Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Komar tutaj cyrkluje przy grillu a tu zjada butelkę:lol: Misiekesa drugi od lewej Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Hej! Przy okazji fotek Komara pojawil sie Rav chlopak z Katowitz:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dobra Asiunia masz....:roll: To jest najnowsze(sprzed chyba 3 miesiecy:evil_lol: ) wklejam linki żeby nikogo nie narażać na utrate zdrowia...:roll: http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaKopia_DSC1354.jpg to już starsze http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/Kopia4KopiaP623245600.jpg a to specjalnie Asiu dla Ciebie zdjecie o które jęczałaś.... http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaKopiaObraz522.jpg Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):Dobra Asiunia masz....:roll: To jest najnowsze(sprzed chyba 3 miesiecy:evil_lol: ) wklejam linki żeby nikogo nie narażać na utrate zdrowia...:roll: http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaKopia_DSC1354.jpg to już starsze http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/Kopia4KopiaP623245600.jpg a to specjalnie Asiu dla Ciebie zdjecie o które jęczałaś.... http://img.photobucket.com/albums/v367/snooopy/KopiaKopiaObraz522.jpg Hej! Dianus:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Gdybym ja facetem byla:shake: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 NO no jakie wspominki... Ehhh...nie wiem co wybrac kurna:mad: Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No dobra to dożucam się i ja A na fotce to nie mój pies :evil_lol: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no kochani wstawiac foty swoje. Zbiore je i zmniejsze i łądnie tu wstawie wszystkie. Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PAGAJ-czarna M-nick pod logo-tył sam adres 1.Asiunia+1 osoba+2psy - domek 2.Linka -domek (chyba jednak nie) 3.AggA+4 osoby+namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky+1 osoba+3 psy-domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14+osoba-namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot(pod znakiem ?) 12.lucy*+1 osoba+pies-domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC+2psy-domek+Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.Truskawa-namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie, tył 4 OZDM 2006 19.AgaCzips + 1 pies - namiot 20.Agatha i CObra +3 psy - namiot 21.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 22.Malawaszka-namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 23.marmara_19 + 2 psy - namiot 24.gosica + osoba + 2 psy -namiot 25.rebellia+ pies+koszulka 26.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 27.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie( wielki znak ?) 28.KalinaM+Lilly*+1osoba+2psy-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 29.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 30.Diana14+1 osoba+2 psy+ domek nr 3 31. bigos+1 pies+namiot 32.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot 33.Bora+1 pies+namiot 34. Jotka+1 osoba+1 pies+domek nr 3+ koszulka czarna M-tylko tył logo+ koszulka czarna XL- logo ,nick na rękawie Jotka 35.*luthien* +1 pies+namiot 36.orzech+1pies+namiot+koszulka Czarna M-nick na rękawie-tył 4 OZDM 2006 Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):Żaba a skad ty wiesz co ja lubie????hmm Orzech nie licz na tyo ,ze ci dadzą spokój mnie maltretują rok! hmm... no to wspolczuje... a moze podzielisz sie swoim rocznym doswiadczeniem i zdradzisz mi pare sekretow jak sie bronic przed tymi wampirami?:lol: Quote
marmara_19 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 haha Orzech Ty uwazaj na Olka bo on nerwowy jest.... i jak obrazisz jakas jego kolezanke to niezbyt fajnie z Toba bedzie;p;p:lol: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Orzech przykro mi ,ale nie moge Ci ujawnić moich sekretów jak radzić sobie z szatanami :) Dasz sobie radę :) Wiara czyni cuda :) Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):hmm... no to wspolczuje... a moze podzielisz sie swoim rocznym doswiadczeniem i zdradzisz mi pare sekretow jak sie bronic przed tymi wampirami?:lol: orzech coś wysokie mniemanie o sobie masz:evil_lol: Kto powiedział, ze będziesz się musiał opędzać i bronić:eviltong: ?? Musialbyś miec od kogo:diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 No to i moja brzydka fota:angryy: jak juz wszyscy maja wklejac I zdjecie Jureji ;) Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 marmara_19 napisał(a):haha Orzech Ty uwazaj na Olka bo on nerwowy jest.... i jak obrazisz jakas jego kolezanke to niezbyt fajnie z Toba bedzie;p;p:lol: Nie wierzysz w magiczna sile solidarnosci plemnikow?:evil_lol: Olekg spoko sam je "rozgryze" w koncu jestem orzechem... orzech coś wysokie mniemanie o sobie masz Kto powiedział, ze będziesz się musiał opędzać i bronić ?? Musialbyś miec od kogo O nastepna zobaczyla zdjecie i juz sie odstosunkowuje ode mnie :lol: Agus nie boje sie wampirkow, ale chcialbym delikatnie od nich sie opedzic, nie robiac im przy tym krzywdy:evil_lol: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):O nastepna zobaczyla zdjecie i juz sie odstosunkowuje ode mnie :lol: No ładne rzeczy:eviltong: Zdjęcie zobaczyłam juz dawno i nie zachęca ono do odstosunkowania się:evil_lol: Zresztą to samo mogę powiedzieć o Tobie:eviltong: Ale nie o to chodzi....wiesz...tu się liczy charakter:cool3: :grin: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pay sie pyta czy osoby na 3 domek sa dalej chetne? tzn. Diana +osoa towarzyszaca + Jotka + osoba towarzysząca. Musi dać znać i juz do konca załatwić domek. Orzeszku Wampirki są nieszkodliwe ja ci to mowie. Znam je troszkę. Wiesz czosnek, i takie duperele nie działają. Ja ci powiem jak sie odnich odpędzić.:evil_lol: Dianko nie wiem dlaczgeo ale akurat dla ciebie szczegółne pozdro od Tatusia Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja potwierdzam, ze dalej jestem chętna na domek:lol: O jejku speclane pozdro od tatka 4 ME:cool3: ???No dziękuje chociaz nie wiem czym zasłużyłam:evil_lol: I tez pozdrawiam!!!! Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Diana14 napisał(a):No ładne rzeczy:eviltong: Zdjęcie zobaczyłam juz dawno i nie zachęca ono do odstosunkowania się:evil_lol: Zresztą to samo mogę powiedzieć o Tobie:eviltong: Ale nie o to chodzi....wiesz...tu się liczy charakter:cool3: :grin: Hej! Zgadzam sie:evil_lol: Quote
bigos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia = skąd kobito wytrzasnęłaś moje zdjęcie:-o:-o:-o Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bigos napisał(a):asiunia = skąd kobito wytrzasnęłaś moje zdjęcie:-o:-o:-o Hej! Uwazny człek ma wszystko:evil_lol::lol: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Oj orzech orzech orzech powiem ci tyle ,ze na zlocie na zywo nie bedą sie tak nad tobą pastwic :)(to tak na pocieszenie:D) Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ale nie o to chodzi....wiesz...tu się liczy charakter:grin: :cool3: Taa wszystkie tak mowia...:evil_lol: :eviltong: olekg18 napisał(a):Oj orzech orzech orzech powiem ci tyle ,ze na zlocie na zywo nie bedą sie tak nad tobą pastwic :)(to tak na pocieszenie:D) To sie wie... przeciez bede tam ze swoim killerem :D Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):Taa wszystkie tak mowia...:evil_lol: :eviltong: To sie wie... przeciez bede tam ze swoim killerem :D Czesc wujku:multi: A on sie nadal oszukuje:shake: Oleczku ty na zywo tez nie taki wyszczekany:eviltong: Quote
Recommended Posts