Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj pierwsza glebę z konia zaliczyłam:evil_lol: Ochrzczona już jestem i mam nadzieję, ze za szybko się to nie powtórzy:eviltong: Wszyscy co idą na zlocie na konie....strzezcie się:cool3: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
boszz Diana - nie poobijałaś się???? :crazyeye:

poobijałaś:eviltong: wstać na początku było ciężko, ale jak już wlazłam na konia to się śmiałam. A teraz mnie to i owo boli i ręcę mam całe starte od wodzy (bo jak się leci z konia to wodzy puścić nie wolno:evil_lol: ). No...dobrze, ze kolega mi w sobote opowiedział co się w takich wypadkach robi:lol:
I w dodatku musze flaszkę teraz w stajni postawić żebym już nigdy więcej ne poleciała:lol: Taki jakiś zwyczaj ciekawy:evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha zwyczaj całkiem całkiem sprytny :evil_lol: ale za to jak to się nie sprawdzi i zlecisz jeszcze raz to wtedy Oni Tobie stawiają :drinking: :evil_lol:

Ooo dobry pomysł dobry dobry:evil_lol: Będę musiała takie ultimatum postawić:cool3: :lol:

Posted

I w dodatku musze flaszkę teraz w stajni postawić żebym już nigdy więcej ne poleciała:lol: Taki jakiś zwyczaj ciekawy:evil_lol:

Jak tam czesto ludzie spadaja to moze i ja sie zapisze:-D
Tylko bede musial sobie jakis super klej pod pupe dac... cobym na tym nie wyszedl jak pan Zabłocki:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']punkt 7 rano w ośrodku w Morsku - kto się spóźni musi wypić czteropak piwa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja się chyba spóźnię :eviltong:

To ja się spóźnię ze dwa dni :diabloti:

Przelew na koszulkę wysłałam :roll: Z nickiem :razz:

Posted

orzech napisał(a):
Jak tam czesto ludzie spadaja to moze i ja sie zapisze:-D
Tylko bede musial sobie jakis super klej pod pupe dac... cobym na tym nie wyszedl jak pan Zabłocki:roll:

Na szczęście za często tam nikt nie leci. Ci ludzie uczą raczej tylko do zawodów w ujeżdżaniu i skokach. Ja tam zostałam wkręcona i właściciel mnie uczy jeździć. Jutro znowu idę na obijanie tyłka:evil_lol:

Ja tam na zlot się nie mam zamiaru spoźniać:eviltong: Przynajmniej spokój będzie jak mniej ludu dotrze:evil_lol: :lol:

Posted

Orzech ty sie nigdzie nie zapsiuj.:evil_lol:

Pay mam nadzieje, że kasa doszła bo zaczynam sie niepokoić. W piatek płaciłam i cisza.:roll:

Posted

Hej!

Ciocia ktora miala mi zostac ze zwierzyncem rozmyslila sie i tym samym zostałam na lodzie...Takze pakuje sie i jade ze zwirzami na wies:roll:

pay jak bedziesz skontaktuj sie ze mna bo wczoraj usilowalam sie do Ciebie dodzwonic ale lipa:shake: