orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Odważna, pewna siebie, wiedzaca czego chce, piękna oczywiscie Mam dalej wymieniać ? Faceci się boja po prostu inteligentnych i niezaleznych kobiet tez do takich nalezysz ? No my sie bardzo boimy SKROMNYCH kobiet.... może to jest powodem? :evil_lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):A propo kobiet... To jest jego laska: Ona jest największą bestią na osiedlu... wiec jak coś to wezme ja ze soba:mad: Hej! Pfff my sie drobnych czarnulek nie boimy:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Nie no babami nas straszy :lying: :turn-l: Współczujemy...:evil_lol: :glaszcze: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pfff my sie drobnych czarnulek nie boimy No co ty chcesz od tej pięknej brunetki?:-( Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):No co ty chcesz od tej pięknej brunetki?:-( W dodatku kolorów nie umie rozróżniać:evil_lol: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dobra... Fredo jest moja ostatnią deską ratunku... jak sie go nie przestraszycie, to ide płakać i nigdzie nie jade :roll: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Dobra... Fredo jest moja ostatnią deską ratunku... jak sie go nie przestraszycie, to ide płakać i nigdzie nie jade :roll: Hehe no ślicznie razem wyglądacie...:evil_lol: :lol: A poza tym to chłopaki nie płaczą :P Asiu chłopaczek przy nas wymięka...:lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a): Asiu chłopaczek przy nas wymięka...:lol: Hej! ZOŁZ-y gora:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! ZOŁZ-y gora:evil_lol: Sie wie:evil_lol: :diabloti: Tomek nie wymiękaj. Bądź twardy orzech nie miętki:evil_lol: Jeszcze Cie nikt nie pobił:cool3: Quote
efra-husky Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Fredo przystojniaczek :cool3: na pewno mojej Efrze się spodoba (ona uwielbia ciągnąć chłopaków za fafle :evil_lol: ) Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja sie nie boje, bo jak każdy facet mam asa w rękawie:evil_lol: A oto i on: Fredo przystojniaczek na pewno mojej Efrze się spodoba (ona uwielbia ciągnąć chłopaków za fafle ) No niestety ten przystojniaczek nie pojedzie :) Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Asia vs orzech 1:0:eviltong: hehe bijcie się dalej dzieci:evil_lol: Tomek Ty juz lepiej nic z rękawa nie wyjmuj:-o Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Asia vs orzech 1:0:eviltong: hehe bijcie się dalej dzieci:evil_lol: Tomek Ty juz lepiej nic z rękawa nie wyjmuj:-o Sędzia kalosz :lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Asia vs orzech 1:0:eviltong: hehe bijcie się dalej dzieci:evil_lol: Tomek Ty juz lepiej nic z rękawa nie wyjmuj:-o Hej! Yeah...:evil_lol: Dorosla sie odewzala...:eviltong: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Sędzia kalosz :lol: Za tego kalosza to juz nie chce nic na zlocie oglądać :obrazic: Asiuniu no starsza od Ciebie:eviltong: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Za tego kalosza to juz nie chce nic na zlocie oglądać :obrazic: Asiuniu no starsza od Ciebie:eviltong: Ale foch z przytupem:lol: Przyznaj sie, że po prostu boisz sie mojego killera:razz: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Ale foch z przytupem:lol: Przyznaj sie, że po prostu boisz sie mojego killera:razz: Z przytupem i podwójnym półobrotem:eviltong: To jakiegos killera mi chcialeś pokazać? Phi:cool1: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Tomek,za tego kalosza to masz przechlapane:shake: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Tomek,za tego kalosza to masz przechlapane:shake: Od straszenia są duchy:evil_lol: p.s. a co to za surykatki na zdjęciu? :D Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Od straszenia są duchy:evil_lol: pod warunkiem ze sie ktos duchow boi:roll: orzech napisał(a):p.s. a co to za surykatki na zdjęciu? :D a surykatkow nie widze:crazyeye: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):a surykatkow nie widze:crazyeye: Zobaczysz jedną w postaci Toffika na zlocie:evil_lol: a drugą w posaci jego pana:diabloti: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Zobaczysz jedną w postaci Toffika na zlocie:evil_lol: a drugą w posaci jego pana:diabloti: to ja lupe wezme!:multi: Quote
Recommended Posts