Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jeszcze jakas wytrzymuje te tanie zaczepki:lol:
Ale na litosc boska przestancie bo tofik sie tak zdenerwowal, ze zaraz monitor mi zje! juz nie mowie, ze caly wyjazd przesiedzicie w domkach:evil_lol:

Posted

orzech napisał(a):
Ja jeszcze jakas wytrzymuje te tanie zaczepki:lol:
Ale na litosc boska przestancie bo tofik sie tak zdenerwowal, ze zaraz monitor mi zje! juz nie mowie, ze caly wyjazd przesiedzicie w domkach:evil_lol:

Hej!

Nie mow,bo po co masz klamac?:shake:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!
Pewnie,w koncu on zaczal:evil_lol:

Mógł swojego zdjecia nie wstawiać z Tofikiem:evil_lol: Ahh....to wszystko przez tych prawdziwych facetów (mowa o Tofiku of kors :grin: )

Tomek gdzie Ty tu tanie zaczepki widzisz? Sam byś lepszych nie wymyślił :grin:

Posted

Diana14 napisał(a):
Mógł swojego zdjecia nie wstawiać z Tofikiem:evil_lol: Ahh....to wszystko przez tych prawdziwych facetów (mowa o Tofiku of kors :grin: )

Toem gdzie Ty tu tanie zaczepki widzisz? Sam byś lepszych nie wymyślił :grin:

Hej!

Pewnie,potem nam jesczze grozil:shake:

Posted

orzech napisał(a):
Oj bidulki <głaszcze>

Asia przyłóż mu:eviltong: :mad: Bezczelnie się z nas nabija:shake:

Eee Tomek...chyba nikt nic tutaj nie chce przegryzać:lol:

Posted

Diana14 napisał(a):
Asia przyłóż mu:eviltong: :mad: Bezczelnie się z nas nabija:shake:

co ja sie wysilac bede...najwyzej przez caly zlot z namiotu nie wyjdzie:evil_lol:

sis napisał(a):
Eee Tomek...chyba nikt nic tutaj nie chce przegryzać:lol:

a feee:eviltong:

Posted

orzech napisał(a):
I kto tu komu grozi?:placz:

Jeju...chcesz sobie poplakać:eviltong: ?
Dobra idę sobie z psami na spacer trochę odetchnac świeżym powietrzem:evil_lol:

Posted

co ja sie wysilac bede...najwyzej przez caly zlot z namiotu nie wyjdzie:evil_lol:

Kurka... jeszcze nie mam namiotu... tak sie wystraszylem, ze zaraz polece kupic;)
Może kupie drewniany, bedzie bezpieczniej :P

Posted

orzech napisał(a):
Kurka... jeszcze nie mam namiotu... tak sie wystraszylem, ze zaraz polece kupic;)
Może kupie drewniany, bedzie bezpieczniej :P

Hej!

Mozesz i na drzewie spac,ja tolerancyjna jezdem:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Mozesz i na drzewie spac,ja tolerancyjna jezdem:evil_lol:

W takim wiszącym namiocie co jest kilka stron wcześniej gdzies na fotce:evil_lol:

Posted

No już jestesmy.
Akcja udana :lol: Nie moge sie przestac smiac z tej ciamajdy:lol:
Gruby - (pies sasiadki, ktorym orzeszek sie opiekuje) stoczyl sie z takiego stromego murka do odry i siedzial w tej wodzie jak sierota. Naszczescie zebralo sie paru psiarzy i pozyczyli mi smyczki:lol: Z trudem wyciagnalem tego tlusciocha, ale wszystko gra i nic mu sie nie stalo. Żeby bylo smieszniej przechodzila tam jakas grupa niemcow i zaczeli robic nam zdjecia:lol:
Ide sie umyc po smierdze rybami:roll:

Posted

orzech napisał(a):
No już jestesmy.
Akcja udana :lol: Nie moge sie przestac smiac z tej ciamajdy:lol:
Gruby - (pies sasiadki, ktorym orzeszek sie opiekuje) stoczyl sie z takiego stromego murka do odry i siedzial w tej wodzie jak sierota. Naszczescie zebralo sie paru psiarzy i pozyczyli mi smyczki:lol: Z trudem wyciagnalem tego tlusciocha, ale wszystko gra i nic mu sie nie stalo. Żeby bylo smieszniej przechodzila tam jakas grupa niemcow i zaczeli robic nam zdjecia:lol:
Ide sie umyc po smierdze rybami:roll:

Ło mamciu...
Biedny siulek, wystraszony był mocno?

Posted

No właśnie o to chodzi, ze menda bawiła sie swietnie:lol: tylko nie mogl wyjsc...
A dosc wysoko tam bylo...
Niestety jego durna pani (moja sasiadka, ktorej go codziennie podkradam, poniewaz sobie z nim nie radzi) gadala sobie z kolezanka i nawet nie widziala jak to sie stalo:mad: Oczywiscie, pierwsze co zrobila sierota to zadzwonila po psa ratownika tofika i jego przewodnika :D

Posted

hahahah biedny labek :P
Asia czytałem ,ze wspominałaas ,że kaja stanie sie obiadem metki<zły> Ty nie zapominaj ,ze ja mam czarka :D i on nie da zjesc swojej laski,która jest taką cnotką ,ze nie daje mu sie łapą dotknąć:D

Posted

olekg18 napisał(a):
hahahah biedny labek :P
Asia czytałem ,ze wspominałaas ,że kaja stanie sie obiadem metki<zły> Ty nie zapominaj ,ze ja mam czarka :D i on nie da zjesc swojej laski,która jest taką cnotką ,ze nie daje mu sie łapą dotknąć:D
Hej!

Aleksis, a kto tu mowi o zjadaniu?:crazyeye:my tylko pod czujnym okiem Dianki zdamy PIP:evil_lol:
Chyba mi sie za to Aleksis dostanie

Posted

Tomek od dziś wiem już do kogo dzwonić w nagłych wypadkach:evil_lol:
Normalnie jestes moim bohaterem...prawie :P

Asiuniu rzecz jasna, ze pod moim czujnym okiem. Jak Metka będzie zjadała Kaję to się na chwilkę odwrócę w inną stronę;) :lol: :cool3:

Posted

orzech napisał(a):
No właśnie o to chodzi, ze menda bawiła sie swietnie:lol: tylko nie mogl wyjsc...
A dosc wysoko tam bylo...
Niestety jego durna pani (moja sasiadka, ktorej go codziennie podkradam, poniewaz sobie z nim nie radzi) gadala sobie z kolezanka i nawet nie widziala jak to sie stalo:mad: Oczywiscie, pierwsze co zrobila sierota to zadzwonila po psa ratownika tofika i jego przewodnika :D

To całe szczęście.
A taką "właścicielkę" to ja bym przećwiczyła...:mad: