asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):Aga nie bede pokazywal palcem... ale to one:turn-l: :evil_lol: :scared: Hej!! Wujek kabel!!!!!!!!!!!!Sam zaczal i na nas zwala!Maamaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Wujek kabel!!!!!!!!!!!!Sam zaczal i na nas zwala!Maamaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Dobrze Asiu płacz płacz może się nad nami zlitują :evil_lol: (nie mówie o tym orzechu bo on chyba serce z kamienia ma....) Quote
orzech Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Wujek kabel!!!!!!!!!!!!Sam zaczal i na nas zwala!Maamaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ja tu jestem nowy i jeszcze sie nie znam :evil_lol: Poza tym musze sie integrowac no nie :bye: Jak tu sie nie odzywac jak mnie zaczepiaja?:cool3: p.s. juz sobie ide :P Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):p.s. juz sobie ide :P Nie zatrzymujemy:eviltong: Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 orzech napisał(a):Ja tu jestem nowy i jeszcze sie nie znam :evil_lol: winny sie zawsze tlumaczy orzech napisał(a): Poza tym musze sie integrowac no nie :bye: kazda sciema dobra:eviltong: orzech napisał(a):Jak tu sie nie odzywac jak mnie zaczepiaja?:cool3: p.s. juz sobie ide :P jasne i wyjdzie znowu na ofiare a my na oprawcow:placz: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Jestescie oprawcami :)Chyba nie pojade na zlot :D Zaczynam sie was bać szegolnie Diany :) Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):Jestescie oprawcami :)Chyba nie pojade na zlot :D Zaczynam sie was bać szegolnie Diany :) Hej! I po co klamiesz?:evil_lol: Dianka boja sie Ciebie8):sweetCyb: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 O kurde Olek schlebiasz mi:evil_lol: Ale wiesz...praca nad soba czyni cuda :cool3: Zawsze moze być gorzej :grin: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Orzech no sam widzisz jakie one sa. I to moje dzieci. CIekawe po kim one takie są. DIanko, Linko i Asiu do kąta marsz...:mad: Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Agga napisał(a):DIanko, Linko i Asiu do kąta marsz...:mad: Niet:diabloti: Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hahaha wampiry!z was Dianka ja zawsze samymi wymyślnymi komplementami obdarowuje kobiety które na nie zasługują :) :D Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Agga napisał(a):Orzech no sam widzisz jakie one sa. I to moje dzieci. CIekawe po kim one takie są. DIanko, Linko i Asiu do kąta marsz...:mad: Hej! Nie ma jak matka,ktora zawsze jest po stronie swoich dzieci:shake:sprobuje innej drogi...TATAAAAAAAAAAAAAA:placz: Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Nie ma jak matka,ktora zawsze jest po stronie swoich dzieci:shake:sprobuje innej drogi...TATAAAAAAAAAAAAAA:placz: Tata wyjechał na 2 tygodnie opiekowac się kolonistami (biedne dzieci):shake: Tata wam nie pomoże! Zreszta wychowanie was zawsze spada na mnie. I jak matka mowi, że marsz dokata to marsz. Bo wam zatrudnie taką nianie jak w TV oglądałąm . Ona potrafi wszystkie rodzinne problemy roziwązać. Tak więc po dobroci czy przejdziemy do drastyczniejszych środków? Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Nie widzicie Agga woli orzecha :) A was odda do domu dziecka :) Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Pay jako opiekun na koloni hahahhahahahahh hahahhahah hahahhahahah hahahahahha hahahahaha dzieci upite śliwowica hahahahhahahahahahaha matko bpska ,ale jaja hahahahahhahahahahaha Quote
Diana14 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja do konta nie pojdem:eviltong: A już tym bardziej nie przez tego....orzecha:angryy: Mam dziś klusie malusie na glowie wiec nie moge stać w kącie:p Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):Nie widzicie Agga woli orzecha :) A was odda do domu dziecka :) Olek bazyliszku nie dam sie sprowokowac rozumiesz. WOle jego od ciebie lepiej ci?:p jak zwykle oluś szalejąc napisał cos "mądrego": Pay jako opiekun na koloni hahahhahahahahh hahahhahah hahahhahahah hahahahahha hahahahaha dzieci upite śliwowica hahahahhahahahahahaha matko bpska ,ale jaja hahahahahhahahahahaha Olek zdobyłbyś się wreszcie na jakis inteligentny post co? Przecież umiesz pisać ładnie, nie dokuczając innym. A co myślisz, że jest złym opiekunem? Chyba żartujesz Oluś z tą śliwowicą. ALe co ja będe z tobą dyskutowac. :shake: ;) Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 żartuje ale jak wyobrazam sobie paya w roli opiekuna to aż mi wesoło :) Quote
olekg89 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A własnie myśle ,ze gdyby opoekunowie na obozach i koloniach byli tacy jak pay to bym dalej na obozy jezdził!Bo miałem zawsze starych i sztywnych Quote
Agga Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):żartuje ale jak wyobrazam sobie paya w roli opiekuna to aż mi wesoło :) czuje ze ten post ma podtekst;) Quote
asiunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 olekg18 napisał(a):żartuje ale jak wyobrazam sobie paya w roli opiekuna to aż mi wesoło :) Hej! Pewnie nie kaze im stac w kącie:shake: Quote
Recommended Posts