KUMPELka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Sabina1']Jedna rzecz mnie nurtuje i stanowi szczeline w tłumaczeniu Dogaji :lol: . Jeśli Gaja i Kumpel to rodzeństwo, czemu imiona na inne litery? Czy to rodzeństwo różniące się wiekim, czy np. tatusiami? Sabinko1 - Gaja i Kumpel to rodzeństwo bo po tych samych rodzicach ale z innego miotu. Juta jest starsza o jedną cieczkę :cool3: Więc jest to starsza siostra Kumpla :multi: :loveu: Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Kochani moi, tak bardzo się cieszę, że moglismy się poznać ;) ( tzn w realu :lol: ) i tak było mi bardzo miło być wczoraj wsród Was i ślicznych i wspaniałych ogarów :loveu: Gratuluję i jestem dumna z tego, że tak pięknie się ogary zaprezentowały i wszystkie zaliczyły i przegląd i testy. BRAWO :loveu: Dzięki za fotki, pooglądałam z wielką frajdą :multi: Samograj: jakoś tak to ,,kiepsko wyszło" z papierami Żmiłki, nie wiem czemu bo wszyscy i przeglądy i testy mamy a jakoś tak na Ciebie ,,padło" :shake: naprawdę bardzo współczuję kłopotu, ale przecież Twoja sunia pięknie wszystko zaliczyła, więc nie powinnaś mieć problemu z odtworzeniem jej dokumentów (taką mam nadzieję). Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Hania']Owszem - wypadła całkiem dobrze. Szkoda tylko, że tak wygląda jej reklama w katalogu wystawy klubowej. Jest mi bardzo smutno od rana, ponieważ zawsze miałam hodowców Opusa za uczciwych ludzi a uważam, że umieszczanie nieprawdziwych tekstów w reklamach - których nikt nie weryfikuje jest chytem "poniżej pasa". [quote name='zpr']Chciałam sprostować info zamieszczone w katalogu klubówki, otóż błąd nie wyniknął z winy hodowców, Ja robiłam reklamę i jeśli już to proszę mieć pretensje do mnie, to moje przeoczenie! Fakt nie sprawdzałam ilości wyhodowanych championów z certyfikatami użytkowości w innych hodowlach, wydawało mi się, że "kłusaki" wiodą prym w tej materii, jeśli nie przepraszam poszkodowaną. No i proszę, jak szybko sie wszystko wyjaśniło, hodowca tu nie zawinił, to tylko przeoczenie, a nie "chwyt poniżej pasa". Każdemu sie może zdarzyć o czymś zapomniec, coś pominąć:razz: :mad: A przecież generalnie nie liczy sie ilość tylko jakość, więc po co sie targować kto ma więcej. Najważniejsze jest to, że przeciez macie wspólny cel i wszystkie championy, obojetne czy są cudze czy wlasne (zwlaszcza w przypadku polskich ras, a gończych szczególnie) są powodem do dumy!!!:terazpol: :laola: Quote
zpr Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 samograj napisał(a):No i proszę, jak szybko sie wszystko wyjaśniło, hodowca tu nie zawinił, to tylko przeoczenie, a nie "chwyt poniżej pasa". Każdemu sie może zdarzyć o czymś zapomniec, coś pominąć:razz: :mad: A przecież generalnie nie liczy sie ilość tylko jakość, więc po co sie targować kto ma więcej. Najważniejsze jest to, że przeciez macie wspólny cel i wszystkie championy, obojetne czy są cudze czy wlasne (zwlaszcza w przypadku polskich ras, a gończych szczególnie) są powodem do dumy!!!:terazpol: :laola: Tak to prawda, jeszcze raz przepraszam tych co zostali urażeni, nie miałam nic złego na myśli, niech zapanuje pokój!!! :lol: Quote
musia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Monika - czy doszło do ciebie jakieś maile?? Quote
zpr Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 musia napisał(a):Monika - czy doszło do ciebie jakieś maile?? Andrzeja jeden z zapytaniem jakich wielkości fotki ma mi wysłać, nic więcej. :placz: Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Zapodziały nam się jeszcze dwie fotki ze Świerklańca: 1.BOGDANKA - ROTTI Poszły w Las 2. HARMONIA z Południowej Kniei Quote
