KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziewczyny pozostała mi tylko modlitwa:placz::placz::placz: Kokunia została w klinice, prawdopodobnie coś połknęła jest bardzo źle:-(:-(:-(, ma silny obrzęk krtani wsadziłi ją do tunelu tlenowego czekam.............. Quote
Angel Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='KateBono']Dziewczyny pozostała mi tylko modlitwa:placz::placz::placz: Kokunia została w klinice, prawdopodobnie coś połknęła jest bardzo źle:-(:-(:-(, ma silny obrzęk krtani wsadziłi ją do tunelu tlenowego czekam..............[/QUOTE] :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: jak to możliwe... ? biedna Koka.. ...trzymaj sie mała !:placz::placz: Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 O choleraaaaa :-(:shake::-(!!! Biedna malutka......... A nie mogą jej operować? Quote
KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Czekają aż obrzęk się zmniejszy i wtedy będą operować, boję się że malutka nie przeżyje narkozy:placz::placz::placz: Quote
KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Mam wyrzuty, że nie dopilnowałam nawet nie wiem co to mogło być......... Była ważona dzisiaj - ma 1,6 kg, robione było zdjęcie i "coś" wyszło na nim. Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Kasiu, przeżyje, musimy być dobrej myśli! Koka jest silna, dobrze odżywiona, ma już minimum 8 tygodni. Quote
conceited Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Ojej, szkoda, ze jej wczoraj nie przeswietlili :( Trzymaj sie Kokunia :( Quote
KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziewczyny ja już nic nie rozumiem. Był telefon z kliniki mała wg weta jeszcze się trzyma. Podali narkozę , zaintubowali i sprawdzili jeszcze raz rtg - nie znaleźli żadnego ciała obcego, sprawdzali wziernikiem w gardle w tchawicy i nawet w żołądku nic ciała obcego czyste ( jak dobrze zrozumiałam ). Teraz teoria weta to uczulił ją silny alergen w wyniku którego doszło do silnego obrzęku, jaki alergen- nie wiedzą, są już nacieki na oskrzelach, dostaje silne leki sterydowe. Mam być o 20 u weta i dowiem się więcej. Pytali ratować ( niemądre dla mnie pytanie ) to kazałam robić wszystko żeby ją ratowali. Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No mądre to pytanie nie było :shake:. Ale to rzeczywiście może być reakcja alergiczna, teraz tylko pytanie na co???? Quote
Angel Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 zachowajmy cierpliwość... musi być dobrze ! a jeśli nie.. pfuuu, wypluc te słowo !:-( Quote
conceited Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Trzeba tez zbierac kase, na pewno to wszystko bedzie kosztowac kupe pieniedzy... Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Właśnie! Angel, możesz napisać w tytule, że potrzebna kasa? Ja zaraz poskaczę po wątkach i pożebrzę. Quote
agaga21 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 trzymam kciuki za maleństwo! musi się udać! Quote
Alicja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dziewczyny a kiedy maleńka była szczepiona ?? Moze to uczulenie na szczepienie , ostatnio już nie raz wydarzyło się że po szczepieniu psiaki dostawały wstrząsu Quote
ania z poznania Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Jeszcze nie były szczepione, bo najpierw była walka z robalami, miały być dzisiaj. Quote
Alicja Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='ania z poznania']Jeszcze nie były szczepione, bo najpierw była walka z robalami, miały być dzisiaj.[/QUOTE] aha , czyli fałszywy trop no to może coś nowego czym była myta podłoga , albo malowane ściany , albo ktoś w sąsiedztwie czymś malował , kleił i opary poszły ??nie wiem , głosno myślę Quote
What May NN Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 trzymam mocno kciuki za małą!!! musi być dobrze!!! zaraz wpłacam kilka groszy.. Quote
aniao Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 jejku i mnie tu przywiało w takim smutnym momencie :( trzymam kciuki za maluszki.. Quote
Angel Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 właśnie mama przelała 25 zł z poprzedniego bazarku.. jutro powinno być na koncie. KateBono prosze napisz mi dotychczasowe rozliczenie.. Quote
KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Helga&Ares']czy maleństwo ma kaszel?[/QUOTE] trudno ocenić- mała próbowała kaszleć jakby coś jej przeszkadzało w gardle, dla mnie to był kaszel Quote
KateBono Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Angel dotychczas wydałam 30 zł ( rach. wklejony ), 40 zł 30.01.11 (wpis w książeczce ) i 40 zł. wczoraj ( rach. jest ale nie wklejony ) razem wydałam 110 zł. Quote
Hala Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 A maluchy miały iść dzisiaj do domków... :( Quote
Recommended Posts