Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KateBono napisał(a):
Z maluszkami wszystko ok. Brykają, psocą, pluszaki "zagryzają', apetyt mają.
Był jeden tel. ale pani chciała maluszka do dzieci ( czwórka ) , miała suczkę mix Onka ze schroniska i cyt.- zdechła na ropomacicze ( ani słowa o leczeniu i ratowaniu ) i do tego domku żadnej suńki nie oddam.

bardzo dobrze :) widac brak sterylki niestety. A ta operacja może nie tylko zapobiec rodzeniu całej masy maluszków bezbronnych, które czesto sa niechciane i trafiaja do schroniska ale także zapobiega tym okropnym choroba .

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć brak, bo mój aparat nie nadąża za dziewczynkami, mam trzy smugi :roll:. Ale opowiem Wam wszystko :evil_lol:. Dziewczynki są suuuuuuper! Tydzień temu były chudziutkie, z ogromnymi brzuszkami, z matową sierścią, teraz wyglądają o niebo lepiej, przytyły, brzuszki zdecydowanie zmniejszone, zaczynają dostawać połysk, sierść mają gładką. No i bardzo widać już różnice w charakterze- Koka, największa, jest żywa, ale chyba będzie najłatwiejsza do nauki, Hera, delikatna, nieśmiała, najlepiej czuje się na kolanach, zdominowana przez siostry, jak już za bardzo jej dokuczają to woła o pomoc (i ona najbardziej mnie podbiła, gdybym chciała adoptować z ogłoszenia nie znając ich to pojechałabym po Kokę, jak dla mnie najładniejszą a wyszłabym z Herą). No i Amfa, gangster! Wiecznie w ruchu, najbardziej rozbrykana, warcząca, dominująca, atakująca. Wszystkie trzy słodkie jak cukiereczki :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Zdjęć brak, bo mój aparat nie nadąża za dziewczynkami, mam trzy smugi :roll:. Ale opowiem Wam wszystko :evil_lol:. Dziewczynki są suuuuuuper! Tydzień temu były chudziutkie, z ogromnymi brzuszkami, z matową sierścią, teraz wyglądają o niebo lepiej, przytyły, brzuszki zdecydowanie zmniejszone, zaczynają dostawać połysk, sierść mają gładką. No i bardzo widać już różnice w charakterze- Koka, największa, jest żywa, ale chyba będzie najłatwiejsza do nauki, Hera, delikatna, nieśmiała, najlepiej czuje się na kolanach, zdominowana przez siostry, jak już za bardzo jej dokuczają to woła o pomoc (i ona najbardziej mnie podbiła, gdybym chciała adoptować z ogłoszenia nie znając ich to pojechałabym po Kokę, jak dla mnie najładniejszą a wyszłabym z Herą). No i Amfa, gangster! Wiecznie w ruchu, najbardziej rozbrykana, warcząca, dominująca, atakująca. Wszystkie trzy słodkie jak cukiereczki :)

musi byc z nimi ciekawie :)

Posted

ania z poznania napisał(a):
I to jak :)! Ale jak Hera po zabawie wchodzi mi na kolana, daje buziaka i zasypia to muszę się powstrzymywać, żeby jej nie zabrać ze sobą.

Hercia zastosowała powyższą taktykę na Pani, która przyjechała dziś do nas obejrzeć Saurona. Antenki zostaną zaszczepione i być może mała "łamaczka serc" pojedzie wkrótce do swojego domku.

Posted

BeaBono napisał(a):
Hercia zastosowała powyższą taktykę na Pani, która przyjechała dziś do nas obejrzeć Saurona. Antenki zostaną zaszczepione i być może mała "łamaczka serc" pojedzie wkrótce do swojego domku.

hmmm.. a co z Sauronkiem ? ojejj.. a fotki jakieś bd ?

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki Hera jeszcze do domku nie pojedzie. Ania z poznania jutro pojedzie z nami na wizytę p/adopcyjną.A Sauronek szuka nadal domku.

ale coś drgneło ? że wizyta ma byc :loveu:

Posted

Brałam udział w bazarku PIROMANKI na Saurona... to było w grudniu. Ponieważ nie otzrymałam (tak jak i inni) wygranych fantów... a Sauron ponoć nie dostał również kasy którą my przelałyśmy... To tylko jak Piromanka odda pieniążki, to szczeniorkom przywiozę ją osobiście. :loveu:
Z pewnością na tym skorzystają bo Halcia nie przyjedzie z pustymi ręcami..na pewno jakieś psie ciacha po drodze znajdę! :diabloti:
Co na to ciotki KateBono i BeaBono? :cool3: