Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agga napisał(a):Waszko teraz go zagadują a co będzie na żywo? Orzech zastanów się nawet nie wiesz co cię kochany czeka:evil_lol: Śmierc go czeka:angryy: sasasa...żartuję oczywiście :grins: my bezbronne niewinne istotki, nikomu krzywdy nie robimy... Quote
kalina. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 prosze dopisac do mnie Lilly kalinaM+Lilly:lol: +(może)1 osoba+2 psy+namiot Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Agga napisał(a):Waszko teraz go zagadują a co będzie na żywo? Orzech zastanów się nawet nie wiesz co cię kochany czeka:evil_lol: hahaha ja też bym się obawiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Orzech a morze masz jakichś starszych kolegów psiarzy hę?? :razz: :diabloti: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha ja też bym się obawiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Orzech a morze masz jakichś starszych kolegów psiarzy hę?? :razz: :diabloti: hahaha no ładne rzeczy. Przed nami ostrzegają a tymczasem same co robią:eviltong: ? Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):hahaha no ładne rzeczy. Przed nami ostrzegają a tymczasem same co robią:eviltong: ? no właśnie NIC nie robią bo ni ma starszych kolegów :diabloti: :placz: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a):no właśnie NIC nie robią bo ni ma starszych kolegów :diabloti: :placz: To się łap za młodszych:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):To się łap za młodszych:evil_lol: :hmmmm: :shake: Quote
Linka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Hahahah Olek pamietaj nie podchodz,ja musze pierwsza podejsc bo jej sie do gardla rzuci:lol::lol::lol::evil_lol: hahahaha tak to było genialne:evil_lol: :lol: mamuss.. obawiam sie ze musimy pogadac.. Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 No ładnie... dopiero zaczalem sie integrowac a juz polowa sie na mnie obrazila a druga polowa mnie obgaduje :lol: :lol: :lol: Malawaszka mam starszych kolegow ale nie psiarzy:eviltong: (coraz mniej psiarzy na tym swiecie:shake: ) To znaczy z jednego mam... ale.... on ma 56 lat :crazyeye: :lol: Pasuje? : ) Quote
olekg89 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Wasia lubi takich starszych :D Linka ładnie to tak sie nabijac ??? Orzech wspołczuje ci :P ,ale w sumie bynajmniej mi dały spokój :D Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 olekg18 napisał(a):Wasia lubi takich starszych :D starszych nie znaczy antycznych:evil_lol: olus napisał(a):Linka ładnie to tak sie nabijac ??? hahahahahahahahahahaahahahhaahhahahahahaha tyle mam do powiedzenia olus napisał(a):Orzech wspołczuje ci :P ,ale w sumie bynajmniej mi dały spokój :D ojj naiwny naiwny:shake: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 olekg18 napisał(a):Wasia lubi takich starszych :D :nono: bez przesady :diabloti: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 olekg18 napisał(a):Wasia lubi takich starszych :D Linka ładnie to tak sie nabijac ??? Orzech wspołczuje ci :P ,ale w sumie bynajmniej mi dały spokój :D Dzieki oleq. Mam nadzieje, ze te wampirki szybko znajda sobie inna ofiare, bo moja krew powoli sie konczy :lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Dzieki oleq. Mam nadzieje, ze te wampirki szybko znajda sobie inna ofiare, bo moja krew powoli sie konczy :lol: Hej! A skad on wie ze my wampirki?:crazyeye: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):A skad on wie ze my wampirki?:crazyeye: :diabloti: wieści szybko się rozchodzą :lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a)::diabloti: wieści szybko się rozchodzą :lol: Hej! Jak kabla dorwee to łooo:mad::evil_lol:ekhm...my jestesmy ZOŁZ-owate wampirki:evil_lol: Quote
Agga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Linka napisał(a): mamuss.. obawiam sie ze musimy pogadac.. No to pogadałyśmy:shake: Quote
zaba14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Kilka godzin mnie nie było a tu taki Off :crazyeye: ładnie to tak atakować Orzeszka? :crazyeye: Olka atakujcie on to lubi :evil_lol: Asiu a przed zlotem to pewnie do was wpadne jesli mnie chcecie :cool3: Quote
Cobra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Metka jest lagodna jak baranek, Linkowy posladek moze to potwierdzic :) Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 zaba14 napisał(a):Kilka godzin mnie nie było a tu taki Off :crazyeye: ładnie to tak atakować Orzeszka? :crazyeye: Olka atakujcie on to lubi :evil_lol: Asiu a przed zlotem to pewnie do was wpadne jesli mnie chcecie :cool3: No przynajmiej jedna osoba z odrobina empatii :p Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 zaba14 napisał(a): Asiu a przed zlotem to pewnie do was wpadne jesli mnie chcecie :cool3: Hej! Zabunia pewnie ze chcemy!:multi: Cober czepiasz sie!-Linka mnie sama zaatakowala wiec w obowiazku psa mego bylo mnie bronic:evil_lol: Aggusia,Michas sobie sam winny trza bylo uprzedzic Metke co to heja heja:shake: Quote
Cobra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ale mnie nikt nie uprzedzil ze ona z tego niehalo Quote
Recommended Posts