"?? Jorge30, fantastyczny banerek!!! Gratuluję! A poniżej nasza okrawacona rodzinka, chociaż Kumpla widać niewiele: Tu mu wisi zgoła co innego niż krawat: I na koniec dwie fajne zbiorówki, na które Kumpel też się załapał: Quote
dogaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ania W']To jeszcze podobna seria "who is who" ale u ogarków Która to Astra a która Aria ? Może ktoś wie ? Nie wiem, ale dla utrudnienia dodam to: I patrzcie na nie tutaj, gdzie pokazuję paluchem: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 jorge30 napisał(a):Gdyby ktoś się spytał: Pomożecie??!! To ja odpowiem: POMOŻEMY!! :p Tylko projekcik wygladu strony, bannerek we własnym zakresie, a ja to wszystko wpakuję w zera i jedynki .....matrix....00101110001110111011000100 :evil_lol: Dobra, jestem Gierek i pytam...!!! Dzięki za ofertę:loveu: Piękny bannerek!!! A jak robi sie projekcik-nie lepiej zdać sie na kogoś doświadczonego!!! Ja już mam jednego oferenta:razz: Quote
dogaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ania W']Na ringu można : Poopalać się ;-) Modra ze swoją panią próbować latać (nie wiem co to za maluch się tak rozpędził, że prawie odrewał się od ziemi razem ze swoim panem :-) Idąc tropem Ani W: Można pić zdrowie zwyciężczyni (z nieswojego): Można leżeć w z pozoru obojętnej pozie, ale SPRÓBÓJCIE MI TO RUSZYĆ! Można siedzieć pod latarnią, bo tam, jak wiadomo, najciemniej, więc może mnie nikt nie zauważy i nie będę musiał(a) ruszać się na ten ring... (co to za smutasek?). A co to za pies Pluto nad miską? Kończę na dzisiaj ten longplay, idę się pakować i wyjeżdzam na prawie tydzień. Bądźcie tu aktywni, żeby było, co poczytać i pooglądać po powrocie! :user: :user: :user: Quote
jorge30 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dziekuję - dziękuję!! Musze tu dodać WIELKIE PODZIĘKOWANIA za Bannerek naszej dogomaniackiej Aneek - Ani Jaśminkowej gdyż jest to jej fantazja na temat jednego zdjęcia Kumpla. To ona zrobiła tak fantastyczny bannerek Dziękuję Aniu :):beerchug: Quote
Aneek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 jorge30 napisał(a):Dziekuję - dziękuję!! Musze tu dodać WIELKIE PODZIĘKOWANIA za Bannerek naszej dogomaniackiej Aneek - Ani Jaśminkowej gdyż jest to jej fantazja na temat jednego zdjęcia Kumpla. To ona zrobiła tak fantastyczny bannerek Dziękuję Aniu :):beerchug: Zawstydzasz mnie :oops: Fantazjowanie na tematy ogarze to sama przyjemność :lol: a Kumpel to po prostu wzorowy model :loveu: Quote
samograj Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Aneek napisał(a):Zawstydzasz mnie :oops: Fantazjowanie na tematy ogarze to sama przyjemność :lol: a Kumpel to po prostu wzorowy model :loveu: Nie bądź taka zawstydzona, naprawdę pięknie go ujęłaś w bannerkowe ramy!!!:loveu: A KUMPEL, rzeczywiście, pięknieje i mężnieje z dnia na dzień. Nawet zaczęłyśmy ze ŻMIŁKĄ knuć pewien plan... Na razie czytamy o imbredach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiesz szukamy na jesień partnera!!! Tu patrzymy , tam grzebiemy i w końcowym rezultacie... zdamy się na...HANIĘ!!! Quote
Ania W Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 A ja mam już chyba ostatnie zdjęcia z klubówki...Tzn. mam ich jeszcze baaardzo dużo ale starałam się wybrać najciekawsze. A skoro jesteśy przy Kumplu. Mnie on tam nie chciał pozować A to zdjęcie nazwałam "odłożenie". Może powinno być "położenie" Quote
