Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Ło matko!!! A co to z trawy wystaje???? Chyba kret na powierzchnię wychodzi :eviltong: :eviltong: :eviltong: Hmmm, ale takiego ma nosa... i gdzie są oczy??? Chyba że to te dwie kulki... ale nie, za nisko... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie te krety u nas są, nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przy nich Azuś jak mała myszka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Negro sobie wyprasza:eviltong: Kulki są jak najbardziej na swoim miejscu:evil_lol:

Posted

Dobcia; napisał(a):
Wielkie te krety u nas są, nie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przy nich Azuś jak mała myszka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Negro sobie wyprasza:eviltong: Kulki są jak najbardziej na swoim miejscu:evil_lol:

Nom, to chyba po katastrofie Czernobyla zaczęły takie rosnąć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To co sie dzieje w samym Czernobylu... :eviltong:
A te kulki to po co kretowi (kretu? :eviltong: )? Jak nie oczy to co??? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):

Proszę bardzo-na poprawę humoru:)

Nafociłam się dzisiaj... i tyle mam zdjęć że niewiem które wstawić:roll:

Dzięki, humorek od razu lepszy:lol: Portecik miodzio, normalnie buszujący w trawie:loveu: ale Azuś też cudny, i jaką minkę stroi:loveu:
A tak z ciekawości zapytam jak się chłopaki dogadują? Nie ma między nimi spięć? Bo moje to... ech szkoda gadać tylko futro czasami lata:shake:

Posted

ZNOWU MOJE ULUBIONE UJĘCIE+ KLEJNOTY RODOWE!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
(może to i kret z wytrzeszczonymi gałami:crazyeye: )

Dobcia napisał(a):

Samograjko bardzo dziękuje:lol: Była mowa o konkursie na "zdjęcie pażdziernika". A to zdjęcie to żadna przeróbka -po prostu włożyłam mu gałązke za obroże:evil_lol:

WIEM, ŻE NIE PRZERÓBKA- PISAŁM,ŻE WYGLĄDA JAK PRZERÓBKA!!!!!
:razz:

Posted

samograj napisał(a):
ZNOWU MOJE ULUBIONE UJĘCIE+ KLEJNOTY RODOWE!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
(może to i kret z wytrzeszczonymi gałami:crazyeye: )

WIEM, ŻE NIE PRZERÓBKA- PISAŁM,ŻE WYGLĄDA JAK PRZERÓBKA!!!!!
:razz:

Cześć Dobcia

Nie no wasze teksty rządzą nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobcia, u mnie jest podobnie z psim osprzetem, ale nie lubie, jak cos lezy w szufladzie nieuzywane.. czesci sie pozbylam, a czesc lezy..

Ola, samograj, lomatko :evil_lol::roflt:

Posted

Ola nie widzisz? :razz:To są korale-zamiast krawatu-taka nowa moda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fioletowa bardzo się ciesze:lol: A wiesz, ich kontakty są dość dziwne. W domu raczej schodzą sobie z drogi, nie ma między nimi chyba nawet przyjażni, ale się też nie tępią, czasem Azuś warknie na Negra-nigdy odwrotnie, a na spacerach są nierozłączne, pilnują się siebie, razem wąchają krzaczki, jak najlepsi kumple:loveu:

Carber cześć!!!To nie specjalnie tak wyszło, to wszystko wina kretów...:p

Zuzolandio tylko w czym jest tym mistrzem?:cool3: Bo nie w pozowaniu:evil_lol:

Samograjko twoich ulubionych ujęć to ja mam pełniutko. Ale jeszcze się ktoś obrazi, że takie zdjęcia wstawiam:evil_lol:

wig zawsze się może przydać;)

troche Azusia

i Negrusia

Posted

Witam nowych gości!!!
Rybcia, asik89, haska_12, wig
bardzo dziękujemy:oops::lol:

Ola masz 100% racji;) Psi uśmiech jest cudowny, i nigdy nie kłamie:loveu:

Eria bardzo ci dziękuje!!!! Banerki są cudne!!!
[SIZE=1]Ale mam straszne problemy z ich wstawieniem, bo odnosi mnie do... wielkiej encyklopedii:diabloti:

[SIZE=2]zuzolandia, no przecież w czymś każdy jest najlepszy:evil_lol:

Posted

Hej, ale świetne masz benerki jesienne, ja w tym roku jesiennych nie robię, na przyszły rok może. A teraz jeszcze dopóki śnieg i zima nie nadejdzie to będę miała te co mam :)