Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą zadzwoniłam. Kokunia trochę lepiej, obrzęk jeszcze jest, oddycha przez nosek a nie przez pyszczek, w tej chwili śpi normalnie. Dostawała przez calutką kroplówki i leki.
Pytałam o szczepienie pozostałych maluchów - jeżeli są zdrowe to mają być zaszczepione nie czekać.
Cioteczki wczoraj nie pisałam ale chol......y wet skasował za wczorajszy dzień 200 zł.

Posted

[quote name='KateBono']Przed chwilą zadzwoniłam. Kokunia trochę lepiej, obrzęk jeszcze jest, oddycha przez nosek a nie przez pyszczek, w tej chwili śpi normalnie. Dostawała przez calutką kroplówki i leki.
Pytałam o szczepienie pozostałych maluchów - jeżeli są zdrowe to mają być zaszczepione nie czekać.
Cioteczki wczoraj nie pisałam ale chol......y wet skasował za wczorajszy dzień 200 zł.[/QUOTE]

dobrze że z malutką lepiej ... niech zdrowieje rybeńka szybko

a doktorek to dał z siebie wszystko ... masakryczna kwota, bezduszni ludzie

Posted

Maluda czuje się lepiej, obrzęk schodzi, ma apetyt i pije , nawet pani doktor powiedziała,ze szczeka na nich:lol:. Będzie musiała zostać przez weekend na obserwacji.
Jadę jeszcze dzisiaj z trójką pozostałych na szczepienia ( pan doktor da częściowo na kredyt szczepionki, zapłacę jak będą jakieś pieniążki na koncie )
Przyszła wpłata od What May NN - 50 zł. i od Angel - 25 zł. Dziękujemy!:Rose::Rose::Rose: