Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny pozostała mi tylko modlitwa:placz::placz::placz: Kokunia została w klinice, prawdopodobnie coś połknęła jest bardzo źle:-(:-(:-(, ma silny obrzęk krtani wsadziłi ją do tunelu tlenowego czekam..............

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Dziewczyny pozostała mi tylko modlitwa:placz::placz::placz: Kokunia została w klinice, prawdopodobnie coś połknęła jest bardzo źle:-(:-(:-(, ma silny obrzęk krtani wsadziłi ją do tunelu tlenowego czekam..............[/QUOTE]

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
jak to możliwe... ?
biedna Koka..

...trzymaj sie mała !:placz::placz:

Posted

Dziewczyny ja już nic nie rozumiem. Był telefon z kliniki mała wg weta jeszcze się trzyma. Podali narkozę , zaintubowali i sprawdzili jeszcze raz rtg - nie znaleźli żadnego ciała obcego, sprawdzali wziernikiem w gardle w tchawicy i nawet w żołądku nic ciała obcego czyste ( jak dobrze zrozumiałam ). Teraz teoria weta to uczulił ją silny alergen w wyniku którego doszło do silnego obrzęku, jaki alergen- nie wiedzą, są już nacieki na oskrzelach, dostaje silne leki sterydowe. Mam być o 20 u weta i dowiem się więcej. Pytali ratować ( niemądre dla mnie pytanie ) to kazałam robić wszystko żeby ją ratowali.

Posted

Dziewczyny a kiedy maleńka była szczepiona ?? Moze to uczulenie na szczepienie , ostatnio już nie raz wydarzyło się że po szczepieniu psiaki dostawały wstrząsu

Posted

[quote name='ania z poznania']Jeszcze nie były szczepione, bo najpierw była walka z robalami, miały być dzisiaj.[/QUOTE]

aha , czyli fałszywy trop
no to może coś nowego czym była myta podłoga , albo malowane ściany , albo ktoś w sąsiedztwie czymś malował , kleił i opary poszły ??nie wiem , głosno myślę