zpr Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='samograj']Zapodziały nam się jeszcze dwie fotki ze Świerklańca: 1.BOGDANKA - ROTTI Poszły w Las 2. HARMONIA z Południowej Kniei Czekam na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A to mój nowy ogarzy bannerek ;) :razz: Suki klasa otwarta (niestety zwycięzcę przysłoniła czarna chmura:cool3: :razz: ;) ) Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 A ja nie mogąc znieść porażki postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce:megagrin: :megagrin: :megagrin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Zaraz potem wyglądało to tak: G R A T U L A C J E !!! Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 zpr napisał(a):Czekam na fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz dawno wysłane!!!!!!! Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='samograj']A to mój nowy ogarzy bannerek ;) :razz: Suki klasa otwarta (niestety zwycięzcę przysłoniła czarna chmura:cool3: :razz: ;) ) Ale i tak po kapelusiku wiadomo kto zacz :evil_lol: Ale piękny...sznur...wyjątkowo wspaniałych ogarzych kobitek :multi: Dzięki Samograj, a nie ,,zapodziało" Ci się więcej foteczek może? Okazało się, że te zapodziane to bardzo dla mnie istotne...:razz: Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 bea100 napisał(a):Ale i tak po kapelusiku wiadomo kto zacz :evil_lol: Ale piękny...sznur...wyjątkowo wspaniałych ogarzych kobitek :multi: Dzięki Samograj, a nie ,,zapodziało" Ci się więcej foteczek może? Okazało się, że te zapodziane to bardzo dla mnie istotne...:razz: Nie wykluczone,że coś jeszcze znajdę,ale chwilowo musze odstąpić komputer dzieciom:placz: :placz: :placz: Quote
zpr Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='samograj']A ja nie mogąc znieść porażki postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce:megagrin: :megagrin: :megagrin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobre to!!! Na prawde dobre!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
mmbbaj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='samograj']A ja nie mogąc znieść porażki postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce:megagrin: :megagrin: :megagrin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: oj Samograjko pękłam ze śmiechu :lol: , a jaką Hardy ma minę :evil_lol: Ja również gratuluję serdecznie wszystkim, którzy byli wczoraj w Świerklańcu, i tym z sukcesami i tym bez! Pamiętajmy, że i tak naszym największym sukcesem jest to, że w naszych domach mamy te cudowne psy i one nas kochają :loveu: A na wystawach bywa różnie raz wrócimy zadowoleni, a raz ...troszkę mniej, ale zawsze z tymi samymi kochanymi przyjaciółmi na czterech łapkach, i dla każdego z nas, ten nasz jest najpiękniejszy! I niech tak zostanie :multi: Harmonia z Południowej Kniei:klacz: Błoga-Rotti Poszły w Las :klacz: Quote
dogaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='samograj'] JUTA z Beskidzkich Wysp - dosk TO ZDJECIE DLA WYEKSPONOWANIA ŁABĘDZIEJ SZYI i DRUGIE LEPSZEJ JAKOSCI Samograjko, kochana, jak to miło, że wciąż widzisz w mojej suni łabędzia... :hand: [quote name='samograj'] KUMPELko, Dogaja za bardzo się tłumaczy. Jorge30:rozmawialiście?... Wiesz, wtedy mąż Dogaji spał w namiocie, a ty zajęta byłaś GABI!!! Mam nadzieje,ze macie poczucie humoru Samograjko, przebrzydła, a co to za insynuacje? A nawiasem mówiąc, skąd wiesz, że mój mąż spał w tym czasie w namiocie, skoro się w nim zasznurował?:cooldevi: [quote name='KUMPELka']Sabinko1 - Gaja i Kumpel to rodzeństwo bo po tych samych rodzicach ale z innego miotu. Juta jest starsza o jedną cieczkę :cool3: Więc jest to starsza siostra Kumpla :multi: :loveu: Ostatnia kropka nad "i" dla Sabinki: żeby Ci się całkiem nie pomieszało - Gaja i Juta to ten sam pies. Wzięłam ją od hodowcy, kiedy była już roczną pannicą i z nowym życiem dałam nowe imię - Gaja. Młodszy Kumpel ma oboje tych samych rodziców, co moja jedynaczka. Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jakie piękne jest to zdjęcie!!! ...i pozujące do niego kobitki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='dogaja']Samograjko, kochana,... Samograjko, przebrzydła, a co to za insynuacje? A nawiasem mówiąc, skąd wiesz, że mój mąż spał w tym czasie w namiocie, skoro się w nim zasznurował?:cooldevi: LA DONNA E MOBILE - RAZ KOCHANA, RAZ PRZEBRZYDŁA, A KTO MI WSKAZAŁ NAMIOT MĘŻA I POWIEDZIAŁ,ŻE TAM ŚPI???:mad: :mad: :mad: WCALE NIE BYŁ ZASZNUROWANY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dogaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Skąd takie ożywienie, skąd? Wiecie, co przyniósł stary Rożkowy (sorry, Stary)? PIWO!!! Czyli to, co psy lubią najbardziej... A kto jest najbliżej żłoba (chyba żłopa)? Oczywiście Gaja Wiecznie Nienażarta! Obok Rozio i... ? Czy to Harmoszka? Gaja, wyposzczona, z powodu podróży, zamiast iść ze swoją panią na ringu, jak po sznurku, wyjadała pozostawione w trawie przez beztroskich poprzedników, smaczne kąski. A ja, naiwna, myślałam, że akurat prezentacja na ringóweczce to nasza najmocniejsza strona... Nie doceniłam zewu natury. Ku żarciu. O, tutaj, na przykład, imprezka w toku, gratulacje, a Gaja oczywiście... żeruje! Quote
dogaja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='samograj']LA DONNA E MOBILE - RAZ KOCHANA, RAZ PRZEBRZYDŁA, A KTO MI WSKAZAŁ NAMIOT MĘŻA I POWIEDZIAŁ,ŻE TAM ŚPI???:mad: :mad: :mad: WCALE NIE BYŁ ZASZNUROWANY:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O kurczę, to kto go rozsznurował??????????????? Quote
samograj Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='mmbbaj'] Ja również gratuluję serdecznie wszystkim, którzy byli wczoraj w Świerklańcu, i tym z sukcesami i tym bez! Pamiętajmy, że i tak naszym największym sukcesem jest to, że w naszych domach mamy te cudowne psy i one nas kochają :loveu: A na wystawach bywa różnie raz wrócimy zadowoleni, a raz ...troszkę mniej, ale zawsze z tymi samymi kochanymi przyjaciółmi na czterech łapkach, i dla każdego z nas, ten nasz jest najpiękniejszy! I niech tak zostanie :multi: TRZYMAJMY SIĘ WSZYSCY TEJ ZŁOTEJ MYŚLI MAŁGOSI!! Ja już kończę na dziś, trzymajcie się tego wspaniałego podsumowania stosunku do naszych ogarków !!! Quote
kasiawro Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='musia']Anka, nie denerwuj się Jeśli dobrze zrozumiałam nie otrzymałaś protokołu. Ale on chyba jest fizycznie. Upomnisz się to ci prześla. Ja też czekałam na ksero przegladu i w końcu bym go przegapiła , gdyby nie... dobra dusza (Dalibóg, nie pamietam kto zacz) - do rak mi wcisnęła. Musiu nie chwaląc się jam ci to wzieła. Wszyscy byliśmy tacy zakręceni, nie dziwię się że nie pamiętasz. Quote
bea100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='dogaja'] Skąd takie ożywienie, skąd? Wiecie, co przyniósł stary Rożkowy (sorry, Stary)? PIWO!!! Czyli to, co psy lubią najbardziej... A kto jest najbliżej żłoba (chyba żłopa)? Oczywiście Gaja Wiecznie Nienażarta! Obok Rozio i... ? Czy to Harmoszka? ... Taaa to Harmocha oczywiście w jasnej obroży :evil_lol: A te smaczki na ringu (jesli to suche było) to akurat Stary Rożkowy (no nie wytrzymam i spytam: a skąd taka ksywka dla najbardziej uroczego z facetów? :evil_lol: ) dawał a Harmonijka nimi gardziła (bo ona wybredna natura czemu przeczy jej niewielka nadwaga:evil_lol: )...no co innego (jak widać na ząłaczonym obrazku...ten szelmowski uśmieszek Mońki)- czyli: ooooooo ...przynieśli nareszcie piffko :razz: Quote
kasiawro Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='musia']A teraz jeszcze trochę prywaty z Chorzowa Fotki Rewii Nadbużańskie Granie - 5 obiecanych z klubówki mam tylko żmiłkę. Ale to już Monika całość prześle. Musiu jednak masz pamięć znakomitą!!! Dzięki. Quote
Recommended Posts