asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cobra napisał(a):ale mnie nikt nie uprzedzil ze ona z tego niehalo Hej! To chyba mozna bylo sie domyslic ze na codzien w zaprzegu nie biega?:eviltong: Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 moje potwory;p;p Alfa lat 8:D:D mala wredotka ale bardzo przekochana jak jzu kogos polubi:D:D Cekin 14 meisieczny niby ONek, zwariowany lecz w miare grzeczny psiak:D Alfa grożna bo listonosz chodizl:P Cekiniasty:D Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! Kochani a moze idac przykladem wujka orzecha(:evil_lol::eviltong:)stworzymy galerie zlotowiczow?Zawsze milej wiedziec kto jest po drugiej "stronie":razz: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Żaba a skad ty wiesz co ja lubie????hmm Orzech nie licz na tyo ,ze ci dadzą spokój mnie maltretują rok! Quote
Linka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Cobra napisał(a):Metka jest lagodna jak baranek, Linkowy posladek moze to potwierdzic :) oj może:roll: :placz: Linka teraz ma traume do konca zycia:mad: :evil_lol: siostra kto tu pierwszy zaczął..?:shake: Quote
efra-husky Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Kochani a moze idac przykladem wujka orzecha(:evil_lol::eviltong:)stworzymy galerie zlotowiczow?Zawsze milej wiedziec kto jest po drugiej "stronie":razz: ja jestem za :ylsuper: Miło było by wiedzieć kto siedzi po drugiej stronie szklanego ekranu Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ja jestem przeciwko , bo to bardzo nie fajnie ogladaac mój ryj na fotkach ,a co dopiero na zywo Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! Olus lecz sie:shake: No to ja dalam pomysl,ja zaczne najbardziej aktualna: Quote
Lilly* Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Galeria dogomaniaków już istnieje ;) . http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3589&highlight=Galeria+dogomaniak%F3w Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! DGM-aniakow tak ale zlotowiczy nie:evil_lol:nota bene nie wszyscy ktorzy jada sa w galerii Quote
Lilly* Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! DGM-aniakow tak ale zlotowiczy nie:evil_lol:nota bene nie wszyscy ktorzy jada sa w galerii :oops: Zagalopowałam się troszke :evil_lol: :oops: Nie ma to jak moja inteligencja :diabloti: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Lilly* napisał(a)::oops: Zagalopowałam się troszke :evil_lol: :oops: Nie ma to jak moja inteligencja :diabloti: Hej! W ramach za dosc uczynienia fotka:evil_lol: Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 to ja tez wrzuce:D najpierw ze spacerku moje piesy a pozniej cos swojego znajde;p ja z piesami nad woda:oops: Quote
Lilly* Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! W ramach za dosc uczynienia fotka:evil_lol: Asik moge tak mówić [czyt. pisać] ? :eviltong: Będziesz musiała troche poczekać - musze coś znaleźć:evil_lol:. Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Lilly* napisał(a):Asik moge tak mówić [czyt. pisać] ? :eviltong: jak najbardziej,bedzie mi bardzo milo:p Lilly* napisał(a):Będziesz musiała troche poczekać - musze coś znaleźć:evil_lol:. Dobrze:evil_lol: Quote
Cimi Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Asiunia widzę, że teraz poszukujesz zdjęć wszytskich :lol:. Jakby co to ja jakiś Olka poszukam.. Godelaine też ma :evil_lol:. Quote
efra-husky Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 To i my się przedstawimy, żeby nie być bezosobowym Dogomaniakiem ;) (ja po lewej) Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! No kochani!Wklejac fotki:evil_lol: Cimi,poczekam az sam wstawi...:lol: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Palma przeciez na zlot nie jedzie z tego co wiem! Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):Palma przeciez na zlot nie jedzie z tego co wiem! Hej! Nie czepiaj sie tylko wrzucaj swoje foto,chyba ze ja mam to zrobic?:diabloti: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Z lekka zaskoczony Cobra napisał: ale mnie nikt nie uprzedzil ze ona z tego niehalo A spytałeś się czy ona z tego halo:evil_lol: No całkiem dobry pomysł z tymi fotami. ALe kochani wstawiajcie je max 500 x 500 bo zaczyna sie rozjeżdżać. Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 O nie thx ja sam dzis wieczorem zrobie i sam wstawie! Quote
Recommended Posts