Angel Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 KateBono napisał(a):Z maluszkami wszystko ok. Brykają, psocą, pluszaki "zagryzają', apetyt mają. Był jeden tel. ale pani chciała maluszka do dzieci ( czwórka ) , miała suczkę mix Onka ze schroniska i cyt.- zdechła na ropomacicze ( ani słowa o leczeniu i ratowaniu ) i do tego domku żadnej suńki nie oddam. bardzo dobrze :) widac brak sterylki niestety. A ta operacja może nie tylko zapobiec rodzeniu całej masy maluszków bezbronnych, które czesto sa niechciane i trafiaja do schroniska ale także zapobiega tym okropnym choroba . Quote
fanta33 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 mam problem czy ktoś może mi pomóc nieuczciwa moderator Pianka miała masuimi33 odblokowac dzis o 21 masuimi33 nadal jest zablokowana !!!! pomóżcie!!! Quote
masuimi33 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jestem żyje;-) byłam cały czas z Wami kochani;-)))) Quote
ania z poznania Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 A ja będę jutro dziewczynki miziać i miziać i miziać :eviltong::evil_lol: Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Może jak zasną to uda mi się zrobić. Albo filmik nakręcę :) Quote
Angel Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 ania z poznania napisał(a):Może jak zasną to uda mi się zrobić. Albo filmik nakręcę :) super by było :D:D Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Zdjęć brak, bo mój aparat nie nadąża za dziewczynkami, mam trzy smugi :roll:. Ale opowiem Wam wszystko :evil_lol:. Dziewczynki są suuuuuuper! Tydzień temu były chudziutkie, z ogromnymi brzuszkami, z matową sierścią, teraz wyglądają o niebo lepiej, przytyły, brzuszki zdecydowanie zmniejszone, zaczynają dostawać połysk, sierść mają gładką. No i bardzo widać już różnice w charakterze- Koka, największa, jest żywa, ale chyba będzie najłatwiejsza do nauki, Hera, delikatna, nieśmiała, najlepiej czuje się na kolanach, zdominowana przez siostry, jak już za bardzo jej dokuczają to woła o pomoc (i ona najbardziej mnie podbiła, gdybym chciała adoptować z ogłoszenia nie znając ich to pojechałabym po Kokę, jak dla mnie najładniejszą a wyszłabym z Herą). No i Amfa, gangster! Wiecznie w ruchu, najbardziej rozbrykana, warcząca, dominująca, atakująca. Wszystkie trzy słodkie jak cukiereczki :) Quote
Angel Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 mmmm ;) super wieści i opinia o charakterku ! kiedy ruszamy z ogłoszeniami ? Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Myślę, że to KateBono musi zdecydować.... W środę pożyczę klatkę, Hera zamieszka z Sol, bo świetnie się dogadują. Quote
motylek1007 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ania z poznania napisał(a):Zdjęć brak, bo mój aparat nie nadąża za dziewczynkami, mam trzy smugi :roll:. Ale opowiem Wam wszystko :evil_lol:. Dziewczynki są suuuuuuper! Tydzień temu były chudziutkie, z ogromnymi brzuszkami, z matową sierścią, teraz wyglądają o niebo lepiej, przytyły, brzuszki zdecydowanie zmniejszone, zaczynają dostawać połysk, sierść mają gładką. No i bardzo widać już różnice w charakterze- Koka, największa, jest żywa, ale chyba będzie najłatwiejsza do nauki, Hera, delikatna, nieśmiała, najlepiej czuje się na kolanach, zdominowana przez siostry, jak już za bardzo jej dokuczają to woła o pomoc (i ona najbardziej mnie podbiła, gdybym chciała adoptować z ogłoszenia nie znając ich to pojechałabym po Kokę, jak dla mnie najładniejszą a wyszłabym z Herą). No i Amfa, gangster! Wiecznie w ruchu, najbardziej rozbrykana, warcząca, dominująca, atakująca. Wszystkie trzy słodkie jak cukiereczki :) musi byc z nimi ciekawie :) Quote
ania z poznania Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 I to jak :)! Ale jak Hera po zabawie wchodzi mi na kolana, daje buziaka i zasypia to muszę się powstrzymywać, żeby jej nie zabrać ze sobą. Quote
BeaBono Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ania z poznania napisał(a):I to jak :)! Ale jak Hera po zabawie wchodzi mi na kolana, daje buziaka i zasypia to muszę się powstrzymywać, żeby jej nie zabrać ze sobą. Hercia zastosowała powyższą taktykę na Pani, która przyjechała dziś do nas obejrzeć Saurona. Antenki zostaną zaszczepione i być może mała "łamaczka serc" pojedzie wkrótce do swojego domku. Quote
dara9 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ale super wieści :) I zostanie dwukropek ;) Quote
Angel Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 BeaBono napisał(a):Hercia zastosowała powyższą taktykę na Pani, która przyjechała dziś do nas obejrzeć Saurona. Antenki zostaną zaszczepione i być może mała "łamaczka serc" pojedzie wkrótce do swojego domku. hmmm.. a co z Sauronkiem ? ojejj.. a fotki jakieś bd ? Quote
KateBono Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Cioteczki Hera jeszcze do domku nie pojedzie. Ania z poznania jutro pojedzie z nami na wizytę p/adopcyjną.A Sauronek szuka nadal domku. Quote
Angel Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 KateBono napisał(a):Cioteczki Hera jeszcze do domku nie pojedzie. Ania z poznania jutro pojedzie z nami na wizytę p/adopcyjną.A Sauronek szuka nadal domku. ale coś drgneło ? że wizyta ma byc :loveu: Quote
Guest spoon Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 witam :) czekam na info co z herą! :) Quote
Hala Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Brałam udział w bazarku PIROMANKI na Saurona... to było w grudniu. Ponieważ nie otzrymałam (tak jak i inni) wygranych fantów... a Sauron ponoć nie dostał również kasy którą my przelałyśmy... To tylko jak Piromanka odda pieniążki, to szczeniorkom przywiozę ją osobiście. :loveu: Z pewnością na tym skorzystają bo Halcia nie przyjedzie z pustymi ręcami..na pewno jakieś psie ciacha po drodze znajdę! :diabloti: Co na to ciotki KateBono i BeaBono? :cool3: Quote
KateBono Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cioteczko Hala zapraszamy w odwiedziny:lol:. Quote
motylek1007 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 doczekamy sie fotek? bardzo prosimy... Quote
Recommended Posts