samograj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Wartościowy pies - takie klejnoty rodowe:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby pokazywał, co jet godne uwagi!!!:razz: Quote
eria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Nareszcie nowe foteczki :multi: ale mi się podoba pozycja Azusia, szkoda że żaden z moich psiaków nigdy tak nie leży :cool1: Quote
Dobcia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Samograjko nie mam pojęcia skąd jest ta studnia, może ją wykopano jak wody brakowało:evil_lol: Ale jest bardzo nastrojowa:loveu: Eria mnie też:p Negro także tak lubi leżeć. Nie pamiętam który od którego się tego nauczył, ale zaczeły tak polegiwać mniej więcej w tym samym czasie:razz: Nóżka na nóżke...;) Quote
Dobcia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 samograj napisał(a): Wartościowy pies - takie klejnoty rodowe:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jakby pokazywał, co jet godne uwagi!!!:razz: A jak!!!:cool3: Jak jest się czym pochwalić, to czemu nie:evil_lol: Chociaż to tylko bezużyteczna ozdoba:p Quote
eria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Dobcia napisał(a):Chociaż to tylko bezużyteczna ozdoba:p Ja myślę że Negro tak nie uważa bo to facet w końcu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 eria napisał(a):Ja myślę że Negro tak nie uważa bo to facet w końcu :evil_lol: :evil_lol: Jeśli tak, to juz wiem o czym śni:cool3: Facet, nie facet, ale pisanki pozostaną mu tylko na pokaz:p Ogonka ni ma, tylko jego resztki, to chociaż nimi może poszpanować w psim towarzystwie:evil_lol: Quote
eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 On by napewno chciał jakąś dziewczynkę do towarzystwa :evil_lol: a tu tylko dziadziuś Azuś w domu :evil_lol: ja bym się pohlastała na jego miejscu :evil_lol: Dobcia dobrze że chociaż Ty nie jesteś facetem, bo wtedy to już tragedia... Quote
Dobcia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 eria napisał(a):On by napewno chciał jakąś dziewczynkę do towarzystwa :evil_lol: a tu tylko dziadziuś Azuś w domu :evil_lol: ja bym się pohlastała na jego miejscu :evil_lol: Dobcia dobrze że chociaż Ty nie jesteś facetem, bo wtedy to już tragedia... No niewiem, niewiem czy taka tragedia:evil_lol: Przynajmniej w łazience siedzą mniej niż my, kobiety:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Negro i Azuś już nie mają panienki za towarzystwo, ale teraz po kilku miesiącach po odejściu Sawuni widze, jak bardzo nam brakuje suczki wśród psów... Gdy ja jestem jest ok, ale gdy zostają same, lub z kimś innym z rodzinki, to są między nimi drobne spięcia, których za życia Sawci nigdy nie było-ona sobie z facetami świetnie radziła:loveu: Bardzo nam jej brakuje, całemu psio-ludzkiemu stadzie... Zaczynam na poważnie myśleć o wzięciu suni ze schroniska, najlepiej już po sterylce, ale nie wcześniej niż we wakacje, by mieć dla niej mnóstwo czasu;) Quote
eria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Zaczynam na poważnie myśleć o wzięciu suni ze schroniska, najlepiej już po sterylce, ale nie wcześniej niż we wakacje, by mieć dla niej mnóstwo czasu;-) :multi: oczywiście wiesz już z którego schroniska - Ruda Śląska w końcu nie tak daleko :cool1: jak przyjdzie co do czego - służę pomocą ;) Quote
Dobcia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Dziękuje, będe pamiętać;) Ale na pewno nie zaczne szukać wcześniej, niż się zdecuduje, bo wiem, że jak zobacze jakąś biedaczyne, to przepadne... a gdyby to była jeszcze dobcia... to by już było po mnie:roll:;) Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Śliczne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Nie no uwielbiam dobcie i to jeszcze z nie kopiowanymi uszkami :loveu: :loveu: :loveu: Wycałuj i wymiziaj Negra i Azusia :p Quote
wiq Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dobcia napisał(a):Wrzucam świeżutkie foteczki:lol: Ulubiona pozycja Azusia:loveu: portrecik Negra:loveu: przystojniaki:loveu: znalam kiedys pieska podobnego do Azusia, wabil sie Molik:p Quote
