asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):to napewno :)Asia jedziemy na obóz z payem :P Hej! Oczywiscie!:evil_lol:a trza miec jakis defekt zeby jechac?;):eviltong: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Agga napisał(a):Asiu on ma lepsze kary dla tych dzieci.:mad: Hej! No ladnie,kijem je obklada:crazyeye: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 haahhahhah asia my mamy dużo defektów :) Agga zdradz nam te kary :)Dziewczyny zastosują na orzechu:) Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):haahhahhah asia my mamy dużo defektów :) Agga zdradz nam te kary :)Dziewczyny zastosują na orzechu:) Hej! Wy moze i macie...:evil_lol::eviltong: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! No ladnie,kijem je obklada:crazyeye: Akurat nie bije dzieci - pewnie chciałąbyś zeby tak było. Oj niech tylko ojciec wróci- WSZYSTKO MU POWIEM !:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Agga napisał(a):Akurat nie bije dzieci - pewnie chciałąbyś zeby tak było.[/quoote] niee wcale nie bo i po co?:shake: [quote name='Agga']Oj niech tylko ojciec wróci- WSZYSTKO MU POWIEM !:evil_lol: Boshhh nastepna skarzytpyta...:shake:ide spac:razz: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Od kiedy to dzieci mamy nie słuchają nieładnie!!!:mad: Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 dzieci matek od zawsze nie sluchaja;p tak samo jak przepisy sa po to zbey je lamac;p;p Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):haahhahhah asia my mamy dużo defektów :) Agga zdradz nam te kary :)Dziewczyny zastosują na orzechu:) Olq cala przyjemnosc po mojej stronie:cool2: Agga wspolczuje... tyle problemow na glowie i jeszcze te niegrzeczne bachorki:shake: Jestes dla nich za dobra;) Nie wiem skad tyle cierpliwosci w tobie:lol: Moze powinnas skrocic im troche smyczki? Mysle, ze diance to nawet kaganiec by sie przydal, poniewaz odnosze wrazenie, ze moze udziabac:roll: (zeby nie bylo, ze nie na temat) : Jak ktos zgadnie kto jest na tym zdjeciu stawiam browara na zjezdzie:cool3: Quote
Cobra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Co do Dianki to nie wiem czy kaganiec wystarczy :P o kolczatce tez mozna by bylo pomyslec, choc ona waleczna bedzie sie rzucac :P Quote
BORA Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a): (zeby nie bylo, ze nie na temat) : Jak ktos zgadnie kto jest na tym zdjeciu stawiam browara na zjezdzie:cool3: Ja wiem :evil_lol: Ta mordka w środku tej grzywy to Twój piesek :mdrmed: Pewnie myślałeś, że się ktoś przestraszy :-D Quote
Guest Jamnik Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja się chciałem grzecznie spytać czy jest szansa na jakiś kawałek budy dla Jamniczka? Bo Jamnik nie dysponuje namiocikiem... Jeśli jest, to Jamniczek na zlocie się pojawi... Quote
Diana14 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jamniczek mozesz się na domek zaklepać, a nie na bude:lol: Cober i Tomek....chciałam coś napsiać....ale idę nakarmić maleństwa. Dla Was czasu szkoda. Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cobra napisał(a):Co do Dianki to nie wiem czy kaganiec wystarczy :P o kolczatce tez mozna by bylo pomyslec, choc ona waleczna bedzie sie rzucac :P Hej! Ty uwazaj co by Ci Agata kolcow nie zalozyla:diabloti:mam taką piekna kolczate w sam raz da Ciebie,chetnie uzycze:diabloti: ps:wujku jaka masz piekna podobizne w podpisie! Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a): Agga wspolczuje... tyle problemow na glowie i jeszcze te niegrzeczne bachorki:shake: Jestes dla nich za dobra;) Nie wiem skad tyle cierpliwosci w tobie:lol: Moze powinnas skrocic im troche smyczki? Mysle, ze diance to nawet kaganiec by sie przydal, poniewaz odnosze wrazenie, ze moze udziabac:roll: Ja sobie z nim pogadam na zlocie;) Jak ja im skróce to zobaczą. Spoko orzech dzieci szczepione:cool3: Quote
orzech Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 BORA napisał(a):Ja wiem :evil_lol: Ta mordka w środku tej grzywy to Twój piesek :mdrmed: Pewnie myślałeś, że się ktoś przestraszy :-D Braffo Borcia:multi: wygralas najtanszego browara w morsku:lol: I to bez zadnego kola ratunkowego:crazyeye: Spoko orzech dzieci szczepione No przynajmiej tyle ;) A ja lece, ze swoim lwem salonowym na spacer:bye: Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Hej! Kcialam przypomniec ze ja juz bedem dorosla i zadnej smyczy sobie nie dam skrocic:shake::eviltong: A tak propos piwa to prosze sie zdeklarowac co kto pije bo nie wiem co kupic...;) Cober wiesz ze mi piwko do samochodu bierzesz?:evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a ja się tak zapytam czy w przyszłym roku będzie też zlot? Quote
BORA Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 orzech napisał(a):Braffo Borcia:multi: wygralas najtanszego browara w morsku:lol: I to bez zadnego kola ratunkowego:crazyeye: Dzięki :multi: Chyba odstąpie tego browara komuś. Jest ktoś chętny? :cool3: Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nathaniel jezewli od 4 lat jest co roku to znaczy ,ze za rok też bedzie ! To chyba łatwe do pojęcia :) Asia a ja nie zapomniałem ,że mam ci cole kupić :D Quote
asiunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 olekg18 napisał(a):Nathaniel jezewli od 4 lat jest co roku to znaczy ,ze za rok też bedzie ! To chyba łatwe do pojęcia :) Asia a ja nie zapomniałem ,że mam ci cole kupić :D Hej! Tez pamietam:evil_lol:2 litry coli:p No kochani pisac!jak komus piwko nie pasuje jest jeszcze oranzada:eviltong: Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Warka strong :)Jak dają to bierz jak biją to uciekaj -motto mojej cioci :) Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja coca-cole dawać będą to ja na zjazd nie przyjade tylko przylece :evil_lol: Quote
Agga Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Asiu zawsze pozostaniecie dziećmi...A i czasami kaganiec sie przyda. Quote
olekg89 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Patikujek muszę cie zawiesc Coca-cole dpostanie tylko asik ,a za co to już nasza prywatna sprawa :) Bardzo tajna :D Quote
Recommended Posts