malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 kalinaM napisał(a):hmmm agaczips nie sądze abyś była najmłodsza bo to raczej ja będe najmłodsza....(w kazdym bądź razie ja jestem od ciebie o rok młodsza ale chyba z tego samego roku co ja chyba jest też alicjarydzewska i Lilly no i luthien jeśli pojedzie...;)). :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aa to ciekawe :evil_lol: Quote
marmara_19 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 a ja chce chce i baaaardzo chce ejchac ale moge meic pewqne problemy:(((( ale bede sie starac zeby dotrzec!!! ja jestem rocznik 1986;p Quote
orzech Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Oooooooooo orzech sie boi lekarzy. :evil_lol: My się tobą zajmieny na zlocie. Zajrzymy ci tu i ówdzie. Nie moge sie doczekac:eviltong: A jezeli chodzi o lekarzy.... po prostu ich nie lubie:eviltong: Quote
Agga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Agga napisał(a):Słuchajcie kochani. CO z wpłatami za koszulki. Chcieliscie je no ale trzeba je zamówić i trzeba na to kase. Pay podał litse osób, które już wpłaciły. Na tej liscie cos nas mało. Czyli wynika z tego, że reszta nie chce koszulke??? Reszta osób chetnych na koszulki: Komar efra_husky Zaba14 - Lucy* x 2 Jureja Kara_Tc Truskawka kalinaM jamnik kochani pay składa zamowienie. Te osoby co nie zapłaciły niech płaca dalej. Pay sie umówił, że zapłaci za te koszulki później. Quote
PaYooK Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 ELO!!! 1. PaYooK biała L 1 sztuka - zaplacone 2. AnTu czarna S 1 sztuka - zaplacone 3. Agga czarna S 1 sztuka - zaplacone 4. Komar czarna XL 1 sztuka - ??? 5. efra_husky granatowa M 1 sztuka - w trakcie realizacji 6. Zaba14 biała M 1 sztuka - w trakcie realizacji 7. Lucy* czarna M 1 szuka -??? 8. niebieska M 1 sztuka (bez nicku) - ??? 9. Jureja czarna M 1 sztuka - ??? 10. Kara_TC czarna XL 1 sztuka - ??? 11. Bogarka czarna M 1 sztuka - wykladam 12. Truskawa czarna M 1 sztuka - w trakcie realizacji 13. Malawaszka czarna M 1 sztuka - zaplacone 14. rebelia czarna M 1 sztuka - zaplacone 15. KalinaM niebieska S 1 sztuka - ??? 16. PatikujekZabrze czarna XL 1 sztuka - zaplacone 17. orzech czarna M 1 sztuka - zaplacone 18. jamnik niebieska XL 1 sztuka - ??? 19. Pagaj czarna M 1 sztuka - zaplacone 20. Szamanka czarna M 1 sztuka - zaplacone 21. beria czarna M 1 sztuka - zaplacone 22. Saint czarna L 1 sztuka - zaplacone Quote
zaba14 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 efra-husky napisał(a):to błąd banku; jeśli jakieś dane są niezgodne to pieniądze nie mogą być zaksięgowane, tzn. nr konta niezgodny z danymi właściciela i tego bank w ogóle nie powinien być zaksięgować :roll: Pracowałam kiedyś w banku więc wiem jak jest. Kasa powinna wrócić na twoje konto. Ja na twoim miejscu napisała bym reklamację. Nie musisz wcale stać w żadnych kolejkach ;) Efra.. my żyjemy w Polsce, osoby które siedzą na stanowiskach mogą się nie dopatrzec błędu, ale my jako szary obywatel nie możemy popełnić błędu, bo albo kasy nie oddadzą albo jeszcze kare się płaci! No i Pan odpisał mi ze pieniądze mi odeśla, jest to osoba prowadząca firmę więc może dlatego? :razz: Jutro kaze bratu wyslac pod moim nadzorem pieniadze z własnej wypłaty, a czy tamta kasa dojdzie czy nie no to coż.. człowiek uczy się na błędach :lol: Przepraszam Cię Pay za zamieszanie :oops: Quote
KaRa_ Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja pieniązki dzisiaj wysłałam eliksirem wiec powinny dzis juz dojsc, albo najpozniej jutro;) Quote
bigos Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):ooo Bigos ależ wspaniały rocznik :klacz: :grins: To fakt:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aa to ciekawe :evil_lol::pco kochaniutka ...też byś tak chciała ;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pco kochaniutka ...też byś tak chciała ;) nooooo :placz: :placz: :placz: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Tym, którzy byli – dla przypomnienia, tym którzy będą pierwszy raz – w celach instruktażowych, tym którzy nie jadą – żeby zazdrościli :eviltong: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 I dalej basen :cool3: Koniki :cool3: Mróweczki – gryzą gratis :diabloti: Quote
beria Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Takie coś :cool3: No coment :p Zagubiony pies we mgle :razz: Dla tych, którzy chcą przekonać rodziców, że jadą zwiedzać :diabloti: Wszędzie blisko :evil_lol: Na wszelki wypadek :razz: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hahaha Beria :klacz: superancka fotorelacja - w sumie to już nie musimy jechać :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hm.. ślicznie :loveu: to ja już zaczynam odliczać dni :evil_lol: już moge spokojnie bo kupiłam namiot :lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Beria relacja świetna ;)tylko :shake:ja się tak nie bawię ...tam nie napisali ile kilometrów do Rybnika ....ale może one myślą ze ja jeszcze czytać nie umię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak myślisz Waszeczko:p Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 orzech napisał(a):Prawda jest taka, ze kot tez mial cos z lokciem i dlatego mnie ugryzl:lol: Nie gniewam sie poniewaz slysze to juz 10 raz w ciagu dwuch dni:lol::razz::razz:ufff to mi ulżyło ......bo wiesz na stare lata to na wspominki człeka bierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i różne głupoty do głowy przychodzą ;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):....ale może one myślą ze ja jeszcze czytać nie umię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no jak myślisz Waszeczko:p noo drogie dziecko w TYM wieku to już czytać powinni Cię nauczyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 malawaszka napisał(a):noo drogie dziecko w TYM wieku to już czytać powinni Cię nauczyć :evil_lol::razz:myślisz .....jutro będzie Agga to powie czy muszę czy nie:cool1:chociaż ...no dobra to znaczy ze oni nie umią liczyć i nie wiedzą ile kilosków do Rybnika / a teraz trzymać kciuki żebym dojechała na odwiedzinki do Morska:cool3:/ Quote
zaba14 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :kciuki: bardzo mocno zaisnięte!!! koniecznie musisz wpaść :) Quote
bigos Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 beria - super ten fotoinstruktaż:lol: Najbardzie podoba mi sie "Pies zagubiony we mgle":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts