orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hey wampirq;) olekg tak sie zastanawialem nad tym przyslowiem: "kto sie czubi ten sie lubi"... Jakby to byla prawda to one mnie chyba kochaja:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):Taa wszystkie tak mowia...:evil_lol: :eviltong: Ja nie jestem wszystkie:angryy: :mad: A dla tych co jeszcze nie wiedzą to odebrałam dzisiaj dzielnie miot czterech kluseczek :grins: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Ja nie jestem wszystkie:angryy: :mad: A dla tych co jeszcze nie wiedzą to odebrałam dzisiaj dzielnie miot czterech kluseczek :grins: Hej! Moje "dziecko"rosnie jak na drozdzach wujku mozesz byc pewny ze Cie lubimy:evil_lol: Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Ja nie jestem wszystkie:angryy: :mad: A dla tych co jeszcze nie wiedzą to odebrałam dzisiaj dzielnie miot czterech kluseczek :grins: A ta znowu sie pieni...:lol: To fajnie bo ja bede odbieral dzisiaj w nocy albo jutro :) Tylko obawiam sie, ze bedzie tego troche wiecej:roll: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):A ta znowu sie pieni...:lol: To fajnie bo ja bede odbieral dzisiaj w nocy albo jutro :) Tylko obawiam sie, ze bedzie tego troche wiecej:roll: Hej! A co to bedzie?male surykatki?:evil_lol: Siostra a dostaniemy jakies zdjecia kluskow i wogole na jaka literke miot? Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A co to bedzie?male surykatki?:evil_lol: Nie... guziec afrykański mi sie oprosi:crazyeye: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):A co to bedzie?male surykatki?:evil_lol: Nie... guziec afrykański mi sie oprosi:crazyeye: Hej! No to wesolo!A ZK uzna miot?:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ja mam chyba bezpłodne szcury ;( sprowadziłem im samca ruchały sie pare dni i dupa nie ma dzieci ;( Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):Nie... guziec afrykański mi sie oprosi:crazyeye: Podobno zwierzątka się upodabniają do właścicieli:evil_lol: Nie skomentuje tego "ta znowu się pieni"....ta ma imię i ta się nie pieni:eviltong: :mad: Asiuniu no cudnie Ci szkrabik rośnie.Moje beda na literkę "B". Jedno na pewno dostanie imię po hiszpańsku:cool3: Na fotki trzeba poczekać az porzycze aparat od kogoś...:roll: Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! No to wesolo!A ZK uzna miot?:eviltong: No wiesz... jak mozesz w ogole pytac:-x pewnie, ze uzna:cool: [SIZE="1"]w koncu mam tam znajomosci Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! Beso?:lol: ewentualnie Besar?:evil_lol: Rosnie maluch rosnie nie ma innego wyjscia:loveu: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):No wiesz... jak mozesz w ogole pytac:-x pewnie, ze uzna:cool: w koncu mam tam znajomosci trzeba tam chyba jakies pisemko naskrobać :sg168: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):No wiesz... jak mozesz w ogole pytac:-x pewnie, ze uzna:cool: w koncu mam tam znajomosci Hej! A rodzice przepraszam to kto? Mł.Ch.Kataru Pumba z Krola Lwa a matka Ch.Uruwaju Pigi z Sawanny?;):razz: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Beso?:lol: ewentualnie Besar?:evil_lol: Rosnie maluch rosnie nie ma innego wyjscia:loveu: Jestes blisko :eviltong: Dobra powiem Ci - BESAME PRONTO Lovely Dream;) Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):trzeba tam chyba jakies pisemko naskrobać :sg168: Hej! I powolac sie na swoje znajomosci:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Jestes blisko :eviltong: Dobra powiem Ci - Besame Pronto;) Hej! Wiedzialam ze jakies calusne imie:loveu:sliczne Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Wiedzialam ze jakies calusne imie:loveu:sliczne Ciesze się, ze Ci się podoba :lol: Mnie tez:eviltong: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Ciesze się, ze Ci się podoba :lol: Mnie tez:eviltong: Hej! Wolalabym Bisbal te quiero ale to tysh git:evil_lol: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Jesuuuu zrobli offa z tematu:shake: :mad: :cool3: :cool3: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Wolalabym Bisbal te quiero ale to tysh git:evil_lol: Eeee aż taką fanką Bisbala nie jestem:eviltong: Aggunia...tu i tak był off tylko taki bardziej uprządkowany...teraz jest mniej:eviltong: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Eeee aż taką fanką Bisbala nie jestem:eviltong: a calowania to tak?:evil_lol:;) Dianka napisał(a):Aggunia...tu i tak był off tylko taki bardziej uprządkowany...teraz jest mniej:eviltong: mozemy sie wyniesc na offa ale wtedy temacik spaaadnie:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Co do całowania to ....sie wie:eviltong: A co do drugiego to potwierdzam:evil_lol: My tu tylko pilnujemy tematu...:cool3: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To co tu jest to już nawet na OFFa za dużo, koty, psy, orzechy, surykatki, ja bym prędzej powiedziła że ogród botaniczny i zoologiczny w jednym a do tego księga gośći:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a): Aggunia...tu i tak był off tylko taki bardziej uprządkowany...teraz jest mniej:eviltong: Nałogowcy...pozniej trzeba odkopywać liste. Tak to jest z łobuzami. Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Aga nie bede pokazywal palcem... ale to one:turn-l: :evil_lol: :scared: Quote
Recommended Posts