Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No prosze mamy tu podajdaczy miskowych ...:eviltong: Jestem ciekawa jak na takie zachwoanie zareagowałby Ares , sadze ze nie ciekawie :evil_lol:. Dlatego jego posiałki beda odbywały sie w namiocie dla bezpieczenstwa innych psów :lol:.Pozdrwoka
P>S ja juz jedzenie dal brzydali kupiłam i czeka sobie .:)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczymy jak bedzie w kazdym razie , z gory ostzegam , ze jak czasem sa jakies ulgi u Aresa to napewno nie mogą na to liczyc psy gdy je, i nie robi tu wyjatków czy pies czy sunia:mad:. Na szczecie, sam nigdy nie atakuje innych przy cudzych miskach . mam tez Miczke ktora , zachwouje sie jak mały lis tzn. patrzy tylko gdzie by tu cos zwędzić :cool3:, choc Aresa omija wielkim łukiem :eviltong:.
Pozdrawaim

Posted

A miałam sie pytac , nie wiem czy moge ten post ubogacic paroma fotkami Aresa na spacerze ?Na razie wklejam dwie aby ni było ze przesadzam(P.S jesli moderator uzna ze zawadzaja lub nie pasuja prosze o usunięcie )

Tu Ares jeszcze przed spacerem , czeka ....:lol:

A tu juz na wymarzonym spacerku , no i troche wody dla ochłody :cool3:

To na tyle, aby nie przedłuzac :eviltong:
Pozdrawaim , juz nie moge sie doczekac gdy Was poznam na zlocie :multi:

Posted

Gosica fotki nie przeszkadzają;) Wcześniej tez kilka osób wstawiało żeby się zorientowac jakie psy będą na zlocie. Swoją droga piesutek jest śliczny:loveu:

Posted

Dzięki bardzo za pomysł , ale obawaim sie ze nie dałabym sobiue rady w obrabianu masowow zdjec , ale gdyby co to od czasu do czasu moze sie zgodza abym wklejiła ze dwie :)
Dziękuje bardzo ze miłe słowa :oops:.Miczke przedstawaie pózniej , chco i tak Miczka sie przedstawaiła wczesniej (teraz juz jest troche inaczej , bo z Miczka wygrałysmy wystawe psów nierasowych, wygrała , sposrod 20 psów:crazyeye:, az samam byłam w szoku , poza tym jakby nie przeszkadzał jej tłum :lol:)
Pozdrawaim serdecznie

Posted

Bogarka napisał(a):
Hej :)
Sorry, ale nie chciało mi sie przeszukiwac całego topiku. Ile musi płacic jedna osoba za domek?

104zl za 4dni przypada na jedna osobe;)

Posted

Pieniazki juz wyslalem. Dop. teraz przeliczylem sobie, ze to az 10 browarkow... na sama mysl o tym, cos mnie w serduchu kluje:lol:
ps. Aggus w pw, ktora mi wyslalas brakuje chyba jednej cyferki kodu pocztowego... ale moze dojdzie:razz:

Posted

[quote name='orzech']Pieniazki juz wyslalem. Dop. teraz przeliczylem sobie, ze to az 10 browarkow... na sama mysl o tym, cos mnie w serduchu kluje:lol:
ps. Aggus w pw, ktora mi wyslalas brakuje chyba jednej cyferki kodu pocztowego... ale moze dojdzie:razz:

Orzeszku dopisz sobie jaka chcesz i tak dojdze:cool3:
Ty nie przeliczaj na piwo bo po co się dołować:evil_lol:

Posted

PAGAJ -czarna M-nick na rękawie-tył sam adres serwera
Szamanka- czarna M-nick pod logo-tył adres serwera
beria -czarna rozmiar M, nick na rękawie, tył adres serwera

1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek

2.AggA+3 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie- przód logo -tył nazwa serwera Jesli mozna to zmiana na 4 OZDM 2006

3.PaY-namiot+ koszulka

4.AnTu -namio+koszulkagranatowa s-nick na rekawie- tyl 4ozdm 2006

5.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006

6.Misiekesa + 1 osoba - namiot

7.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006

8.carragan + 1 pies-domek

9.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach

10.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(niepewne)

11.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulka czarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006

12.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera

13. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006

14.Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

15.Olekg18 + 2 psy-namiot

16.mosii+4 psy-namiot

17.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-logo i nick na piersi, tył 4 OZDM 2006

18.AgaCzips + 1 pies - namiot

19.Agatha i CObra +3 psy - namiot

20.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot

21.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006

22.marmara_19 + 2 psy - namiot

23.gosica + osoba + 2 psy -namiot

24.rebellia+ pies+namiot+koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006

26.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?)

27.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera

28.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick na rękawie-tył nazwa serwera i wszystko o psach

29.Diana14+1 pies+ domek nr 3

30. bigos+1 pies+namiot

32.Bora+1 pies+namiot

34.*luthien* +1 pies+namiot

35.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006

36.jamnik+ domek nr3 + koszulka niebieska XL-nick na piersi-tył logo zlotu

37. Wfh85+1 pies+ domek nr 3

38.tanina+ 1 pies+ namiot

Posted

Zostały tylko 23 dni do zlociku :lol: :cool3:

Ahh orzeszku Ty nas tu kiedyś straszyłeś róznymi stworami...zobacz jakiego ja mam groźnego lwa...

i skradającego się tygrysa:eviltong:

Niestety one na czas zlotu zostaną w domciu.

Posted

Orzeszku dopisz sobie jaka chcesz i tak dojdze:cool3:
Ty nie przeliczaj na piwo bo po co się dołować:evil_lol:

Tak wlasnie zrobilem :)
A o piwku staram sie zapomniec... bo sie wykoncze jak nie przestane o tym myslec :lol:
Ahh orzeszku Ty nas tu kiedyś straszyłeś róznymi stworami...zobacz jakiego ja mam groźnego lwa...

Diana cudne sa te twoje misie;) ... szkoda, ze nie bede mogl ich troche pomeczyc :lol:

Posted

Wiem, ze cudne:eviltong: No ale za male i tak by były dużo żeby je zabrać na zlocik.Musiałyby miec conajmniej ze 3 miesiace, a tyle to bedą miały w październiku:evil_lol: Ale dwa lata temu byłam na zlocie ze szczeniaczkiem :lol: Teraz ten wyrośniety szczeniaczek pojedzie drugi raz ze mną na zlocik jako dorosła pannica;) Pomęczyć bedzie można tylko tego własnie stwora bo reszta zostaje w domu(ten stwór jest w avatarku)

Posted

[quote name='zaba14']a ja sie zastanawiam czy moge cos jeszcze zmienic czy Pay już to oddał? :cool3:

Zaba pisz priv do Pay.
Orzeszku nie myśl tyle o tym piwie. Wykończysz się...

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Piwo nie jest najwazniejszą w życiu rzeczą...coca-cola jest wazniejsza:evil_lol:

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.:evil_lol:
[size="1"]
Podpisano
Forumowy abstynent :diabloti:

BTW.Jesli idzie o obecnosc moja i Malenstwa to stoi ona pod znakiem zapytania,a mowiac scislej wszystko zalezy czy pogoda bedzie normalniejsza.Jesli bedzie tak jak obecnie to zabranie kardiomiopatowcy w takie warunki rownaloby sie,w najlepszym razie,przyspieszeniu jego wyroku.