Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

Posted

Ania W napisał(a):

Nie wiem czy mam Drago...

Ja mam Drago z finałów baby. Ale wkleję wieczorem, albo jutro, bo zaraz zabieram Amona i jedziemy na dogoterapię do hospicjum.

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hania napisał(a):
Ja mam Drago z finałów baby. Ale wkleję wieczorem, albo jutro, bo zaraz zabieram Amona i jedziemy na dogoterapię do hospicjum.

Ja też mam Drago ale też wieczorem wkleję.
Haniu , Amon - cóż to za pies ?? bo trochę się pogubiłam :roll:

Posted

Uffff........
Jak to bywa po udanej misji troche mnie nie było - agencja szukała - snuto różne domysły :evil_lol: o romansach itp itd.....
Szefowa trzyma rekę na pulsie :diabloti:
Żarty żartami ale tu trza troche powagi.
Wspaniała atmosfera i dla mnie to było najwaniejsze - że tam coś ktos się pomylił, przeoczył, zapomniał - może to i ważne - ale nie mylą sie Ci co nic nie robią ... każdy bład napewno zostanie naprawiony - z drugiej strony przy takiej imprezie trudno jest się nie pomylić.
Cieszę się niezmiernie, że mogłem poznać Dogajke- właścicielkę Gaji - siostry Kumpla, cieszę sieze mogłem poznać tak wiele osób na żywo, cieszę siez zamienionych pięciu słów z p. Żelechowskim, cieszę się, że nadal mam nad czym pracować z Kumplem :cool3: cieszę się że przeszliśmy z doskonałym opisem przegląd i testy. Żal tylko, że nie zjawiła się druga siostra Kumpla - byśmy mogli stanąc do konkursu hodowlanego ale przedewszystkim by się poznać :placz:
No i najważniejsze - gratuluję wszystkim i tym którzy na tarczy i tym którzy z tarczą, a przedewszystkim HARDEMU!! - synowi Tanga i...JUKI (jak dobrze pamiętam) Galicyjska Sfora - że mogliśmy z "kuzynem" konkurować no i że nasz bezpośredni konkurent tak daleko zawędrował :multi:
Zdjęcia będą dziś wieczorem.

Posted

A to Hultaj, który przytroczony do korkociągu, przybierał różne dziwne pozy i wdzięczył sie do obiektywu:loveu: :loveu: :loveu:

Ale mam piękne ząbki!!!
A tak BTW jeszcze raz DZIĘKUJĘ za zaoferowanie bezinteresownej pomocy!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
To mój Bajan podrywacz :evil_lol:

KASIA mi podpowiadała, że to on, ale wolałam zapytać.
MAŁGOSIU,czemu nie mogę sie wpisać do księgi gości na waszej stronie???
Tyle tekstu napisałam, same superlatywy,a tu masz... nie ma wpisu:shake:

Posted

Towarzystwo ogarowe:

Pośrodku ogórków stała sobie jedna mała ona - Rosa

Na pierwszym planie Kumpel i Harmonia

Harmonia i Żmiłka wraz z Kumplem

Kumpel nie chce widzieć jak Harmonia "czaruje" jego pana

Rodzeństwo: Gaja i Kumpel

Żmiłka i Rożek

Posted

Rożek i Żmiłka w rękach młodej ale profesionalnej Handlerki - Gosi

Żmiłka, Kumpel i "Pani Jesień"

Rosa

Poświata

Hardy po raz pierwszy....

...Hardy po raz drugi...

...Hardy po raz trzeci!!

Posted

[quote name='KUMPELka']
Troszkę gończych, ale...nie rozpoznajemy - przepraszamy :-(

To konkurencja Najlepszy Reproduktor Klubu ;) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Ja też mam Drago ale też wieczorem wkleję.
Haniu , Amon - cóż to za pies ?? bo trochę się pogubiłam :roll:

Synek Gawry, który jeszcze przez miesiąc jest u mnie.
Wróciliśmy. Byłam z Amonem i Gawrą. Młody sprawował się super. Leżenie na łóżku i przytulanie się do chorych bardzo mu się podobało.

Posted

Takie swoiste Post Scriptum: może na następną klubówkę weźmiemy do serca dobre wzory?? ;-)

Juz nie opisuję bo mam metlik w głowie.
Myslę, że każdy znajdzie coś dla siebie, mam nadzieję że nikogo nie pomyliłem, nikogo nie uraziłem....ech....miłego ogladania ;)

Posted

samograj napisał(a):

MAŁGOSIU,czemu nie mogę sie wpisać do księgi gości na waszej stronie???
Tyle tekstu napisałam, same superlatywy,a tu masz... nie ma wpisu:shake:

Aniu, bardzo cię przepraszam, ale właśnie są jakieś problemy z wpisami :diabloti: Już było poprawiane i z marnym skutkiem! Ja się na tym wogóle nie znam :shake: , ale bardzo mi miło, że byłaś i , że takie miłe rzeczy chciałaś napisać, też mi żal , że nie mogę sama przeczytać :placz: Ale zapraszam cię do galerii Bajana na dogo, w dziale Galeria - "Bajan i...my" :lol:

Posted

Dla tych, co nie byli i powinni żałować:

Świerklaniec to naprawdę urocze miejsce: piękny stary park, z leśnymi nasadzeniami, fontanny, kamienne mostki, pałacyki (polecam „różę z łososia na placku ziemniacznym, z ananasem, pomarańczmi i sosem chrzanowo-oliwkowym” w pałacowej restauracji)

:gent: :gent:

Trafiła nam się piękna pogoda i mięliśmy okazję zobaczyć prawdziwy KWIAT OGARZEJ SPOŁECZNOSCI

Dla tych, co byli i nie żałują:

To rzeczywiście szczególne uczucie poznać w realu tych wszystkich, z którymi gada się od dawna jedynie przy pomocy klawiatury i ekranu komputera. Że nie wspomnę o tych psich pięknościach, znanych dotąd jedynie ze zdjęć.
Spędziłam z Wami przesympatyczny dzień! :buzi:
Beo, Samograjko, Aniu W, Kasiuwro z mężem, Mmbbajko, Rożkowie, Puz, Haniu, Agago22, Musiu, Kumpelko z Jorge, córeczką i maluszkiem, którego na razie zawsze masz przy sobie oraz Wy, których ników nie pamiętam (chociaż pamiętam sympatyczne buzie) albo rozpoznaję Was „po psach”: było mi bardzo miło poszwędać się między Wami-ogarusoświrusami.

Ale chciałabym także bardzo podziękować organizatorom za bezpretensjonalną, miłą imprezę, którą nam zafundowali.Taka piknikowa atmosfera bardzo mi odpowiada!

:knajpa: :painting: :chaos: :Dog_run: :snipersm: :bigcool:

Cieszę się, że mogłam wreszcie pogadać osobiście z Kubą Żelechowskim, z którym utrzymywałam pozaforumową znajomość. I poznać jego córkę.
Potrafię też docenić trud niezmordowanej Hani, która jedną ręką wystawiała, a drugą już zapisywała różne ważne rzeczy w niezwykle ważnych papierach! Współczuję Ci, kobito, tego zabiegania, bo wiem, co to organizacja dużych imprez. Może więc, następnym razem, kiedy będziesz luźniejsza zobaczę nawet, jak się uśmiechasz...
Nasz pan sędzia też nam się udał – szef Klubu Ogara i Gończego Polskiego Jan Ryk okazał się najsympatyczniejszym sędzią, z jakim się zetknęłm - nienabzdyczony, kompetentny i kontaktowy człowiek. A do tego szybki (Ci, co byli, wiedzą o czym mówię)!

:modla: :modla: :modla:

Następna klóbówka w Książu, a więc w moich stronach!

W imieniu okolicznej ludności – serdecznie zapraszam!!!

Już się cieszymy!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Jejuniu, ile pięknych zdjęć!:loveu: :loveu: :loveu: Oglądam i napatrzeć się nie mogę! Piękne zdjęcia, piękne psiaki i piękna atmosfera- to będzie misię już zawsze kojarzyć z Klubową wystawą w Świerklańcu. Naprawde bardzo się cieszę, że pojechaliśmy mimo takiej odległości- było fantastycznie!!! :klacz: :klacz: :klacz:- to dla organizatorów i pomysłodawców miejsca tegorocznej klubówki- naprawdę strzał w 10-tkę!
Beatko- bardzo dziękuję za miłe słowa, cieszę się bardzo, że moje psiaki fajnie wypadły w konkurencjach hodowlanych- zwłaszcza, że konkurencja była silna co potwierdziły indywidualne sukcesy i Twoich i Kasi dzieciaków- Błoga, Bajanek, Harmoszka, Hultaj- pokazały się wspaniale- zwłaszcza kochana Błogunia, która miała przecież jakże liczną konkurencję!:BIG:
Chciałabym też podziękować bardzo właścicielom moich dzieciaków-Paulinko i Pawle, Kasiu i Tomku, Matuszu wraz z całą rodziną- to dzięki waszej miłości i staraniom Rewia, Remiz i Rożek tak pięknie wyglądają, wyrosły na wspaniałe ogary i są zadowolone z życia- bardzo Wam za to dziękuję:Rose: :calus:

Posted

dogaja :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: , piękne przemówienie i podpisuję się obiema ręcami :lol:

Kumpelko, zdjęcia super! :loveu: choć Bajan po macoszemu :mad:

ja też dorzucam :lol:

Bohun Rotti Poszły w Las

Bohun i Błoga Rotti Poszły w Las z właścicielkami, w środku "babcia ogórkowa" czyli hodowca :bigok: