orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dzień dobry bardzo wieczór! Jeżeli jeszcze można, to chciałbym zapisać siebie i mego sierściucha. orzech + 1 pies – namiot + Koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM Nie znam nikogo więc napisze coś o nas: (trza się integrować zanim pojedziemy:razz: ) Imię psa – Tofik Wiek – 2 Rasa – owczarek hiszpański PareRas :eviltong: Imię orzecha – Tomasz Wiek – 20 Miasto – Wrocław No chyba na razie wystarczy… Z tego co czytam, to sklepu blisko nie ma….? Więc chyba będę musiał przyzwyczajać kundla do suchego ponieważ jest mięsożerny:roll: Z kagańcem też będę musiał powoli go oswajać, bo biedak w życiu czegoś takiego na oczy nie widział… Ale jak drucik od szampana będzie dobry, to zaoszczędzę trochę sianka :P Oczywiście auto zostawiamy w domu, ponieważ uwielbiamy pociągowe klimaty, a wydaje mi się, że te będą niecodzienne. Towczarek jest łagodny i w miarę normalny więc nie powinno być problemu… gorzej będzie ze mną:evil_lol: A to są nasze pyski: Quote
marmara_19 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nie widze fotki:(((ehh a mysmy wrocili z 3 godz spacerq po polach;/ ehhh Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ehhh dziwne bo ja widze:roll: A co wy tak po polach w nocy biegacie :cool3: Quote
Cimi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Ehhh dziwne bo ja widze:roll: Ja też widzę :eviltong:. Quote
Usia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ja zdjecie tez widze :) witamy super ze jedziesz :) Quote
olekg89 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 O K U R W.... prawie 40 psów!Super Czarek nie bedzie mogł sie zdecydowac kogo obwarczeć i oszczekać :P Marmara-na psiaki.pl chcesz ogłosić???? Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Orzech witamy Ciebie i espanol'skiego pastora;) Kudłaty jednak nie jedzie,za bardzo by to wplynelo na jego psychike a wiekszej złosliwej bestii bym w domu nie zniosla:evil_lol: Quote
00000 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a): Ale jak drucik od szampana będzie dobry, DObry będzie, dobry, w zeszłym roku na zlocie taki kaganiec otrzymał Czips - tylko nam w ostatni dzień zlotu się gdzieś zapodział...:lol: (Czips to York...cośtam cośtam, ja się zawsze zastanawiam jak to sie pisze... zaraz... Yorkshire Terrier :lol: ) Quote
marmara_19 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Ehhh dziwne bo ja widze:roll: A co wy tak po polach w nocy biegacie :cool3: a nie biegamy tylko spacerujemy;p;p;p z kolega;p;p hehe na szczescie mam ochroniarza Cekina , ktory kumpla pilnowal caly czas;) Quote
olekg89 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pagaj ja zniszczyłem kaganiec czipsa :P Bo zaczołem go wyginac itp.:D Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech no w pobliżu sklepu niestety nie ma a ugotować żarełka dla psa chyba raczej nie będzie jak...chyba, ze weźmiesz garnuszek, rozpalisz ognisko i coś tam upichcisz:evil_lol: My żywiliśmy się tam piwem i kiełbaskami z grilla:cool1: Quote
kalina. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kalinaM napisał(a):kalinaM+Lilly*+1 osoba(moze)+2 psy+namiot reszta bez zmian Powtarzam zmiane, której nie ma w liscie:eviltong: . Quote
zaba14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 o.. Panów nam przybywa :crazyeye: jak fajnie :evil_lol: Asiu szkoda, że Rocki nie jedzie, chyba będę musiała do was wpaść na spacerek tego lata ;) i poznać tego nicponia :cool3: Quote
Lilly* Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 kalinaM napisał(a):Powtarzam zmiane, której nie ma w liscie:eviltong: . Jest na liście :lol: Tylko wszystkie jesteśmy osobno zapisane ;) . Patrz numery: 28, 35, 36 Quote
kalina. Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ja + lilly a luthien nie wiadomo czy jedzie...(:lol: ) Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 zaba14 napisał(a):o.. Panów nam przybywa :crazyeye: jak fajnie :evil_lol: no jasne ze fajnie:evil_lol: zaba14 napisał(a):Asiu szkoda, że Rocki nie jedzie, chyba będę musiała do was wpaść na spacerek tego lata ;) i poznać tego nicponia :cool3: stwiedzilam ze dla jego zdrowia psychicznego(i dla mojego tyz)lepiej zeby sobie gdzies z mama pojechal.Zapraszamy w taki razie do nas na spacerek:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):no jasne ze fajnie:evil_lol: Chyba im będzie za dobrze:eviltong: Kilku rodzynków i tyle dziewczyn do wyboru:evil_lol: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ciesze się, że zostaliśmy zaakceptowani przez stado :lol: orzech no w pobliżu sklepu niestety nie ma a ugotować żarełka dla psa chyba raczej nie będzie jak...chyba, ze weźmiesz garnuszek, rozpalisz ognisko i coś tam upichcisz No coś ty…. Moja bestia jada tylko surowe… A jeszcze jak się coś rusza to już w ogóle rarytas;) Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Ciesze się, że zostaliśmy zaakceptowani przez stado :lol: No coś ty…. Moja bestia jada tylko surowe… A jeszcze jak się coś rusza to już w ogóle rarytas;) Hehe no dosyć duże już to stado sie zrobiło:evil_lol: Sory przeoczyłam tą bestje:lol: Moze sobie tam cos na zlocie upoluje. O swojego psa się bać nie muszę bo jest większy :diabloti: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Hehe no dosyć duże już to stado sie zrobiło:evil_lol: Sory przeoczyłam tą bestje:lol: Moze sobie tam cos na zlocie upoluje. O swojego psa się bać nie muszę bo jest większy :diabloti: Hej! Czekaj czekaj az Tofik dorwie Vege i spalaszuje na wpol zywa:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Czekaj czekaj az Tofik dorwie Vege i spalaszuje na wpol zywa:evil_lol: O kochana to pod groźbę podchodzi:mad: Nie dam mojej Vegecie krzywdy zrobić:eviltong: Zamkne się w mojej chatce i Cię nie wpuszczę:evil_lol: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Czekaj czekaj az Tofik dorwie Vege i spalaszuje na wpol zywa Takie jak Vega to on wciąga na śniadanie... Jak bedziemy wracać to zostaną tylko te co mu nie smakowały, albo udało im sie uciec:lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):O kochana to pod groźbę podchodzi:mad: Nie dam mojej Vegecie krzywdy zrobić:eviltong: Zamkne się w mojej chatce i Cię nie wpuszczę:evil_lol: Hej! Mnie?a to czemu?moje bydle surowosci to nie bardzo:shake:poza tym my mamy Kaje:evil_lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Takie jak Vega to on wciąga na śniadanie... Jak bedziemy wracać to zostaną tylko te co mu nie smakowały, albo udało im sie uciec:lol:\ Hej! Jeeee wrocimy do domu!:multi: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Takie jak Vega to on wciąga na śniadanie... Jak bedziemy wracać to zostaną tylko te co mu nie smakowały, albo udało im sie uciec:lol: No bezczeleństwo:eviltong: jakiś spisek czy co:mad: ? Jak juz mówiłam zamkniemy się w chatce:lol: Na razie obstaję przy tej wersji wydarzeń:p Asia no jeszcze pytasz :P Psa chcecie mi zjeść i się pytacie czemu sie w chacie chce zamknać:P Quote
Recommended Posts