asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):No bezczeleństwo:eviltong: jakiś spisek czy co:mad: ? Jak juz mówiłam zamkniemy się w chatce:lol: Na razie obstaję przy tej wersji wydarzeń:p Asia no jeszcze pytasz :P Psa chcecie mi zjeść i się pytacie czemu sie w chacie chce zamknać:P Hej! My jestesmy malutcy i nie szkodliwi:shake: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jak juz mówiłam zamkniemy się w chatce Chcesz jeszcze odszkodowanie za zjedzoną chatke płacić? Radze ci dobrze, wypsikaj ją jakimiś ruskimi perfumami to może jej odpuści;) Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! My jestesmy malutcy i nie szkodliwi:shake: Tiaaaa:cool1: I macie twardy orzech do zgryzienia :evil_lol: :grin: :sg168: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Chcesz jeszcze odszkodowanie za zjedzoną chatke płacić? Radze ci dobrze, wypsikaj ją jakimiś ruskimi perfumami to może jej odpuści;) Mam tylko taką fajną odżywke do ciała waniliowo migdałową :evil_lol: Poza tym to dobiliśmy do mojego 6200 posta :D Asia postaw siostrze fiolecik :P Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Diana14 napisał(a):Tiaaaa:cool1: I macie twardy orzech do zgryzienia :evil_lol: :grin: :sg168: Hej! Hahahahahah nabija sie nabijaj:mad:;) Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 zjemy wasza chatke Omg nie strasz... sam prawie spadłem z krzesła :lol: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Omg nie strasz... sam prawie spadłem z krzesła :lol: Hej! Noo taaakie zeby mamy nie ma z nami zartow:D Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Hahahahahah nabija sie nabijaj:mad:;) Ależ ja się nie nabijam:evil_lol: Ja tylko coś sugeruje:diabloti: Orzech a Ty jak możesz:eviltong: ??? Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Orzech a Ty jak możesz ??? Dowiesz sie na zlocie :evil_lol: p.s. ząbki są przefajne;) Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Dowiesz sie na zlocie :evil_lol: siostra boj sie:eviltong: orzech napisał(a):p.s. ząbki są przefajne;) dziekujemy,wlasne osobiste:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Dowiesz sie na zlocie :evil_lol: p.s. ząbki są przefajne;) Jej...mam juz wzywac pomoc?:roll: :lol: :grin: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Dobra jak straszyć to na maxa Hej! No nie rottweilera mi zastraszyles:placz: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! No nie rottweilera mi zastraszyles Oj to bardzo sorry, zasłoń mu teraz oczy bo wklejam zdjęcie jak pożera tłustego labka na śniadanie:razz: W razie czego... jakby ktoś nie wierzył :P Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Asia nie przyznawaj się:eviltong: Ktoś nas (czyt. mnie i Vege) musi w koncu bronić na zlocie, nie:cool3: ? orzech nie życze tu sobie więcej zdjec przeomocy wśród zwierząt :P Wypaczasz moją wypaczoną już psychike :grin: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Jako ze sliczne z nas dziewczynki(:evil_lol::lol:)zaczarujamy Toffika urokiem osobistym i nas nie zje http://img243.imageshack.us/img243/5834/metka3sb.gif trzeba chwilke poczekac az sie zaladuje bo ruchome ;) Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Hej! Jako ze sliczne z nas dziewczynki()zaczarujamy Toffika urokiem osobistym i nas nie zje No faktycznie podziałało... przestraszył się, że jest to zaraźliwe i uciekł pod łóżko :oops: Quote
asiunia Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):No faktycznie podziałało... przestraszył się, że jest to zaraźliwe i uciekł pod łóżko :oops: Hej! :chainsaw: Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Co to za facet który się kobiet boi Ujął bym to inaczej.... Co to za kobieta, której faceci sie boją :lol: Quote
Diana14 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 orzech napisał(a):Ujął bym to inaczej.... Co to za kobieta, której faceci sie boją :lol: Odważna, pewna siebie, wiedzaca czego chce, piękna oczywiscie:eviltong: Mam dalej wymieniać:evil_lol: ? Faceci się boja po prostu inteligentnych i niezaleznych kobiet:eviltong: tez do takich nalezysz co sie boją:diabloti: ? Quote
orzech Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A propo kobiet... To jest jego laska: Ona jest największą bestią na osiedlu... wiec jak coś to wezme ja ze soba:mad: Quote
Recommended Posts