Dobcia Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dziewczyny-dziękujemy za odwiedziny i komplementy:lol: Ola wimiziane bardzo mocno:loveu: A jak te uszka powiewają :cool3: i są cudne do miziania:loveu: wig Azuś też jest znaleziony;) Tylko że to on znalazł mnie, mój kochany maleńki dziadziuś:loveu: Quote
Cerber Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witam :):):) Masz prześliczne pieski i dobrze, że dobcio nie ma kopiowanych ucszków ;) takie psiory są najlepsze skąd ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Witam cieplutko Cerber!!!:lol: Dziękuje bardzo;) Negro uwielbia taką pozycje, ale tak ma chyba większość psiaków:loveu: Najlepiej, że z tą przyczepioną trawą, ziemią i pyłem chce się zaraz do domu pakować... chyba lubi trawiastą biżuterię:evil_lol: Ja trochę mniej... lśniący piesio zmienia się w potfforka:p Quote
Ola&Kora Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dobcia; napisał(a):Negro uwielbia taką pozycje, ale tak ma chyba większość psiaków:loveu: Najlepiej, że z tą przyczepioną trawą, ziemią i pyłem chce się zaraz do domu pakować... chyba lubi trawiastą biżuterię:evil_lol: Ja trochę mniej... lśniący piesio zmienia się w potfforka:p Ale potem ile zabawy przy kąpieli :eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Hejka .... no pozycja rewelka ;-) zreszta to takze modelowa poza mojej Zuzanki ;-) szczegolnie na naszym wielgachnym łozu ;-) Wiesz TY przynajmniej odróznisz gdzie głowa a gdzie pupcia ;-) u nas jest to troszku skomplikowane ;-) .... pozdrowionka i mizanko dla psiaczków ;-) Quote
eria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 no Zuzolandia - to zdjęcie będzie przebojem - migiem je zgłosić na konkurs "zdjęcie października" Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dobcia napisał(a):Witam cieplutko Cerber!!!:lol: Dziękuje bardzo;) Negro uwielbia taką pozycje, ale tak ma chyba większość psiaków:loveu: Najlepiej, że z tą przyczepioną trawą, ziemią i pyłem chce się zaraz do domu pakować... chyba lubi trawiastą biżuterię:evil_lol: Ja trochę mniej... lśniący piesio zmienia się w potfforka:p cześć hihihihihi mój pies też taką pozę uwielbia, szczególnie kiedy chce się popisać :D ale biżuterii do domu jeszcze nie sprowadza :D:D:D:DD:D:D:D Quote
Dobcia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Ola myślisz, że można psa kompać codziennie?:evil_lol: Zaraz spadnie śnieg to będzie przynajmniej czysty, a jak nie to gąbeczka w ruch-psy krótkowłose są bardzo "praktyczne":p zuzolandia fotka rewelka!!!Z prawej jest głowa, prawda?:cool3: Eria ma racje-do konkursu!;) Cerber gusta są rożne, psów to też dotyczy:evil_lol: A najlepiej, jak Negro przyjmie taką pozycję w łóżku, i jeszcze łapy sztywne do góry wyciągnie, to wtedy mnie i Azusi nie zostaje już nic kołuderki...:p Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dobcia napisał(a): Cerber gusta są rożne, psów to też dotyczy:evil_lol: A najlepiej, jak Negro przyjmie taką pozycję w łóżku, i jeszcze łapy sztywne do góry wyciągnie, to wtedy mnie i Azusi nie zostaje już nic kołuderki...:p Cerber też tak kiedyś robił z moją mamą. Kiedy mama szła spać, to Cerber się rozwalał na całym łóżku i nie wolno było go wyrzcucić bo warcza.ł na nią :D ale to warczenie to takie d zabawy jakby, bo wiedział, ze y się mu psocimy :) Dawaj fotencje :D Quote
wiq Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dobcia napisał(a): wig Azuś też jest znaleziony;) Tylko że to on znalazł mnie, mój kochany maleńki dziadziuś:loveu: Bystra to pamiatka z wakacji;)) Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Pozdrowionka dla szczesliwych pieseczków ;-) Konkurs powiadacie .hmm....a zebym to ja wiedziała jak to zrobic ? ;-) Pewnikiem cosik pochromole , tak jak przy banerku i podpisie..... u mnie jest normalny a jak u WAS ? rozciagniety ? Quote
Dobcia Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Fotorelacja z dobkowo-kunlelkowatego życia będzie jutro:cool3:-dziś i net i image chodzą mi tragicznie wolno...:diabloti: Pozdrowinka przekazane-dziękujemy:lol: Zuziu... zdjęcia do konkursu wastawia się jak do galerii-wchodzisz na "konkurs pażdziernika" wymyślasz tytuł i wstawiasz zdjęcie;) Powodzonka! A banerek jest ok, nie widze by mu coś dolegało;) Quote
Recommended Posts