Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurka, to nie wiem czy jechać, bo nie mam gdzie spac (marmara19 raczej nie jedzie):placz::placz::placz:
Przygarnie mnie ktos do namiotu z Bigoskiem?:cool1:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigos napisał(a):
Kurka, to nie wiem czy jechać, bo nie mam gdzie spac (marmara19 raczej nie jedzie):placz::placz::placz:
Przygarnie mnie ktos do namiotu z Bigoskiem?:cool1:

Hej!

Jak Ci sie nie uda nic załatwic to sie zmiescimy razem na parterze:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Jak Ci sie nie uda nic załatwic to sie zmiescimy razem na parterze:evil_lol:

oki, ale Bigosek to się szkitkami rozpycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szkoda ,że mam mały namiot , bo tylko 2 osobowy i ciężko sie zmiesic z moimi 2 downami :D
Z nimi to jest wogóle kino Czarek śpi jak zabity trza mu łbem potrząsac ,żeby sie obudził ,a KAja za to całą noc warczy ,bo coś słyszy,albo czarek ją dotknie .więc dom wariatów.
Weszka śpi w namiocie to moze cię przygarnie :)

Posted

już miałam kogoś przygarnąć ale zapomniałam kogo :oops: chyba Ewkaa mówiła, że pojedzie ale zdaje się nie ma jej na liście więc miejscówka wolna :lol: więc jak coś to się bigosy zmieścicie ;)

Posted

Bigos i Orzech to mogłoby źle wpłynać na psychikę niektórych uczestników zlotu:D:D:D
Waszka-Ewkka jak przybędzie to n apare godzin ,ale znajac ją to nie bedzie jej sie chciało!

Posted

Jak coś w moich namiotach miejsca jeszcze dużo bo i namioty duże, a Bora i jej Tora też nie będa miały nic przeciwko a Tora mając fajnego kolege będzie wręcz w raju:loveu:

A i jeszcze jedno:) Asik jak zabierzesz Rockiego to przynajmniej będę miała kim straszyć mojego Baksa jak niegrzeczny będzie:shake:

I jeszcze jedna rzecz bo bym zapomniała: kiedy przyjeżdżacie na zlot??? Bo zaczyna się 16(środa) to przyjeżdżacie już w tym dniu czy jeszcze we wtorek???

Posted

olekg18 napisał(a):
Patikujek-Czarek bedzie lepszy :D Darmowa eutanazja :P

Olek Olek :lol:

to o której jest pociąg z Katowic? Bo rozumię że jedziemy razem ;)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

W sumie wtork jest dniem wolnym wiec namiotowi moga jechac;)Zabka w zeszlym roku byl cos kolo 14:evil_lol:

a o której byliście na miejscu? :cool3: i fajnie, że jedziesz :calus:

Posted

malawaszka napisał(a):
w Morsku nie ma peronu :lol: ;) z Zawiercia do Morska PKSem, ale gdzie jest przystanek to :niewiem:

To już się dowiedziałam :lol: :lol:
Carr pocieszenie niesamowite :evil_lol:

Posted

Jeżeli Żaba z Dawidem nie jadą 15 to ja nie jade wcale bo nie mam jak!
2 psy namiot i plecak to przerasta moje mozliwosci tym bardziej ,ze 40kg krowe bedzie trzeba wrzucic do pociagu.

Posted

Hej!

Olek przeciez Zaba jedzie z Dawidem 15...nie panikuj juz:shake:a poza tym ja jakos wsiadalam i z plecakiem i namiotem i 50 kg leniwa krowa ktora nic nie potrafi:eviltong: