kasiawro Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Chciałabym też podziękować bardzo właścicielom moich dzieciaków-Paulinko i Pawle, Kasiu i Tomku, Matuszu wraz z całą rodziną- to dzięki waszej miłości i staraniom Rewia, Remiz i Rożek tak pięknie wyglądają, wyrosły na wspaniałe ogary i są zadowolone z życia- bardzo Wam za to dziękuję:Rose: :calus:[/quote] Aga to my dziękujemy Tobie, że o nas pamiętałaś, kiedy dla Rewi szukałaś domu.:iloveyou: Quote
KUMPELka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda, mam nadzieję, że nie weźmiesz mi za złe tej przeróbki? :cool3: Ogromnie spodobało mi się to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Gosiu, wcale sie nie obrażam bo zdjęcie podrasowałaś świetnie :multi: Tak wogóle to przepraszam za raczej monotematyczne zdjęcia i z jednej perspektywy ale...z dwójką dzieciaków na kolanach - było ciężko robić jakieś wystrzałowe fotki :eviltong: Quote
KUMPELka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Hania'] Młody sprawował się super. Leżenie na łóżku i przytulanie się do chorych bardzo mu się podobało. Haniu - jak znajdujesz czas na to wszystko :crazyeye: A serducho to masz...wielgachne Robisz tyle dobrego, że ...poprostu brak słów Prawdziwa Samarytanka Niech Ci się w życiu szczęści Quote
Hania Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dogaja napisał(a):No, Rewia, którą trzyma Kasia, jest napewno rożkową siostrą, więc córką Sówki i Tanga. A ja obstawiam, że Kasia trzyma Sówkę a to konkurencja najlepszy reproduktor - dzieci Dusiołka. Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu, bardzo cię przepraszam, ale właśnie są jakieś problemy z wpisami :diabloti: Już było poprawiane i z marnym skutkiem! Ja się na tym wogóle nie znam :shake: , ale bardzo mi miło, że byłaś i , że takie miłe rzeczy chciałaś napisać, też mi żal , że nie mogę sama przeczytać :placz: Ale zapraszam cię do galerii Bajana na dogo, w dziale Galeria - "Bajan i...my" :lol: Małgosiu, czy nie mogłabyś sobie zrobić bannerka z odsyłaczem do Twojej Galerii na DOGO, łatwiej byłoby ją odnaleźć i pooglądać piękności!!! JEŚLI PODASZ MI ADRES PIERWSZEJ STRONY TO POSTARAM SIĘ ZAŁATWIĆ ODSYŁACZ NA BANNERKU:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='mmbbaj']Samograjko, czy ty widzisz jak ja się starałam? :evil_lol: a to efekt starań :cool3: No piękny efekt twoich wysiłków. Dziękuję:loveu: . Fajnie to wyszło :loveu: A ta przeróbka super , rewelacja:multi: :multi: :multi: Skąd u Ciebie takie talenta, bo o malarstwie już wiem???? Quote
zpr Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda, mam nadzieję, że nie weźmiesz mi za złe tej przeróbki? :cool3: Ogromnie spodobało mi się to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Faktycznie jest przepiękne!!! :crazyeye: Quote
jorge30 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witam!! Za zamieszanie z opisem przepraszam - ale obróbka, "wciskanie do dziupli", podlinkowanie itp itd...takiej skromnej ;) ilości zdjec spowodowało u mnie oczopląs (drugi raz - pierwszy raz w niedziele na żywo już sie gubiłem kto jest kto, jaki pies, sunia skąd dokąd dlaczego....) i zagubienie. Więc prosze o wyrozumiałość i o ile to mozliwe właścicieli o zgłaszanie roszczeń do swojej własności i poprawienia opisu ;) Jesli chodzi o zdjecie trzech panów "O" - Madzia zrobiła je piękne podobnie jak portrecik Arii - ma dziewczyna oko i rekę. Ale podrasowanie tychze panów dało efekt zachwycający. Aż się niesmiało spytam czy....moge tą przeróbkę wykorzystać na stronie Kumplowej?? Pozdrawiam. Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ci o których zapomniałam wczoraj Jaśmin Hultaj Suki klasa pośrednia Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Myślę, że przyznacie mi rację że Miss Foto Świerklańca 2006 zostaje Jola z Błogą Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ale były też inne piękne pary :-) dogaja i gaja mmbaj z z Bajanem Paulina i Rożek Quote
puz Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='samograj'] A ten pysio to PUZON??? tak to Puzonik Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To ja dorzucam Puzona pilnującego swojej pani Quote
bea100 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='KUMPELka']Dzieci Tanga ... Oooo...ale ktoś mnie złapał...się uśmiechnęłam od ucha do ucha w tym miejscu (dla tych słabiej zorientowanych to ja tylko pomagałam Aneek i przez sekundkę wystawiałam Jaśminka-synka Tanga w konkurencji Najlepszy Reproduktor...i to nie jest Harmonia :evil_lol: ) Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 jorge30 napisał(a): Ale podrasowanie tychze panów dało efekt zachwycający. Aż się niesmiało spytam czy....moge tą przeróbkę wykorzystać na stronie Kumplowej?? Ależ drogi jorge, zdjęcie jest wasze :lol: Nie roszczę sobie żadnych praw do niego nawet po podrasowaniu ;) Quote
dogaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ania W']Ale były też inne piękne pary :-) Paulina i Rożek To ja mam lepsze zdjęcie Pauliny i Rożka: :siara: Quote
dogaja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 O i mam jeszcze bardzo twarzowe zdjęcie Błogiej ze swoją panią: :vamp: Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 A MNIEPRZYPADŁY DO GUSTU OWE PARY: Nad czym Pan tak duma??? Przymkniete oczy u obu pań i ta dłoń .... ile w tym czułości!!! i jeszcze para z innej beczki (miłość do grzywek)!!! Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 I jeszcze radość DOGAJI z pomyślnie zakończonego testu!!!:multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Ania W']Myślę, że przyznacie mi rację że Miss Foto Świerklańca 2006 zostaje Jola z Błogą O tak! Z całą pewnością :lol: minuta dla fotoreporterów :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Najlepsza hodowla suki, pośrednia uśmiech proszę :lol: Harmonia z Pawłem :multi: imponująca stawka! :klacz: Suki , otwarta Bajan i jego pan Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Ten bannerek odsyła to Twojej galerii na dogo, wklej sobie do podpisu!!!! Kliknij na niego i sprawdź!!!! Quote
jorge30 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 "mmbaj" napisał(a):Ależ drogi jorge, zdjęcie jest wasze :lol: Nie roszczę sobie żadnych praw do niego nawet po podrasowaniu ;-) Niom, to sie w takim razie bardzo cieszę i jeszcze raz dziękuję. Swoją drogą, my powolutku uruchamiamy na nowo naszą stronkę ;) jeszcze musze "podpiąc" galerie, księge gości, bardzo wazny dzial który powstanie jak najszybciej "wystawy i konkursy" no i działy "o nas" i "o Kumplu". Reszta już działa. Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-) Pozdrawiam PS. Czy ma moze ktoś zdjęcie naszego..."krawata"?? Quote
Ania W Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Na ringu można : Poopalać się ;-) Modra ze swoją panią próbować latać (nie wiem co to za maluch się tak rozpędził, że prawie odrewał się od ziemi razem ze swoim panem :-) Quote
samograj Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='jorge30']Samograjko - posłałem info na PW. Mam nadzieje ze przydatne ;-) Pozdrawiam [quote] BARDZO PRZYDATNE I PIĘKNA WWW !!!! KIEDY JA SIĘ SWOJEJ DOROBIĘ??? EEEECCCCHHHH!!!! DUŻO PRACY,ŻEBY SIĘ PRZYGOTOWAĆ DO TAKIEGO PRZEDSIĘWZIĘCIA< A PRZYDAŁABY SIE ZE WZGL> NA PLANOWANE SCZENIAKI:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts