Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

Posted

Chciałabym też podziękować bardzo właścicielom moich dzieciaków-Paulinko i Pawle, Kasiu i Tomku, Matuszu wraz z całą rodziną- to dzięki waszej miłości i staraniom Rewia, Remiz i Rożek tak pięknie wyglądają, wyrosły na wspaniałe ogary i są zadowolone z życia- bardzo Wam za to dziękuję:Rose: :calus:[/quote]

Aga to my dziękujemy Tobie, że o nas pamiętałaś, kiedy dla Rewi szukałaś domu.:iloveyou:

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, mam nadzieję, że nie weźmiesz mi za złe tej przeróbki? :cool3: Ogromnie spodobało mi się to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Gosiu, wcale sie nie obrażam bo zdjęcie podrasowałaś świetnie :multi:
Tak wogóle to przepraszam za raczej monotematyczne zdjęcia i z jednej perspektywy ale...z dwójką dzieciaków na kolanach - było ciężko robić jakieś wystrzałowe fotki :eviltong:

Posted

[quote name='Hania'] Młody sprawował się super. Leżenie na łóżku i przytulanie się do chorych bardzo mu się podobało.
Haniu - jak znajdujesz czas na to wszystko :crazyeye:
A serducho to masz...wielgachne
Robisz tyle dobrego, że ...poprostu brak słów Prawdziwa Samarytanka
Niech Ci się w życiu szczęści

Posted

dogaja napisał(a):
No, Rewia, którą trzyma Kasia, jest napewno rożkową siostrą, więc córką Sówki i Tanga.

A ja obstawiam, że Kasia trzyma Sówkę a to konkurencja najlepszy reproduktor - dzieci Dusiołka.

Posted

[quote name='mmbbaj']Aniu, bardzo cię przepraszam, ale właśnie są jakieś problemy z wpisami :diabloti: Już było poprawiane i z marnym skutkiem! Ja się na tym wogóle nie znam :shake: , ale bardzo mi miło, że byłaś i , że takie miłe rzeczy chciałaś napisać, też mi żal , że nie mogę sama przeczytać :placz: Ale zapraszam cię do galerii Bajana na dogo, w dziale Galeria - "Bajan i...my" :lol:
Małgosiu, czy nie mogłabyś sobie zrobić bannerka z odsyłaczem do Twojej Galerii na DOGO, łatwiej byłoby ją odnaleźć i pooglądać piękności!!!
JEŚLI PODASZ MI ADRES PIERWSZEJ STRONY TO POSTARAM SIĘ ZAŁATWIĆ ODSYŁACZ NA BANNERKU:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='mmbbaj']Samograjko, czy ty widzisz jak ja się starałam? :evil_lol:

a to efekt starań :cool3:

No piękny efekt twoich wysiłków. Dziękuję:loveu: . Fajnie to wyszło :loveu:
A ta przeróbka super , rewelacja:multi: :multi: :multi: Skąd u Ciebie takie talenta, bo o malarstwie już wiem????

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, mam nadzieję, że nie weźmiesz mi za złe tej przeróbki? :cool3: Ogromnie spodobało mi się to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Faktycznie jest przepiękne!!! :crazyeye:

Posted

Witam!!
Za zamieszanie z opisem przepraszam - ale obróbka, "wciskanie do dziupli", podlinkowanie itp itd...takiej skromnej ;) ilości zdjec spowodowało u mnie oczopląs (drugi raz - pierwszy raz w niedziele na żywo już sie gubiłem kto jest kto, jaki pies, sunia skąd dokąd dlaczego....) i zagubienie. Więc prosze o wyrozumiałość i o ile to mozliwe właścicieli o zgłaszanie roszczeń do swojej własności i poprawienia opisu ;)
Jesli chodzi o zdjecie trzech panów "O" - Madzia zrobiła je piękne podobnie jak portrecik Arii - ma dziewczyna oko i rekę. Ale podrasowanie tychze panów dało efekt zachwycający. Aż się niesmiało spytam czy....moge tą przeróbkę wykorzystać na stronie Kumplowej??
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='KUMPELka']Dzieci Tanga

...
Oooo...ale ktoś mnie złapał...się uśmiechnęłam od ucha do ucha w tym miejscu (dla tych słabiej zorientowanych to ja tylko pomagałam Aneek i przez sekundkę wystawiałam Jaśminka-synka Tanga w konkurencji Najlepszy Reproduktor...i to nie jest Harmonia :evil_lol: )

Posted

jorge30 napisał(a):
Ale podrasowanie tychze panów dało efekt zachwycający. Aż się niesmiało spytam czy....moge tą przeróbkę wykorzystać na stronie Kumplowej??

Ależ drogi jorge, zdjęcie jest wasze :lol: Nie roszczę sobie żadnych praw do niego nawet po podrasowaniu ;)

Posted

A MNIEPRZYPADŁY DO GUSTU OWE PARY:

Nad czym Pan tak duma???

Przymkniete oczy u obu pań i ta dłoń .... ile w tym czułości!!!

i jeszcze para z innej beczki (miłość do grzywek)!!!

Posted

[quote name='Ania W']Myślę, że przyznacie mi rację że Miss Foto Świerklańca 2006 zostaje Jola z Błogą

O tak! Z całą pewnością :lol:

minuta dla fotoreporterów :evil_lol:

Posted

"mmbaj" napisał(a):
Ależ drogi jorge, zdjęcie jest wasze :lol: Nie roszczę sobie żadnych praw do niego nawet po podrasowaniu ;-)

Niom, to sie w takim razie bardzo cieszę i jeszcze raz dziękuję.
Swoją drogą, my powolutku uruchamiamy na nowo naszą stronkę ;)
jeszcze musze "podpiąc" galerie, księge gości, bardzo wazny dzial który powstanie jak najszybciej "wystawy i konkursy" no i działy "o nas" i "o Kumplu". Reszta już działa.
Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-)
Pozdrawiam

PS. Czy ma moze ktoś zdjęcie naszego..."krawata"??

Posted

Na ringu można :
Poopalać się ;-) Modra ze swoją panią

próbować latać (nie wiem co to za maluch się tak rozpędził, że prawie odrewał się od ziemi razem ze swoim panem :-)

Posted

[quote name='jorge30']Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-)
Pozdrawiam
[quote]
BARDZO PRZYDATNE I PIĘKNA WWW !!!!
KIEDY JA SIĘ SWOJEJ DOROBIĘ??? EEEECCCCHHHH!!!! DUŻO PRACY,ŻEBY SIĘ PRZYGOTOWAĆ DO TAKIEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA< A PRZYDAŁABY SIE ZE WZGL> NA PLANOWANE SCZENIAKI:loveu: :loveu: :loveu: