Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Olek przeciez Zaba jedzie z Dawidem 15...nie panikuj juz:shake:a poza tym ja jakos wsiadalam i z plecakiem i namiotem i 50 kg leniwa krowa ktora nic nie potrafi:eviltong:

Nie wiadomo, ale na zlocie będę.. to wszystko zalezy kiedy wróci moj Dawid.. ;)
Jednak proponowałam Olkowi że 16 przeciez moge wziąść mu jednego psa..

Posted

Widze, ze ostatnio jest moda na nie jechanie :lol:
Ja tez nie wiem czy dotre, bo ostatnio mam niezlego pecha:roll:
Wczoraj zostałem pogryziony przez kota (siara jak cholera), a dzisiaj spadlem z motoru i mam problem z lokciem:shake:
Ciekawe co bedzie jutro:/

Posted

orzech napisał(a):
Wczoraj zostałem pogryziony przez kota (siara jak cholera), a dzisiaj spadlem z motoru i mam problem z lokciem:shake:

Hej!

Surykatko kochana przywiaz sie do krzesla i nie ruszaj do zlotu:eviltong:A przez kota to notorycznie jestem drapana i gryziona-szczegolnie tego malego gowniarza:shake:

Posted

orzech napisał(a):

orzech no wiesz co przez KOTA??:crazyeye: :roll:
Widać motor nie dla ciebie. Przecież dzieci nie jeżdża na motorach:lol:
A moze to brak piwa w organiźmie co?:lol:

Posted

ELO!!!

hmmmm zawiedzony jestem dopiero 10 wplat na koszulki..... no coz.... niechcecie to nie.. bede zmuszac...jutro po pracy skaldam zamowienie sle kase i temat bedzie juz zamkniety.....

osoby ktore mam zaksiegowane wplaty:
REBELIA
SAINT
BERIA13
TOMASZ ŁUCKI ???? odezwij sie chlopie jaki nick....
PATIKUJEKZABRZE
AGGA
PAGAJ
SZAMANKA
MALAWASZKA

Posted

a ja się dziwę że moje pieniądze nie doszły :roll: :roll: i jak to wogóle możliwe .. :roll: jutro moj brat luknie na swoje konto i jak bedzie możliwość to drukne potwierdzenie wpłaty.. w tym samym czasie zamawiałam z allegro adresowke dla psa i tez pozno doszła, więc możliwe jest że był jakis przestuj no cóż jak dojdzie z opoznieniem to trudno .. :roll:

Posted

ELO!!!

napisze tak.... ludziska.... ci ktorzy nie wplacili szybki kontakt ze mna...gg 6157932 jutro jestem od 18 na gadu zbieram info i sle zamowienie.... juz to jest ostateczny termin jutro wyslania zamowienia,,,, i tak zwlekalem juz zbyt dlugo....

Posted

Słuchajcie kochani. CO z wpłatami za koszulki. Chcieliscie je no ale trzeba je zamówić i trzeba na to kase. Pay podał litse osób, które już wpłaciły. Na tej liscie cos nas mało. Czyli wynika z tego, że reszta nie chce koszulke???

Reszta osób chetnych na koszulki:
Komar
efra_husky
Zaba14 -
Lucy* x 2
Jureja
Kara_Tc
Truskawka
kalinaM
jamnik

Posted

to nasz orzeszek zdaje sie:evil_lol: ;-)

No pewnie, ze wasz:lol:
A jezeli chodzi o tego kocura, to byl jakis dzikus:shake:
Biegal taki maly po osiedlu to pomyslalem, ze przygarne gnojka.
Ganialem za nim jak dziecko, az w koncu wlaz na drzewo, niestety jak go zlapalem za karczycho to cwaniak sie obrocil i dziabna mnie w paluszka:shake:
Od wczoraj moj piesek ma pozwolenie na sciganie kocurow:evil_lol:
O motorze to lepiej nie bede nic mowil:eviltong:
Ale chyba poslucham asiuni i przywiaze sie do tego krzesla, a lokiec moze do zjazdu sie zagoi:roll:

Posted

Tak bedzie zdecydowanie najlepiej a co do tyvch 5 km od przystanku to sobie jaj nie róbcie ja mam do zatachania namiot plecak psa siebie i 2 koleżanki :mad::(

Posted

bigos napisał(a):
A z jakiego osiedla? Bo ja z Zatorza:lol:

V, na przeciwko szkoły górniczej:razz: a jesteś w tej chwili w Koninie czy w Poznaniu?:razz:

Posted

AgaCzips napisał(a):
V, na przeciwko szkoły górniczej:razz: a jesteś w tej chwili w Koninie czy w Poznaniu?:razz:

Poznań:cool1:W Koninie pojawiam sie tylko po to, by odwiedzić rodziców i spotkac sie ze znajomymi, ale to się zdarza b. rzadko