asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Tomek od dziś wiem już do kogo dzwonić w nagłych wypadkach:evil_lol: Normalnie jestes moim bohaterem...prawie :P Asiuniu rzecz jasna, ze pod moim czujnym okiem. Jak Metka będzie zjadała Kaję to się na chwilkę odwrócę w inną stronę;) :lol: :cool3: Hej! Ale Metus nie zje Kaji:roll:co najwyzej zapasie ja na smierc:eviltong: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Ale Metus nie zje Kaji:roll:co najwyzej zapasie ja na smierc:eviltong: Nie wielkie to chyba będzie pocieszenie dla Olka:eviltong: Ale PIPa i tak urzadzimy:lol: Moze zagonimy jeszcze jakichś panów co by Metka mogła większe obiekty pozaganiać:eviltong: :evil_lol: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tomek od dziś wiem już do kogo dzwonić w nagłych wypadkach:evil_lol: No mozesz zapisac sobie moj numer pod nazwa ASPSA :lol: Tylko zanim do ciebie dojade to moze troche potrwac :eviltong: Normalnie jestes moim bohaterem...prawie :P prawie robi wielka roznice:lol: To całe szczęście. A taką "właścicielkę" to ja bym przećwiczyła...:mad: No, ja niestety nie mam na to durne dziewcze wplywu... narazie jedyne co udalo mi sie osiagnac to odchudzic labka, ktory w wieku 8 miesiecy wazylo 35 kilo:roll: Ale jakbym byl kobieta to sieknalbym jej z bani:evil_lol: A tutaj jest grubasek na jednej z wielu rehabilitacji, na ktore zabiera go wujek orzech :lol: Chłopak pływa jak niedzwiedz polarny : ) Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):No mozesz zapisac sobie moj numer pod nazwa ASPSA :lol: Tylko zanim do ciebie dojade to moze troche potrwac :eviltong: prawie robi wielka roznice:lol: wujku orzechu a jak będę chciała zadzwonić i wystukam ASPSA to się dodzwonie gdzieś:eviltong: (czyt.do Ciebie)? A to prawie to wiesz...musisz się wykazac na zlocie:evil_lol: i potwierdzić swoje umiejętności ratownicze (tam w pobliżu jest basen, a topić bedziemy asiunie:cool3: ) Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! A w jaki sposob go dochudzasz?moze "pomysl"sciagne bo mi juz sily i pomyslow brak:roll: Dianus panowie moga zamiast Linki za pozorantow robic:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):wujku orzechu a jak będę chciała zadzwonić i wystukam ASPSA to się dodzwonie gdzieś:eviltong: ? A to prawie to wiesz...musisz się wykazac na zlocie:evil_lol: i potwierdzić swoje umiejętności ratownicze (tam w pobliżu jest basen, a topić bedziemy asiunie:cool3: ) Hej! Ło matko:placz: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Ło matko:placz: No czego beczysz:eviltong: ? Przecież Cię wujcio orzech uratuje:evil_lol: :cool3: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):No czego beczysz:eviltong: ? Przecież Cię wujcio orzech uratuje:evil_lol: :cool3: Hej! Jedyna nadzieja ze bede podobna do tlustego labka:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Jedyna nadzieja ze bede podobna do tlustego labka:evil_lol: Asiu przestań gadać takie głupoty:eviltong: bo Ci je siłą z głowy wybije:mad: :evil_lol: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 tam w pobliżu jest basen, a topić bedziemy asiunie:cool3: Asiunie to bardzo chetnie bede ratował :evil_lol: Chyba sie nie obrazi jak zamiast koleczka rzuce jej kotwice?:razz: Hej! A w jaki sposob go dochudzasz?moze "pomysl"sciagne bo mi juz sily i pomyslow brak:roll: A jezdze pare razy w tygodniu nad jeziorko i daje mu potezny wycisk;) Poza tym, po paru miesiacach staran i prosb udalo mi sie przekonac jego "pania" do tego, aby zaczela go normalnie karmic, bo jadl ile chcial i nie mial w ogole ruchu. Łącznie spacery z jego pania trwaja moze 30 min dziennie:mad: Niestety, labek nigdy juz nie bedzie okazem zdrowia, bo zmiany spowodowane przez taka mase w szczeniecym wieku sa bardzo duze. Ale przynajmiej juz zaczyna biegac jak pies :) Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Asiu przestań gadać takie głupoty:eviltong: bo Ci je siłą z głowy wybije:mad: :evil_lol: Hej! Jasne!Ty mnie bedziesz bic a on ratowal kotwica:placz:ja nigdzie nie jade!!!!!:placz: Wujku,dietka jest,spacery wyczerpujace sa(zapraszam na ostatnie strony naszej galerii)a waga nic...:roll: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Asiunie to bardzo chetnie bede ratował :evil_lol: Chyba sie nie obrazi jak zamiast koleczka rzuce jej kotwice?:razz: Litości:crazyeye: To ma byc facet...:roll: ? Asia może my mu zafundujemy kąpiel w betonowych bucikach:evil_lol: Co Ty na to:razz: ? Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Nie bawie sie juz z wami:placz: No ładnie tak się odwracac od rodziny własnej:shake: ? Nie ja nabroiłam tylko ten chop wuj łorzech. Niech on przeprasza:eviltong: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):No ładnie tak się odwracac od rodziny własnej:shake: ? nooo a wlasna siostra co mnie utopic chce to ładnie?:placz: Dianka napisał(a):Nie ja nabroiłam tylko ten chop wuj łorzech. Niech on przeprasza:eviltong: wcale nie kcem zeby przepraszał,niech sie nie zbliza:mad:;) Quote
Agga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 DObry Boże co za gaduły:mad: :lol: Orzeszku witaj:multi: PAGAJ-czarna M-nick pod logo-tył sam adres 1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek 2.Linka -domek (chyba jednak nie) 3.AggA+4 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(pod znakiem ?) 12.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie, tył 4 OZDM 2006 19.AgaCzips + 1 pies - namiot 20.Agatha i CObra +3 psy - namiot 21.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 22.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 23.marmara_19 + 2 psy - namiot 24.gosica + osoba + 2 psy -namiot 25.rebellia+ pies+koszulka 26.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 27.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?) 28.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 29.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 30.Diana14+1 osoba+2 psy+ domek nr 3 31. bigos+1 pies+namiot 32.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot 33.Bora+1 pies+namiot 34. Jatka+1 osoba+1 pies+domek nr 3 35.*luthien* +1 pies+namiot 36.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006 sprawdzić czy nie ma błędów jak tak to zaraz poprawie. Quote
olekg89 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Asia ,a pamiętasz jak mnie wrobiłas ,że meta nie lubi Onkowatych suk i ,ze je mi kaje ,a ja ci uwierzyłem:( Dianka moje psy bardzo nie lubią kolaków :D I zrobią sobie z twojej Vegi przeciagacz i beda bawić sie w Tug of war (czy jakoś tak )No w każdyj razie zrobimy sobie taki PIt bull show :P Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :crazyeye: janiemoge pojawił sie Orzech i już ZOŁZY go zagadały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 olekg18 napisał(a):Asia ,a pamiętasz jak mnie wrobiłas ,że meta nie lubi Onkowatych suk i ,ze je mi kaje ,a ja ci uwierzyłem:( Hej! Hahahah Olek pamietaj nie podchodz,ja musze pierwsza podejsc bo jej sie do gardla rzuci:lol::lol::lol::evil_lol: Quote
marmara_19 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aśka to moze my sie w koncu przed tym zlotem spotkamy zeby mi Metka Cekiniastego nie pozarla? Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 olekg18 napisał(a):Dianka moje psy bardzo nie lubią kolaków :D A ja nie lubię natrętów:diabloti: Coś to zmienia? :grin: Aggunia no co pogadać sobie nie można:eviltong: malawaszka my tylko sprawdzałysmy ilu % orzeszek jest facetem:evil_lol: Wyników nie chcesz znać:lol: Asia sis ja wszystko dla Ciebie nooo :calus: Quote
Agga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: janiemoge pojawił sie Orzech i już ZOŁZY go zagadały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszko teraz go zagadują a co będzie na żywo? Orzech zastanów się nawet nie wiesz co cię kochany czeka:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 marmara_19 napisał(a):Aśka to moze my sie w koncu przed tym zlotem spotkamy zeby mi Metka Cekiniastego nie pozarla? Hej! Nastepna przewrazliwiona:eviltong: Wszem i wobec oglaszam ze moj pies nie ma zamiaru nikogo pogryzc przezuc ani poszamac chyba ze zostanie naruszona bariera obrony koniecznej:eviltong: Quote
Recommended Posts