Hania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Ania W']To jeszcze podobna seria "who is who" ale u ogarków A to kto ? Hultaj z Południowej Kniei Quote
Hania Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Ania W'] TURÓWKA Sirius HULTAJ Wilczy Pazur A to wiem , że jest zwycięzca " wszystkiego" :-) Wszystkiego nie może być - bo wszystko wygrała suka, a ten ma ,hmmm, pewne atrybuty . A to pewnie też przyszły zwycięzca ! Nie tylko przyszły. W końcu z klubówki też wyjechała z pucharem Quote
Ania W Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 I wszystko jasne :-) Faktycznie, nie miałam czasu prześledzić osiągnięć gończych... Quote
Sabina1 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Zajrzyjcie do galerii Poświaty. Beatka umieściła dużo zdjęć ze Świerklańca. Ale dużo tych ogarów było :multi: , na grupowych zdjęciach widać, że mnóstwo :lol: . Quote
Poświata Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Sabina1']Zajrzyjcie do galerii Poświaty. Beatka umieściła dużo zdjęć ze Świerklańca. Ale dużo tych ogarów było :multi: , na grupowych zdjęciach widać, że mnóstwo :lol: . Dla ułatwienia poszukiwań CZĘŚĆ I i CZĘŚĆ II . Zapraszam. Quote
gayka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Po dzisiejszej wrocławskiej wystawie nie mogę odżałować ze nie pojechalismy do Swierklańca....liczylismy na ogladanie ogarzego bractwa, atu dosłoenie 4 psy....szkoda!! dobrze, ze choc Kalif poznał koleżanke wrocławianke! Quote
samograj Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='gayka']Po dzisiejszej wrocławskiej wystawie nie mogę odżałować ze nie pojechalismy do Swierklańca....liczylismy na ogladanie ogarzego bractwa, atu dosłoenie 4 psy....szkoda!! dobrze, ze choc Kalif poznał koleżanke wrocławianke! Żałuj, żałuj, bo była extra atmosfera i ogarze bractwo w całej swej okazałości , jak z resztą widać na zdjęciach!!! Mam nadzieję, że powtórka będzie w POZNANIU, tylko, że nie będzie tak pięknych widoków:-( BTW HANIU!!! CZY WIESZ COŚ NA TEMAT MOJEGO PROTOKOŁU Z TESTÓW??? JESZCZE NIE DOTARŁ:-( Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja dopiero teraz mam chwilę, żeby spokojnie poczytać o tym, co i gdzie się działo :) Wszystkim gratuluję sukcesów wystawowych i zazdroszczę miłych spotkań :) Chciałam jednak odnieść się do kwestii reklamy: [quote name='zpr']Chciałam sprostować info zamieszczone w katalogu klubówki, otóż błąd nie wyniknął z winy hodowców, Ja robiłam reklamę i jeśli już to proszę mieć pretensje do mnie, to moje przeoczenie! Fakt nie sprawdzałam ilości wyhodowanych championów z certyfikatami użytkowości w innych hodowlach, wydawało mi się, że "kłusaki" wiodą prym w tej materii, jeśli nie przepraszam poszkodowaną. zpr słowo "przepraszam" byłoby odpowiednie, gdybyś rzuciła taką informację gdzieś ot, tak, w rozmowie. Na miejscu hodowcy, który ma najwięcej wyhodowanych championów z certyfikatami poszłabym do sądu! Z tego, co pamiętam, podawanie nieprawdziwych informacji w reklamie podpada pod paragraf. A dla mnie osobiście - podawanie informacji niezgodnej z prawdą, do tego tak łatwej do weryfikacji jest nieodpowiedzialnością i rażącą mnie potwornie niefrasobliwością, brakiem szacunku do innych hodowców. Pozdrawiam Marysia i Una PS Z tego co się orientuję, hodowlą, która ma najwięcej wyhodowanych championów z certyfikatami użytkowości jest "Goniec Pomorski" (nie znam osobiście tego hodowcy) - i ma ich jakieś 10 razy więcej niż "Kłusująca Sfora" - ale jeśli się mylę, proszę wyprowadzić mnie z błędu. Quote
Recommended Posts